Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hanyagság"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.12.23. 14:31

( A képen: miniszterjelölti lábak..... ) Miniszterjelölti meghallgatásán kiderült, hogy egyetemi vagy főiskolai diplomával nem rendelkezik Németh Lászlóné, akit a számos állami vállalat felügyeletét ellátó és jövőre közel 600 milliárd forint felett rendelkező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére jelölt Orbán Viktor. Némethné a meghallgatásán papírról olvasta bemutatkozását, és a képviselők kérdéseire is papírból nézte a válaszokat. 

Politika:
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.20. 16:56:53

Galéria ITT található az enyészetről!

 

 

 

 Nem tiszta, nem rendes, nem udvar és nem ház, de abonyi

 

Abony, 2011. június közepe tája. Városközpont, LIDL által megvett hatalmas terület, ahol méteres gyom hirdeti azt, hogy megfeledkeztek rólunk. Volt József Attila Nevelő Otthon környéke: elhanyagolt, gusztustalan, szemetes járda. A gyönyörű fasor csak imitálja a múltat. A dicsőt. Strandkabin oldala kintről. Leszakadt eresz, mely teret enged az enyészetnek. Abony, 2011, június közepe tája. Van még szebb jövő? Tisztát és rendeset!

 

LŐVE

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.05.10. 12:58:16

Tegnap szerkesztőtársaimmal egy kis laza sétát tettünk Abony központi részén. A Grafitt-ba indultunk egy asztali naptárért, hogy ezek után soha senki semmit ne felejtsen el. Fantasztikus élményt nyújtott számunkra a parlagon heverésző, hevenyészett, lassan méteres gyomokkal tarkított kies puszta a Somogyi mellett. 

Citrom-díj:
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.11. 17:51:24

 

 

Mint lapunk a közelmúltban beszámolt Önöknek arról, van Abonyban egy olyan ház, melyet iszonyatosan lelaktak, leraboltak, majd otthagytak a szomszédoknak, akik elképedve állnak a történtek előtt. Megvan, hogy hova költöztek. A gond tovább fokozódik, mert a kilenctagú család hét gyermekkel a Hársfa utcába tette át a székhelyét a lakosok legnagyobb megdöbbenésére. Mint megtudtam, a viskóban nincsen semmiféle közmű, azt már régen kikötötték onnan. Áram, gáz, víz és csatorna nélkül élnek, a mellékhelyiségnek az udvart használják. „

 

Az üggyel kapcsolatban megkerestem a gyermekjóléti szolgálat munkatársát és azt is információt kaptam, hogy folyamatban van az eljárás az érintett családdal kapcsolatban és tudnak arról, hogy a kisgyermekek milyen iszonyatos körülmények között élnek. Szemtanúk arról számoltak be nekünk, hogy a mai napon a helyszínre érkeztek a rendőrök, a közterület felügyelők és a gyermekvédelmi szolgálat szakemberei. A gyerekek egyelőre maradtak a családnál. Miután a hivatalos szervek szakemberi távoztak, a család tagjai mérgükben nekiestek a háznak és elkezdték azt tovább rombolni, ütlegelni. Lapunk úgy tudja, hogy a lakóingatlan nem a család tulajdona.

 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.07. 15:32:29

Megdöbbenés ült ki arcomra, amikor az úgynevezett Hollósi lapos felé vezetett utam. A belvíz elvezetésére illetve tárolására elvileg szolgáló területen ugyanis annyi a szemét és a mocsok, mint égen a csillag. Galéria: ITT

Citrom-díj:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.07. 14:47:33

Galéria a fertelemről: ITT Fotó: a bátor LŐVE

 

Mint ahogyan a MiAbonyunk rádió hullámhosszán arról már hírt adtunk, Abonyban van több olyan „ lakóingatlan „ is, melyet lelaktak, tönkre tettek, szeméttel borítottak, majd ott hagytak az enyészetnek lakóik. Most egyet megmutatok Önöknek ezek közül. Elképesztő állapotok uralkodnak, az egykoron szebb napokat látott abonyi házban. A szomszédok már többször jelezték azt a település polgármesteri hivatalának, hogy tenni kellene valamit, hiszen a fertőzés veszélye is fent áll.

Citrom-díj:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.05. 09:13:44

Olvasónk már többször kifogásolta önkormányzathoz írt levelében, hogy legyenek szívesek megtakarítani a kerékpársávot, Abony város főútján, mert az rendkívül balesetveszélyes. Minden levélre kapott választ, azonban tettek ezt nem követték. A polgármester a felelősséget a közútkezelőre hárította és elmondta, hogy azt jelzi is feléjük rendszeresen. Olvasónk újabb korszakalkotó ötlettel rukkolt elő és az alábbi levelet juttatta el ma az önkormányzat illetékes osztályára. Kíváncsian várjuk a történet folytatását és azt, hogy virulnak-e majd árvácskák Abonyban a kerékpársávban is. Hiszen a rendőrség épülete előtt már ágyásokban láthatók a szép virágok. Az biztos, hogy illene hozzájuk a sávban pompázó egynyári.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.03.07. 10:15:07

Március 4-én szombaton délelőtt a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a Ceglédi Rendőrkapitányság lakossági bejelentésre kiérkező képviselői közös ellenőrzésen érték tetten azt a néhány favágót, akik az Ugyer egyik legszebb, fás területét néhány nap alatt gyakorlatilag letarolták. Az elpusztított 1,5-2 hektárnyi terület nagyobbik része állami tulajdonú Natura 2000-es védett terület. A szakszerűtlenül kivágott egymás hegyén-hátán heverő, tördelt fák értéke faanyagként is több millió forint, a természeti környezetben, az állatvilág természetes lakóhelyében elkövetett pusztítás felbecsülhetetlen értékű.

A természeti katasztrófa helyszínén, - mint egy hurrikán után - mindenfelé 20-30 méteres, 50 év körüli nyárfák hevernek egymásra döntve, megtördelve. Az irtás magánterület részén érték tetten R. Péter maglódi favágó vállalkozót, aki a kiérkező rendőröknek egy papírt lobogtatott. Mint mondta, a budapesti tulajdonos, V. Vilmos tudtával, hatósági engedély birtokában végzi

Közélet:
 4 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.25. 08:55:14

Alábbi levelet egyik Kedves Olvasónk juttatta el szerkesztőségünk email címére:


Két kép az Újszászi útról az eü centrumtól.Botrányos a parkolási helyzet szerintem mindaddig amíg egy kamion el nem viszi valamelyik autót.
A kék autó kb 2 méterre áll a padkától  ,  a terepjárót nem kommentálom.Sajnos se tábla se felfestés nem szabályozza a megállást.

 

Különvélemény:
 10 Hozzászólás    

Thomas - 2011.02.22. 18:33:39

 A Törteli út mellett, az első nagykanyarban fényképeztük. Mi lehet ez? A tavasz hírnöke, valami új virág, ami az urbanizáció által keletkezett? Esetleg kommunális hulladék? Vagy esetleg lopott kábel lenyúzott burkolata?

Ááá.. az nem lehet! Abonyban olyat senki nem tesz! Ha ide került azt csak vidékiek tehették!

 

Üdv: Thomas

 

(Nagyításhoz katt képre!)

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok