Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: Svoboda
1

Svoboda - 2012.08.22. 12:24

Mennyi értelem kell megtalálni a szemetest?- Kérdezi kedves Olvasónk, aki az itt látható képeket és szöveget küldte el nekünk: Kedves Veronika! A mellékelt képeket ma készítettem, megosztom veled. Fel nem foghatom mennyi szemetes kellene a főtérre, a parkokba, hogy az alig karnyújtásnyira lévő se tűnjön távolinak....A hátsó parkban majdnem 10 szemetes van, már majd annyi, mint Bécsben 15 méterenként..

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
Szemét   
Blogok   

http://www.origo.hu/itthon/20120301-milyen-hataskorokkel-rendelkeznek-a-jarasi-hivatalok-vezetoi.html

Blogok:
Blogok   

Szeretném ajánlani ezt a cikket. Várom a véleményeket! - A cikk így kezdődik: Találós kérdés: melyik kormány tesz olyan lépést, mely saját bevallása szerint: „a képzettség nélküli fiatalok arányának megnövekedését” okozza, s „a képzetlenül kikerülők munkanélküliségi kockázatát is magában rejti”? Amelyik ártani akar az országnak? Lehet.

Oktatás:
Blogok   

Svoboda - 2011.11.18. 17:50

....tisztelettel kérdezem: MI van? Van aki elismeri, hogy hazudtak éjjel, nappal és van aki nem tudja mit is akar? Vagy mi? Vagy áltassuk magunkat, pontosabban hagyjuk magunkat tovább áltatni? Szeretnék már tisztán látni, szerintem mindenki szeretne tisztán látni! A tetteiért mindenkinek le kell vonni a konzekvenciát...előbb, vagy utóbb.....

http://magyarinfo.blog.hu/2011/11/18/az_imf_fel_valo_szakitas_sosem_merult_fel_egy_hazugsag_abrazolasa?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_11_18&utm_campaign=index

Blogok:
Blogok   

Leszögezem, nem olvasom a Blikket....ezt az index.hu-n találtam.....

 

A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) tájékoztatása szerint a 400 milió forintos, dologi kiadásokra fordítható éves keretükből 52 millió forintért vásároltak autókat, új padlószőnyegre 9,5 milliót, egy új zongorára 2,5 milliót, bútorokra pedig 4,7 millió forintot költöttek.

"A szőnyegeket a rezidenciájába, az elnöki szobákba, valamint a Sándor-palota protokollhelyiségeibe helyezték el" tájékoztatta a Blikket a KEH.

Schmitt Pál beköltözése a Sándor-palotába és az elnöki rezidenciára karbantartási munkálatokkal is járt, amely 15 millió forintba került a KEH adatai szerint. Idén új kocsikat is beszereztek: a hivatal dolgozói számára nettó 43,2 millió forint értékben, összesen kilencet. Két Skoda Superb, hat Octavia és egy középkategóriás Fabia jutott a munkatársaknak. Az államfő természetesen továbbra is Audival jár.

Kitüntetések vásárlására több mint 34,7 millió forintot fordított

Blogok:
Blogok   

Svoboda - 2011.10.09. 12:35:19

Figyelem, nem saját kútfőből fakadt gondolatok, csak bemásoltam.....

De amikor elovastam, nagyon elgondolkodtatott, mivel ebből az aspektusból még nem is gondoltam végig a dolgot...és ezért teszem közzé, hátha más sem gondolta még így végig....

 

Hogy kinek mi a véleménye, az más dolog...ezért is vitaindító!

 

 

A magyarhülyítés újabb fejezete,

avagy tévhitek az államadóssággal kapcsolatban.

Figyelem! Újra felhívjuk Olvasóink figyelemét, hogy ez nem egy pártújság. Itt nem talál elvtelen helyesléseket csak azért, mert a „mi” oldalunk mondja. Ezért kérem azokat, akik nem képesek befogadni az adatokat, mert fanatikus Orbán vagy éppen Gyurcsány istenítők azok inkább ne olvassák tovább. Azért írom ezt a két embert, mert a hülyítésben ők ketten járnak az élen és az ország kettejük viaskodásában meg megy tönkre. Aki csak azt tudja lesni, hogy az általuk vívott csatában éppen melyik visz be egy ütést, és ör&o

Blogok:
Blogok   
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok