Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Főtér"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2011.12.05. 12:15

A főtéri kamerarendszert beüzemelték és most egy álláshirdetés jelent meg Abony város hivatalos honlapján, melyben diszpécseri állást hirdetnek, akár megváltozott munkaképességű munkavállalók számára is. A foglalkoztatás részmunkaidős lesz és bizonyára még a hatórás időtartam is kapós lesz, mert a szükség nagy úr. Jelentős munkanélküliséggel küzdünk ugyanis, főként helyben.

Közélet:
Abony   
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.04. 16:15

Immár a második hét végén gyűltek össze az abonyiak a település főterén, hogy az Adventet közös programokkal ünnepeljék. A rendezvény főszervezője az Városunk Fejlődéséért Egyesület volt, a fővédnökséget maga a polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit vállalta. Képes ízelítő a cikkben!

Közélet:
Abony   
Advent   
Főtér   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.20. 18:48

Mint azt ide, a MiAbonyunk hírportálra is feltettem, több kérdést intéztem az aljegyzőhöz a térfigyelő kamerák tárgyában. Az előző közmeghallgatáson személyesen kérdeztem meg a város vezetőit erről...

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.17. 12:51

Úgy látom, tojnak nagykőrösre. Már elnézést kérek a vulgáris kifejezésért, de úgy érzem, hogy valami nagyon- nagyon nincsen rendben. Nagykőrös- Nagyberuházás. Szombat: a település egyik legnagyobb napja. Átadták a megújult Főteret a körforgalommal egyetemben. Most öröm és boldogság van, de a csend és magány boldogsága ez. 
Citrom-díj:
Főtér   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.15. 19:57

Október 15-én ünnepélyes keretek között avatták fel Nagykőrös megújított Főterét. Ez a tér valóban szép és mutatós lett. Az ünnepi beszédet Dr. Czira Szabolcs polgármester mondta és kitért arra, hogy sokan bírálták a tér átalakítását, de megköszöni a polgárok bíztatását. 

Közélet:
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.15. 09:41

Jászkarajenőn megújult a település főtere. Október 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel Kara új közösségi terét. Palya István polgármester köszöntőjében elmondta, hogy már ötven éve nem történt Jászkarajenőn olyan beruházás, mely a településképet markánsan megváltoztatta volna. Galéria: ITT (fotó: LŐVE)

Külvilág:
Főtér   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.03. 10:34

Abonyon fog múlni, hogy mennyire tudja majd eredményesen működtetni saját cégét, az úgynevezett Városfejlesztő Társaságát....

 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.02. 19:56

Parti Mihály alpolgármester az előző testületi ülésen felszólalt napirend előtt és elmondta, hogy szerinte az abonyi lakásotthonos gyerekek helyzete nem megoldott. „ 18 éves korig vannak itt a fiatalok és a többségük nem tud mit kezdeni a szabadidejével. A Széchenyi úton lakó gyerekek a szocializációnak nem éppen a csúcsán vannak, ezt tudjuk. A központi parkban nagyon sok a rongálás, az egyik pad ülőkéjének két léce is el van törve éppen középen. Ez erőszakos behatás következménye!

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.23. 13:41

Lapunk a közelmúltban arról számolt be, hogy közhasznú munkások felásták Abony város főterét, a füves területet, amikor az optikai kábeleket telepítették a térfigyelő kamera rendszerhez. Sokan megdöbbentek ezen, hiszen nem értették, hogy miért kell a két éve elkészült szép gyephez hozzányúlni. Idő közben kiderült, hogy nem közhasznú munkások, hanem külsős dolgozók végzik a munkát, igaz nem valószínű, hogy magyar állampolgárok, annál inkább külföldi vendégmunkások, akik törik nyelvünket, és ha minden igaz, akkor ukránul beszélgetnek.

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 16 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.22. 17:58

Bár már szépen kezdett zöldellni Abony Főterén a pázsit, nem maradhatott meg mindenhol. Olvasónk elmondta, hogy a közmunkások teljes erőbedobással ássák azt fel. " Nagyon dolgoztak! Ilyet még nem is láttam! "- mondta. Miért is?

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok