Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: admin
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

 

A 4-es számú főút Abony és Fegyvernek közötti szakaszán több mint hétszáz baleset történt két és fél év alatt: ezt az érvet is említette a kormány, amikor az új M4-es építéséhez igényelt támogatást Brüsszeltől. Ezzel együtt az Európai Bizottság (EB) indokolatlan fejlesztésnek állította be az M4-es megépítését Abony és Fegyvernek között, írja a Magyar Hírlap.

 

Részletesen megindokolta a kormány az EB-nek, hogy miért tartja szükségesnek az M4-es autópálya megépítését Abony és Fegyvernek között. A bizottság ugyanakkor technikai és költségvetési észrevételeket tett, és négy pontban támasztott kifogást arra vonatkozóan, hogy miért nem tartja támogathatónak a projektet.

Közélet:

 

(MTI) - Megdöbbentőnek tartja a szolnoki Dr. Hegedűs T. András Szakiskola, Középiskola, Általános Iskola és Kollégium vezetősége a fenntartó Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) közgyűlésének azon döntését, hogy nem működteti tovább az iskolát, és büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a hátrányos helyzetű gyermekeket oktató intézmény gazdálkodása miatt.

 

    A RomNet információi szerint erről az ORÖ a szombati rendkívüli közgyűlésén döntött Abonyban.

 

Folytatás a címre kattintva!

Közélet:
Szolnok   

Időskorú hozzátartozóink sokszor tőlünk kissé elszeparáltan élnek. Jóindulatuk, jóhiszeműségük vagy pusztán figyelmetlenségük miatt fokozott odafigyelést igényelnek, hiszen egyre gyakrabban szemelik ki őket könnyű prédaként a bűnelkövetők.
A bűnelkövetők körében nem vesztett népszerűségéből a melynek forgatókönyve alapjaiban megegyezik ezzel a történettel:

 „Az idős Zsuzsa néninek csörög a telefonja, melyre válaszol. Zsuzsa néni gyanútlanul felveszi a készüléket, az alábbihoz hasonló párbeszéd folyik le:
 

Idegen: Szia nagyi, én vagyok az!


Zsuzsa néni: Kicsoda? Nem értettem!


Idegen: Hát én vagyok az, nagyi!


Zsuzsa néni: Te vagy az, Pisti?


Idegen: Igen anyu, én vagyok az, Pisti!

Közbiztonság:

admin - 2015.06.01. 17:46

 2015.05.21.-én Molnár Nikoletta kadet 43 kilogrammosok között a 4. helyen végzett németországi Dormagenben tizennyolcadik

alkalommal megrendezésre kerülő Német Női nagydíjon.

Niki öt mérkőzést vívott szlovák,és német ellenfeleit legyőzte, míg orosz,és svéd versenyzőktől vereséget szenvedett.

 

Molnár László eredményit a címre kattintva olvashatják. 

Sport:

 

2015. június 02-án (kedd) délelőtt 11 órakor veszi kezdetét az utcák műszaki átadás-átvételi eljárása, melyre tisztelettel hívjuk és várjuk a lakosságot.

 


A fórum helye: Polgármesteri Hivatal Díszterme, Abony

 


Az egyeztetés célja, hogy a lakosság megelégedésére szolgáló utcák készüljenek.

 


Az egyeztetés kizárólag a tárgyi munkálatokat érintő utcákra terjed ki, ezért kérjük Önöket, hogy a fórumon kérdéseiket, véleményüket kizárólag csak ezekre vonatkozóan tegyék meg. 

Közélet:
Abony   

 

Az idén eddig a legtöbb szabadtéri tűz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keletkezett, ott már 67 ilyen esetnél tartanak. Pest megyében 51, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 26, Bács-Kiskun megyében 24, Fejér megyében pedig 23 szabadtéri tüzet kellett eloltani.

Az erdőtűz kockázata jelentősen függ az időjárási viszonyoktól, a száraz és szeles időjárás ideális feltételeket teremt a tüzek kialakulásához, továbbterjedéséhez. Erdőtűz-veszélyes időszakban a földművelésügyi miniszter vagy az erdészeti hatóság tűzgyújtási, illetve látogatási tilalmat rendelhet el egyes erdőkben vagy akár az ország összes erdejében. Tűzgyújtási tilalom esetén az erdőkben – beleértve a kijelölt tűzrakóhelyeket is –, valamint az erdőterületek határától számított kétszáz méteren belül is tilos tüzet rakni!

Közbiztonság:
Tűzvész   

 

Izgalmas mérkőzéseket és szoros eredményeket hozott az Abonett Liga hétvégi fordulója. Küzdelmes mérkőzést vívtak az Öregfiúk a Gelberttel, ahol Tarjányi István két találatára csak egy góllal tudtak válaszolni Skultéty Laciék. Az Imperiál erőfeszítés nélkül írhatta jóvá a három pontot és a három nullás végeredményt a Speed ellen. A nap igazi nagy mérkőzését a Gedi-Press – Bármi-kő rangadó hozta, ahol nagy tempó mellett öt gól, egy büntetőrúgás, két kiállítás és egygólos Bármi-kő győzelem született.

Sport:
Foci   

 

A Ceglédi Városfejlesztési Kft. a Kossuth-kultusz hagyományával kapcsolatos lakossági véleményeket vizsgálja. Ehhez Laki Barbara kérdőíve (IDE KATINTVA ELÉRHETŐ) méltó alapul szolgál, hiszen a Debreceni Egyetem végzős hallgatója a Kossuth-kultusz hagyományának a turisztikai szerepét vette górcső alá.

 

Immár a 20. évfordulóját ünnepelte Cegléden a Kossuth Toborzó Ünnepély. A programmal Kossuth Lajos emlékét és a Kossuth-kultusz különleges, erős kötelékét ápolják a helyiekkel. A szintén Cegléden élő Laki Barbarával, a Debreceni Egyetem turizmus – vendéglátás szakon végzős hallgatójával beszélgettünk szakdolgozatának témájáról (Kossuth–kultusz), vizsgálatáról, annak eredményeiről és Ceglédről alkotott véleményéről.

Közélet:
Cegléd   

Ambrus András vette át a díjat Hinora Ferenctől (balra) és dr. Piskóti Istvántól (Miskolci Egyetem Marketing Intézetének vezetője (jobbra)) Fotó: pestmegye.hu

 

(MTI) - Először díjazta a magyar városok elmúlt évi marketingtevékenységét a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ): az egyes települési kampányokkal elnyerhető, úgynevezett marketinggyémántok száma alapján Pest megye érdemelte ki a Marketingaktív megye 2015 címet - tájékoztatta a pályázatot kiíró MMSZ elnöke pénteken az MTI-t.

 

    Hinora Ferenc elmondta: önkormányzatok, azok szervezetei és cégei, illetve egyesületek, nonprofit szervezetek, szakmai érdekképviseletek, alapítványok, civil szervezetek, magánszemélyek pályázhattak hat kategóriában.

Közélet:

Volner János, a JOBBIK alelnöke, országgyűlési képviselő május 29-én több, a választókerülethez tartozó településen is felbukkant. Így többek között Abonyban is, ahol megbeszélést folytatott a település polgármesterével....

Politika:
JOBBIK   
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok