Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Főtér"
1234Következő >>

veroniq - 2013.06.30. 15:19

Pontosabban annak vízelvezetésével, ahogyan az képeinken is jól látható. A Rendőrség épülete nedves és egészségtelen. Most már legalább tudjuk, hogy ennek mi az egyik kiváltó oka. Amikor leszakad az ég, az épületben is bent hömpölyög a csapadéklé. 

Citrom-díj:
Főtér   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 12:17

Igaz, hogy csak pár méterre van légvonalban az abonyi Városházától a Sportcsarnok és a Taverna közti közterület, mégsincs gazdája. Jól látszik, hogy az ivókút használaton kívül van, az ágyást és a füves területet gyom lepi. Idén még valószínűleg nem tették ezt rendbe, pedig jól látható helyen van. Hatalmas gyomnövények éktelenkednek, a fű is magokat növesztett már. Ajánlom az illetékesek figyelmébe ezeket a képeket...... 

Citrom-díj:
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.05. 11:55

2008. novemberében, azaz négy évvel ezelőtt még csak papíron álomodta mega  városvezetés a település központi részének átalakítását. Egészen más szereplőkkel, kicsit másképp, mint ahogyan a végére alakult. Archívumomban nézelődve bukkantam erre a néhány képre, érdemes őket megtekinteni. Azokat akik, megszavazták, hiszen sokan nincsenek már közben a testületben és az akkori terveket is. Szeretettel nyújtom át mindezt Önöknek, hiszen ez már a retro rovat része.

Abony retro:
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.14. 20:28

Vajon a műszaki ellenőr átveszi? Vagy már átvette? Nekem valami nagyon nem tetszik ezen a kirakott kisméretű téglán, ott a Sportcsarnok előtt. Nyilvánvaló, hogy jót akartak, de valami nem jött össze ezzel. Jó 20 évvel ezelőtt is raktak ily módon ilyen kisméretű téglákat és még én emlékszem arra, hogy  at ulajdonosok mennyit küzdöttek azzal, hogy eltüntessék róluk a sókiválást. Álmomban nem gondoltam volna, hogy 2012-ben pár héttel az építkezést követően Abony Főterén máris gondok adódnak. 

Citrom-díj:
Főtér   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.05. 15:44

Ma egész nap csörgött a telefonom, nem győztem szaladgálni, hogy fényképezzek és meghallgassam azt a panaszáradatot, melyet a Főtér beruházásban is közvetve érintett kisbolt tulajdonosok és lakosok mondtak el nekem. 

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 35 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.01. 23:42

Szabad szemmel is jól látható, hogy a Sportcsarnok előtti területen a borítás színhibás. Lapinformációink szerint már nem egyszer szedték fel emiatt a lapokat, de úgy tűnik, hogy még mindig nem sikerült tökéletesen egyező színű burkolatot szerezni a gyárból. Sajnálattal állapítottam meg azt is, hogy a gyönyörűen lerakott díszburkolaton máris gusztustalan, ismeretlen eredetű foltok éktelenkednek. 

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.01. 23:31

Már lassan kibontakozik, hogy milyen is lesz a Főtér igazi arca. Ma igaz, hogy szombat volt, de páran azért serénykedtek az építkezésen, éppen egy régi fajta téglából rakták a majdani virágágyásokat. Most ilyen. Jó munkát mindenkinek, aki nekünk építi és szépíti a várost! A munkásoktól viszont megtudtam, hogy nem érdemes ide beállni gépkocsival, mert rendőreink nagy erőkkel büntetik azokat, akik ide behajtanak. Nem ritka a 30 ezres csekk sem! Tehát autóval elkerülni a majdani művelődési ház helyét!

Közélet:
Abony   
Főtér   
 2 Hozzászólás    

Svoboda - 2012.08.22. 12:24

Mennyi értelem kell megtalálni a szemetest?- Kérdezi kedves Olvasónk, aki az itt látható képeket és szöveget küldte el nekünk: Kedves Veronika! A mellékelt képeket ma készítettem, megosztom veled. Fel nem foghatom mennyi szemetes kellene a főtérre, a parkokba, hogy az alig karnyújtásnyira lévő se tűnjön távolinak....A hátsó parkban majdnem 10 szemetes van, már majd annyi, mint Bécsben 15 méterenként..

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
Szemét   
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.24. 19:35

Olvasáshoz kattints a címre!

Programok:
Abony   
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.23. 13:16

Olvasónk nem azok közé tartozik, akiknek mindig savanyú a szőlő. Ám most mégis építő jellegű kritikát fogalmazott meg blogbejegyzésében, több ügy kapcsán is. Vonatkozó cikkünk ITT

Közélet:
Abony   
Főtér   
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok