Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Főtér"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2012.07.22. 09:01

Olvasónk írja, akinek gondot okozott a Sportcsarnok megközelítése a Főtér Fesztiválon: „ Csak a tegnapi nagy bulival kapcsolatban tennék fel néhány kérdést. Miért ez a nagy főtér fesztivál mikor az út fel van bontva, Wc-re csak a Sportcsarnokba lehet menni de hogyan? Ember legyen a talpán aki oda normálisan kulturáltan be tud menni! Nyaktörő mutatvány komolyan, óriási nagy gödör egy kis szalaggal elzárva.....

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.21. 11:22

Olvasónk elképedve észlelte, hogy a Főtér hatalmas buliján tilos volt a fűre lépni. A rendfenntartók a kisgyermekes szülő csemetéit udvariatlanul utasították a füves terület elhagyására.- Íme, ezzel kapcsolatos levele: Fűre lépni tilos, ammá’ biztos!- Az nem érdekes szerinted, hogy a nagy főtér bulin tilos volt a fűre lépni? Teljesen kiakadtam, ezt tábla sehol nem tiltotta, csak a közterületes hajkurászta lefelé az embereket.

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.19. 10:53

Kedves olvasónk elképedve kérdezte tőlem, hogy minek épül már megint kerítés a gimnázium és a sportcsarnok köré, mikor azt nem régiben lebontották, hogy nyitott teret csináljanak. Jelentem, nem kerítés épül ismét, ennél magasabb már nem lesz. Inkább ülőalkalmatosságnak szánják a most emelt alacsony padozatot.

Közélet:
Abony   
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.14. 19:16

A főtér programokkal kapcsolatban számos visszásságot tapasztalhattunk már. Most újabb ékes gyöngyszeme következik a határtalan otrombaságnak. Ha hiszik, ha nem, a képen látható teljes viakoloros járdát felszedik, és másikat raknak le helyette. Legalábbis a tervek szerint így van. A Parókia és a Katolikus Templom épülete között, a parkon átvezető járdaszakaszt nem közpénzből építették meg, bő tíz évvel ezelőtt, hanem azt Antal Sándor, a Rozsdás Kft nevében adományozta a városnak.

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.07. 11:25

Kaptam egy sms-t, melyet most megosztok Önökkel: „ Cső! A Főtér II. beruházás egy vicc. Aki picit ért hozzá, az látja, hogy nem a megfelelő anyagokkal dolgoznak! Utána lehet valahol nézni, hogy mi az előírt? Mert nem ez, az biztos! A munkavédelemről már nem is beszélve! Ez az egész megérne egy misét. „ Nyilvánvaló, hogy Olvasónk kérdéseire a műszaki ellenőr tudna érdemben válaszolni. Nem tudom, ki ő, de ezt a cikket megküldöm a Jegyzőnek, az alábbi kérdésekkel:

Különvélemény:
Abony   
Főtér   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.14. 11:57

Ma végérvényesen és visszavonhatatlanul megkezdődött a Főtér kettes ütemének építése. A buszokat beterelték a Városkapu alá, mielőtt bekanyarodnak ide, hosszú ideig várakozniuk kell, mögöttük kocsisor torlódik fel. Az út közepén munkások festegetnek, az aszfalton is változik a rend. 

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 27 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.11. 01:40

Nem egyedüli település az országban Abony, ahol a Főtér rekonstrukciója folyik. Például a " nagytestvér ", a közeli Cegléd egyszerűen visszaadta a lehetőséget pár éve, mert a felelősen gondolkodó városvezetők nem merték bevállalni az önerőt, mely hitelfelvétellel járt volna. Kísértetiesen hasonlít Kiskunhalas mostani helyzete Abonyéhoz, hiszen azon vajúdnak a városvezetők, hogy hogyan lehetne minél olcsóbban, takarékosabban megúszni a fejlesztést. Igaz, Abony polgármestere megpróbál ellenállni.... Íme egy példa:

Közélet:
Abony   
Főtér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.07. 09:41

Legalábbis erről számolt be Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára tegnap sajtótájékoztatóján, melyet a nagykőrösi polgármesteri hivatalban tartott. Én ott voltam és több kérdést is feltettem az egykori közlekedési miniszternek. Konkrétan rákérdeztem az abonyi nagyberuházás sorsára is. A video 7. percétől van a vonatkozó válasz! Fotó: Polyák Attila

Gazdaság:
Abony   
Főtér   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.03. 20:31

Nem úgy sikerült a parkosítás, ahogyan azt eltervezték. Erről már lapunk is beszámolt Önöknek. A Főtérre egyszer csak csapatostul megérkeztek ősszel a munkások és elkezdték felásni az új gyepet. Tették mindezt a térfigyelő kamerák felszerelése miatt, mert az előzetes megbeszélésekkel ellentétben földkábelek lefektetésére is szükség volt. Ennek az áskálódásnak nem annyira örvendezett a helyi képviselő testület, de a hivatali dolgozók is majdnem elsírták magukat. Mi is…

Citrom-díj:
Főtér   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.21. 17:38

Abonyban is lehúzhatják a  rolót a vállalkozások, ha elveszik tőlük a  parkolóhelyeket! - Nagykőrösön már kitört a botrány, mert a főtér parkolóhelyeit elvették, és mintegy ötven üzlettulajdonos létét tették kockára. Forgalmuk a felére esett vissza, elbocsátások várhatók. A Reál valószínűleg ki is vonul Nagykőrösről. 

Gazdaság:
Abony   
Főtér   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok