Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vandálság"
123Következő >>

veroniq - 2015.01.03. 23:21

 

Kedves Olvasónk fényképezte az előbb azt, amit a képen látunk. Egy " padot ", vagyis azt, ami éppen maradt belőle,a  főtéren, a Parókia előtti parknál. Vélhetően autóval nyírta ki eddig ismeretlen tettes a padot. Ajánlom tisztelettel az illetékesek figyelmébe mindezt, valamint kérem, hogy a térfigyelő kamera felvételeit visszanézni szíveskedjenek. Nagyon merem remélni, hogy a sokmilliós térfigyelő eszközök alkalmasak a tettes felderítésére, a kár tetemes. LŐVE

Képek még a címre kattintva polgárőreinktől

Citrom-díj:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.04. 17:03

Nemrég kifestették a vasútállomás váróját és aluljáróját, de jogosan tehetjük fel a kérdést, hogy meddig menekülnek meg a falak a vandalizmustól, és az obszcén irka-firkáktól? Az aluljáró ma még szép,nem úgy mint a falak, de csak napok kérdése, hogy azokat is utolérje a barbárság és tanulatlanság eme megnyilvánulása. Remélem, nem lesz igazam! Köszönet azoknak, akik ezt megtették! Lapunk úgy tudja, hogy önkormányzati kezdeményezésre történt a helyreállítás. Még tavasszal kérte Parti Mihály alpolgármester a ceglédi államásfőnökséget a rendbetételre. Most megtörtént.

Közélet:
Vasút   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.30. 20:24

Kedves Olvasónk küldte el nekünk az itt látható képeket, melyeket a Csónakázó tónál kutyasétáltatás közben ma készített. Az egyik műtárgy egy félkuka, nem tudjuk kinek árthatott, a másik egy félig már felszedett kerékpártároló. Lehet, hogy valakinek nagyon megtetszett, reméljük nem bírnak vele, és még holnap meglesz….
 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.11. 09:46

Az egykor szebb napokat látott Györe kastély haldoklik. Mint arról lapunk korábban beszámolt, a JU- RO Kft., illetve annak tulajdonosa Juhász Róbert potom összegért, pár millióért jutott hozzá már évekkel ezelőtt Abony egyik kincséhez, a Györe kúriához.  KÉPEK IDE KATTINTVA

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.05. 18:13

Tekintettel arra, hogy a helyi önkormányzat, mint az út fenntartója, a tél beállta előtt nem kátyúzott, nem rendezett padkát sem, a Mátyás király út állapota jelentősen tovább romlott, annak ellenére is, hogy gyakorlatilag még igazi hideg tél sem volt. Tehát nem is nagyon volt mitől szétfagynia az útnak. Mára elértük azt az állapotot, hogy bizonyos szakaszokon életveszélyes közlekedni. Ez az én olvasatomban már felér a közveszély okozásával.

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.05. 17:12

Röviden így lehet összefoglalni azt az eseményt, mely Abonyban az önkormányzati tulajdonban lévő bérlakások lépcsőházában történt november 4-ről 5-re virradó éjszaka. A lakók ugyan hallottak zajokat, de ez itt mindennapos éjszakánként. 

Citrom-díj:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.06. 12:25

Rovatunkat az abonyi PURINA Takarmányáruház támogatja! A tőlük kapott DUNLOP gumicsizma nélkül esélyem sem lett volna..... - Kedves Olvasónk ma reggel levélben értesített arról, hogy az abonyi Csónakázó tavon – párom szóhasználatával élve- Kolbász tavon Vízkereszt reggelére vandál pusztítás történt.  Képgaléria IDE kattintva elérhető!

Közbiztonság:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.03. 09:36

Ma reggelre, az éjszaka leple alatt Abony város központjában egy lakos táblákat helyezett el tiltakozásul a Főtér közelében lévő iszonyatos állapotban lévő járdák ellen. Mint mindannyian tudjuk, több baleset is történt már az ominózus szakaszokon. A főtér díszborítást kapott, de tőle pár méterre lassan közlekedni sem lehet már. Megtudtam, azt is, hogy nem mellesleg a tábla készítője az Abony Pláza ellenzője, szerinte csakis piac kell, de az sem félmilliárdért.

Citrom-díj:
Abony   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.04. 11:33

Nekik már semmi sem szent. Ismeretlen tettesek enyhén szólva feldúlták hősi halottaink emlékművét a főtéren. A térfigyelő kamerák kereszttüzében nyilván még élvezték is, hogy a virágokat kiborították, a mécseseket és a koszorúkat szétdobálták. Így izgalmasabb. Sok millió forintos rendszert telepítettek a közelmúltban ide. Ezen kívül a múlt év végén a betlehemi jászolt is megrongálták, szintén ismeretlen tettesek.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.08. 14:10

Gyülekeznek, zajonganak, bőgetik a kocsiban a magnót eset tíz után is. Nincs megoldás.


A mai napon a MiAbonyunk szerkesztőségébe érkezett kedves idős olvasónk, aki elpanaszolta, hogy a Somogyi iskolával szemben lakik és ott mindennapos az éjszakai rendbontás, randalírozás, gyülekezés, ordibálás, zeneszó. „ Döbbenetes, az éjszakáink úgy telnek, hogy hallgatnunk kell az általános iskola előtt gyülekezők zaját. Nyáron sem tudunk nyitott ablak mellett aludni. Látjuk, hogy ott italoznak az utcán, ugrálnak a padokon, veszekednek, ordibálnak egymással. Miért nem lehet tenni semmit ez ellen? Én nem is értem…. Ez este tíz után is mindennapos esemény erre felé. Hol vannak ilyenkor a civilek vagy a polgárőrök? Akik egykoron felvállalták, hogy ennek véget vetnek! „- mondta szomorúan az idős lakó.

Közbiztonság:
Abony   
   
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok