Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Karácsony"
123456Következő >>Utolsó

veroniq - 2019.11.26. 11:19

November 26-án reggel az ABOKOM Nonprofit Kft munkatársai kivették helyéről, elszállították, és Abony főterén felállították az idei karácsonyfát, mely az adventi ünnepek alatt már díszíti szép kis városunkat. E

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.22. 16:58

 

Alex Bermingham a Twitteren osztotta meg 74 éves nagymamája félresikerült karácsonyi dekorációját, és máris az egész net imádja a szexi karácsonyt ünneplő nagyit. A nagymama azt hitte, az átlátszó műanyag gömbökben csak szép lila, csillámló textilek vannak, és csak unokája, Alex vette észre, hogy a díszek valójában falatnyi tangabugyikat rejtenek.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2016.12.22. 13:55

 

Mikor?

 

Hát Szenteste December 24-én!

 

Mikor mindenki degeszre ette magát, induljon, egy hatalmas buliba ahol lemozoghatja a vacsorát! 21:30 perckor nyit és egy hatalmas bulival kedveskednek azoknak, akik a szentestét egy hatalmas partyval szeretnék zárni! A buli hangulatáról BLERO gondoskodik! Gyertek és tomboljunk akkor, amikor minden más zárva van!

Közélet:
Buli   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.24. 07:42

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új

Esztendőt kíván Önnek a KORMOS OPTIKA!

Köszönjük, hogy ránk bízza szemügyeit!

Abony, Szilágyi Erzsébet úti üzletsorKözélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.26. 07:56

Minden kedves Vásárlónknak és Leendő Vásárlónknak 

szeretetteljes, éles látással egybekötött Karácsonyt

és Boldok Új Esztendőt kíván a

Nagy Optika!

Jövőre ismét nyitva!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2012.12.24. 17:09

December 20.-n került megrendezésre a 10. jubileumi gimis karácsonyi hangverseny az abonyi Katolikus templomban. Idén rendhagyó volt az ünnepség. A rendezvényhez kapcsolódott az Összefogás egy jobb Abonyért Egyesület (ÖKE), Dr. Magyar Gábor nyitotta meg a hangversenyt ünnepi köszöntőjével. Persze nem ezért volt igazán rendhagyó, hanem mert a gimisek mellett fellépett az “Opera kórus” 10 fővel, két szólistával és egy zongorakísérővel...

A fotók és egy nagy felbontású panorámakép a www.kep-riport.hu oldalon: ITT

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.04. 14:54

Nem fogunk kevesebbet költeni édességre Mikulás és karácsony idején, igaz többet sem, mint az elmúlt két évben – mondják szakemberek. Tavaly 10,2 milliárd forintot, tavalyelőtt csaknem 10,5 milliárd forintot fordítottak a hazai fogyasztók karácsonyi édességekre, és várhatóan az idén is ezen a szinten marad a költés – közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet kedden az MTI-vel. Már novemberben megkezdődik a szezon a karácsonyi édességek piacán. A GfK által huszadik éve készített Háztartáspanel adatai szerint az üreges csokoládéfigurákból és Mikulás-csomagokból ebben a hónapban értékesítik az összes mennyiség nagyjából felét, a másik felét pedig december első napjaiban.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.25. 10:38

Decemberben többet költenek napi fogyasztási cikkekre a háztartások, mint az év többi hónapjában, ám ez a különbség évről évre kisebb a GfK Hungária piackutató intézet adatai szerint. Korábban 25 százalék is volt a túlköltekezés, újabban inkább 19 százalék körül stagnál. A 2006-os évben még mintegy 25 százalékkal többet költöttek többet a háztartások decemberben napi fogyasztási cikkekre egy átlagos hónaphoz képest. 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.17. 18:15

 Kedves ismerősöm, Judit osztotta meg facebook-os adatlapján az itt látható kis csodatálat, benne cirusfélékkel! Gyönyörűséges és szinte érzem is, ahogyan illatozik benne a narancs, mandarin, citrom és lime. Nem utolsó szempont, hogy nem kerül sokba, sőt utána el is fogyaszthatjuk az asztaldíszt. Judit minden esztendőben készít ilyet és elmondta, hogy egy fém csipeszt szedett szét és az egyik felét meggörbítette (hajtűkanyar), kicsit kiélezte és ezzel farag. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.28. 11:52

Egy hiányosságot szeretnék pótolni, hiszen nem jelent még meg kép a Betlehemi jászolról oldalainkon. Kedves Olvasónk viszont megfényképezte nekünk, gondolom mindenki örömére. Ezúton szeretnénk gratulálni Abony város lakosságának nevében mindazoknak, akik ezt elkészítették nekünk, hálásan köszönjük. Íme, Olvasónk levele és még egy kép a jászolról. Olvasónk tápiószelei. 

Közélet:
 24 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok