Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: tyb
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

tyb - 2011.09.16. 12:09

Van egy hely a közigazgatásban, ahová az ember fia életében legalább egyszer - biztosan Ők vannak kevesebben -, de muinden a személyével, lakásával, járművével, vállakozásával és még ezer más dologgal kapcsolatban el kell, hogy menjen. Ez a hely az okmányiroda. 2000. január 1-óta végzi az országban mintegy 152 okmányiroda a hatósági ügyintézés és nyilvántartás feladatát. Ezzel egyidőben szűntek meg a rendőrkapitányságok ezirányú feladatai, nem kis személyzeti problémát okozva ezzel. Szerencsére az átszervezés azért nem rengette meg sem a rendőrség igazgatásrendészeti szolgálatának, sem az önkormányzatok hatóságai osztályainak működését. A lakosság időt, pénzt és egy ügyfélkozpontúbb lehetőséget nyert. A helyi ügyintézők közvetlenebb kommunikációja a helyiekkel, sok problémaforrást szüntetett meg, melyeknek talán személyes alanyai is voltunk korábban a rendőrségi ügyintézések során.

Közélet:
Abony   
Hivatal   

Kedves Motoros MiAbonyunk Olvasók! 

 

Hosszas tervezgetés után megszületett a II. MiAbonyunk Motorostúra célállomása. A Mecsek emelkedőit szemeltük ki a 2011. szeptember 24.-ére tervezett motorostúrához. A részletek később, azonban már most szükség lenne a várható résztvevők létszámára, ezért kérem a Kedves Érdeklődőket, hogy amennyiben szándékukban áll velünk tartani egy mindenki számára elfogadható tempójú, egész napos motorozásra, dobjanak egy kommentet névvel, vagy nicknévvel, valamint a motor típusával és létszámmal.

 

"Széles utat, gumifákat!"

 

TYB

  

Utazás:
Motor   
Túra   

Mint arról korábban, olvasói levél alapján írtunk ( http://www.miabonyunk.hu/cikkek.php?cikk=4000 ), a közúti ellenőrzések során a rendőrség különösen nagy hangsúlyt fektet a baleseti kárbejelentő nyomtatvány meglétének ellenőrzésére. Úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk segíteni olvasóinknak, hogy ne legyenek a nyomtatvány hiányában büntetés alanyai.

 

Kedves Olvasóink! Holnaptól, azaz, 2011. szeptember 7-től ingyenesen rendelkezésre bocsátunk 1 db. baleseti kárbejelentő nyomtatványt (zsaru szakzsargonban a kék-sárgát) minden olvasónknak, aki felkeresi irodánkat, hétköznap 09-15.00 óráig, a Kossuth tér 11. fsz.2 szám alatt. (a COOP oldalában, az aranyműves mellett).

  

Tesszük mindezt a Garantor 2000 Biztosítási Alkusz KFT támogatásával, melyért külön köszönet Lőrinczy László ügyvezető igazgató Úrnak!  

 

Közbiztonság:

tyb - 2011.09.06. 14:51

Stohl Andrást a biróság jogerősen 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre itélte, az ittas állapotban okozott baleset miatt!  


Magánvélemény: Ej, ha minden betörővel szemben ilyen "páncél" lenne a magyar királyi biróság...  Persze ezzel nem akarom sugallni, hogy nem értek egyet Buci bezárásával, de ha már büntetünk, akkor talán azokkal a férgekkel kellene kezdeni, akik gátlástalanul kirabolják a védteleneket, ellopják az idősek maroknyi vagyonkáját és nem kellene megfeledkezni a politikusainkról sem... 

Kultúra:

tyb - 2011.08.11. 21:05

Nyehehe:
Adó   

tyb - 2011.07.23. 15:35:56

Pinokkió elmegy a dokihoz, mert a barátnője panaszkodik, hogy szálkás a fütyije. A doki azt tanácsolja, hogy néha dörzsölje meg smirgli papírral.

 

Két hét múlva találkozik a doki Pinokkióval:

- Na, panaszkodik még a barátnőd?

- Barátnő? Kinek kell ide barátnő?

Nyehehe:
Viccek   

Sok történés és esemény csorbítja a helyi önkormányzat ténykedését. A korrekt véleményformáláshoz, azonban elengedhetetlenül hozzátartozik a pozitívumok értékelése is...

Különvélemény:

tyb - 2011.06.05. 22:55:18

Szoktatok bulvárt olvasni? A szalonképes válaszok többsége, határozott "nem".  Persze, ez a "szappanoperák" nézettségére is igaz, bár mégis sokkal többen tudják, mint ahányan becsülettel vallanak, hogy mi történik napról-napra az ilyen típusú sorozatokban...

Citrom-díj:
   

Orbán biztonsága, közbiztonság?

 

Történt ugyanis, hogy a Király eszement és jogtipró elképzelései nyomán több rendvédelmi szakszervezet is megígérte, hogy a házánál fognak tüntetni. Orbán király fél! Hisz főhadnagyból tábornokká "fejlesztett" testőre és katonája, Hajdú  azonnal intézkedést adott ki a "védett személy" oltalmára.

Íme egy kép a választások első fordulója utáni nyugállományú főhadnagy Hajdúról, amint épp királyát óvja testőrként:

 

Közbiztonság:

Ma ismét megjelentek. Jönnek hívás, kérés nélkül és kereskednek. Senkinek sem sikerült még kideríteni, hogy honnan szerzik az árut, de az többnyire láncfűrész, vagy ágynemű. 

Közbiztonság:
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok