Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: admin
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

 

Katonai tiszteletadás mellett felvonták Magyarország nemzeti lobogóját a trianoni békeszerződés aláírásához kötődő nemzeti összetartozás napján, csütörtök reggel Budapesten, az Országház előtt. A lobogót a Himnusz hangjaira a Magyar Honvédség díszegysége vonta fel a Kossuth Lajos téren. Az eseményen közreműködött a Központi Katonazenekar és a Nemzeti Lovas Díszegység.


    Az ünnepi ceremónián jelen volt Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Gulyás Gergely (Fidesz), az Országgyűlés alelnöke, Benkő Tibor, a Magyar Honvédség vezérkari főnöke, valamint több minisztérium képviseletében államtitkárok.

 

Cikk folytatása és további képek a címre kattintva !

Közélet:

 

„Árvaként lelkünkbe hatol az emlék

magára ölti a gyász köntösét
örökre szívünkbe zárjuk, kit nem rég
elvitt a kegyetlen gyilkos sötét.”

 

Halottaink és házasságot

kötöttek a címre kattintva

Közélet:
AGROPONT   
Programok:

 

Mind a 24 brókerbotrányban érintett önkormányzat gazdálkodása miatt feljelentést tett Tényi István – derül ki a fideszes önkormányzati politikus tanúvallomásából.
Tényi Istvánt Vecsés 200 milliós befektetése kapcsán hallgatta meg tanúként ma reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, az erről készült jegyzőkönyvet az érintett küldte el lapunknak.


Mint a tanúvallomásban elhangzott, Tényi István április 23-án 24 önkormányzat – köztük Vecsés – gazdálkodása miatt fordult a Legfőbb Ügyészséghez. A politikus közölte, Fót városának befektetése ügyében nyomozást rendeltek el, több város esetében pedig feljelentés kiegészítés van folyamatban.

 

Folytatás a címre kattintva!

Közélet:
Botrány   

 

Testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya P. Benjámin 60 éves albertirsai lakos ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. május 20-án 21 óra körüli időben veszett össze édesanyjával, akit a vita közben az albertirsai házuk teraszán ököllel többször megütött. A 83 éves asszony az ütésektől a földre esett. A 60 éves férfi tettleg bántalmazta - a felesége segítségére siető – 87 éves édesapját is.


A helyszínre érkező járőrök P. Benjámint a házban elfogták és előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Közbiztonság:
Cegléd   

 

(MTI) - Megállapodás született arról, hogy legkésőbb 2019-ig Budapestet és Szolnokot négysávos autóút köti majd össze, mégpedig a "klasszikus nyomvonalon", a ferihegyi repülőtértől induló 4-es főút nyomvonalán - közölte Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Szolnokon, miután a Modern városok program részeként együttműködési megállapodást írt alá Szalay Ferenccel (Fidesz-KDNP), a Tisza-parti város polgármesterével.

 

További érdekességek a címre kattintva!

Közélet:
Abony   
Szolnok   

Már az időpont is bizarr volt. Ma délelőtt 11-re hirdettek az utakkal kapcsolatban lakossági fórumot. Aki dolgozik, nyilván nem vett ki szabadnapot. Így aztán nem csoda, hogy alig voltak, annak ellenére, hogy az útfelújítások minősége kedélyborzoló.

Közélet:

admin - 2015.06.02. 16:54

 

Sikeres napot tudhatnak maguk mögött a Somogyi sportolói. Székesfehérváron rendezték meg az Atlétika Diákolimpia Országos Döntőit, amelynek többpróba versenyeire 3 leány és egy fiú csapatunk jutott be. Június elsején az egyéni versenyszámokra került sor, melyen 14 tanulónk volt érdekelt. Kislabdahajításban Csibrány Márk állhatott a dobogóra, ő bronzéremmel tért haza. Ugyan ebben a versenyszámban Bagi Norbert az 5. helyen végzett. A 4x1000 méteres váltófutásban ezüst érmet szereztek a fiúk: Csibrány Márk, Varga András, Kállai Márk, Kemenczés János. Felkészítő tanáruk Nagy Attila.


A legnagyobb sikert a 4x100 méteres váltófutásban érték el a lányok, akik ma arany éremmel, országos bajnokként térhettek haza. A csapat tagjai:

Sport:
Somogyi   

 

Június 2-án nem kis látványosságban lehetett részük mindazoknak, akik Nagykőrös főterén jártak. Alpinisták másztak fel a Református Templom tornyára, és megkezdték a helyreállítási munkálatokat. Mint azt Ócsai Sándor ráckevei vállalkozó lapunknak elmondta, a torony azért szorul javításra, mert az beázott, a bádog nem megfelelően szigetel egyes részeken. A hiba kijavítására azért is szükség van, mert a torony az elöregedett és megsüllyedt gerendák miatt megdőlt.

 

Folytatás és képgaléria elérhető a címre kattintva.

Közélet:

admin - 2015.06.02. 16:27

 

Négy város négy középiskolájának katonasulis diákjai mérték össze tudásukat és fizikai erejüket hadtörténelemből, katonai testnevelésből és egészségügyi ismeretekből a napokban Abonyban. 

A négy iskolában az a közös, hogy mindannyiuk patronáló alakulata az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis.  Az első alkalommal megrendezett verseny nem titkolt szándéka a hagyományteremtés volt. A csapatokat és kisérőiket Kavecsánszkiné Pál Erika, az abonyi Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola igazgatója köszöntötte.

Oktatás:
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok