Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: admin
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

 

V. Tadashi Kupa - Nyílt Súlycsoportos Nemzetközi Bajnokság - Knock Down küzdelem és Kyokushin kata verseny, Kiskunmajsa 2015.05.30.

Négy ország (Ausztria, Szlovákia, Szerbia, Magyarország) 35 sportegyesület, több mint 300 versenyző.

A Full-Contact Team Szolnok Sportegyesületet 15 fő képviselte és szereztek 16 érmet.

 

Eredmények:

 

Sport:
Karate   

 

Betelt a pohár Törtelen: nagyobb családi összejöveteleket a jövőben csak jegyzői engedéllyel, illetve a közvetlen szomszédok írásbeli hozzájárulásával tarthatnak a lakosok, írja a szoljon.hu.

Amennyiben hatályba lép június 11-én az új helyi önkormányzati rendelet, úgy Törtel lesz az első település az országban, ahol így szorítják korlátok közé a családi bulikat. Ezzel vélhetően lavinát indítanak el, kíváncsian várják a visszajelzéseket.

 

– Nem előzmény nélküli a szigorítás – állítja Búcsús Tamás jegyző. – Túl sok volt és ami inkább probléma, hogy túl hangosak voltak mostanában az összejövetelek a községben. Szűk két hete több gyermek elballagott az óvodából, melyet néhány család hatalmas rendezvénnyel ünnepelt meg.

Közélet:
Buli   
Törtel   

 

(MTI) - A parlagfű elleni védekezést még a virágzás előtt el kell kezdeni, ezért a Földművelésügyi Minisztérium (FM) felhívja a földhasználók, földtulajdonosok figyelmét, hogy tegyenek eleget jogszabályban foglalt kötelezettségüknek, ellenőrizzék és tegyék rendbe területeiket.

 

    A tárca keddi felhívásában arra is figyelmeztet, hogy a védekezési kötelezettség elmulasztását az illetékes hatóság 15 ezer és 5 millió forint közötti növényvédelmi bírsággal sújthatja.

Egészségünk:
Abony   

 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a megyei fejlesztési projektek megvalósításának támogatása céljából megyénként egy-egy miniszteri biztost nevezett ki - az ezekről szóló utasítások a hétfői Hivatalos Értesítőben jelentek meg.

A megyei fejlesztési biztosok 2015. június 1-jétől 2015. november 30-áig töltik be tisztségüket. Tevékenységüket a Miniszterelnökséget vezető miniszter irányítja, a feladat ellátásáért díjazás és juttatások nem illetik meg, titkárság nem segíti.

 

A miniszteri biztos feladata, hogy a megyei jogú városok, a megyei önkormányzatok, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok képviselőivel együttműködve koordinálja a projekt-előkészítő és projektmenedzsment-struktúra kialakítását.

Politika:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

 

A mai napon kedves Olvasónk küldte ezt a képet, ahol a jármű tulajdonosának nem éppen szabályokat betartva sikerült leparkolnia és otthagynia járművét.

 


Ön is lát ilyet? Küldje el nekünk!
  

Közélet:
Parkolás   

 

2015 tavasza óta Cegléden és környékén ugrásszerűen megnőtt a járműveket ittasan vezetők száma.

 


A Ceglédi Rendőrkapitányság dinamikus nyomozásait követően a Ceglédi Járási Ügyészség 2015. június 6. napján gyorsított eljárásban 20 férfit állított a Ceglédi Járásbíróság elé, akik az elmúlt hónapokban ittasan vezettek Cegléd, Abony, Újszilvás és Ceglédbercel utcáin. 

 

A kampányszerű bíróság elé állítás eredményes volt: a Ceglédi Járásbíróság 150.000,- forinttól 450.000,- forintig terjedő összegben pénzbüntetésre, közérdekű munkára, 1-2 évig terjedő járművezetéstől eltiltása ítélte az ittasan vezetőket. Közbiztonság:

admin - 2015.06.08. 20:45

 

A kéményseprők írásos garanciát kérnek a kormánytól foglalkoztatásukra és tisztességes bérezésükre, ezért demonstrált a Kéményseprők Országos Szakszervezete (KOSZ) hétfőn Budapesten a Kossuth téren.

    Vámos Csaba, a KOSZ elnöke ismertette a szervezet követeléseit, amelyek között szerepelt egy országosan egységesített és méltó bérrendszer kidolgozása is. Egyben szeretnék elérni, hogy a kéményseprés szervezetének átalakítása során a dolgozóknak ismerjék el jogilag a korábbi munkáltatónál eltöltött éveket.
Vámos Csaba hangsúlyozta: az utóbbi időben többször is atrocitások érték a kéményseprőket munka közben, ezért fontosnak tartják, hogy a kéményseprők visszakapják a közfeladatot ellátó személyi státuszukat.

Közélet:

Embert próbáló hőségben három mérkőzéssel folytatódott az Abonett Liga. A nap első összecsapásán a Trans-Plast bajnokesélyeshez méltó játékkal igazi gólparádét rendezett a Gelbert ellen. 6-0 után két találattal még feljöttek Skultéty Laciék, de Balogh Józsiék újabb három góllal egyértelművé tették a meccset. A Bármi-kő – Imperiál „örökrangadón” 1-1-ig tudtak lépést tartani Hegedűs Misiék. A tavalyi bajnok rengeteg helyzetet alakított ki, melyből négyet gólra is tudott váltani, így imponáló fölénnyel hozta el a három pontot. Győzelmi eséllyel vágott neki a Gedi-Press a Speed elleni meccsnek. Az első percekben szerzett vezetés magabiztos Gedi győzelmet sejtetett, azonban egyenlítést követően magukra találtak Pető Laciék, majd a hajrában szerzett góllal megfordították a mérkőzést.

Sport:
Foci   

 

Nemrégiben adtunk hírt arról, hogy május 5-én hivatalosan is felavatták a Komáromi Gép abonyi új telephelyét, melyet a Tószegi úton Európai Uniós forrás bevonásával építettek meg. A Ceglédi Városi Televízió is jelen volt a felavatáson, nézzék meg az általuk összeállított videót, amiben többek között szó van az Abonyban feloszlatásra kerülő helyi Fidesz szervezetről is.

A Ceglédi Városi Televízió híradóját az abonyi hírekkel IDE KATTINTVA megnézhetik.

 


Előző cikkünket képekkel a Komáromi Gép ünnepségéről IDE KATTINTVA elérhetik.

 


A Fidesz helyi szervezetének feloszlatásáról írt cikkünket IDE KATTINTVA érhetik el.


  

Közélet:
Abony   

 

Javaslatot készít Magyarország déli határának törvényi eszközökkel való lezárására a Fidesz frakciója – mondta június 7-én Rogán Antal, a képviselőcsoport vezetője. Kovács Zoltán kormányszóvivő megerősítette, az eddig visszaküldött több mint 200 ezer bevándorlási konzultációs kérdőívből kiderült, a nagy többség határozottabb, keményebb fellépést vár Magyarországtól és az Európai Uniótól.

 

A Fidesz-frakció arra készül, hogy javaslatot tegyen Magyarország déli határának törvényi eszközökkel való lezárására – mondta Rogán Antal, a Fidesz képviselőcsoport vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Rogán közölte:

Közélet:
FIDESZ   
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok