Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Szerző: admin
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

Kedves Olvasónk küldte ezt a képet és ezt a pár sort mellékelte:

 

 Ajánlanám a parkolj hülyén mai győzteseként. Kora délután fényképeztem le a Kehely fagyizó előtt. Helye és lehetősége lett volna korrigálni, ráadásul nem sietett, csak fagyizni. A fél autó kilógott az útra, akadályozta a forgalmat.

Közélet:
Parkolás   

 

(MTI) - Külföldi bankszámlákra utaltattak át különböző összegeket egy cég nevében ismeretlenek magas hozamot ígérve 2011 és 2015 között, de a pénznek nyoma veszett. A rendőrség károsultak jelentkezését várja - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője pénteken az MTI-vel.

    Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a főkapitányság gazdaságvédelmi osztályának adatai szerint az egyelőre ismeretlen tettesek 2011 januárjától 2015 januárjáig a Goldstein Brokers Ltd. nevében úgynevezett Forex befektetési szerződést kötöttek, amelynek alapján a sértettek különböző összegeket fizettek be külföldi bankszámlákra befektetési céllal.

Közélet:
Botrány   

  

 

(MTI) - Az orosz AvtoVAZ autógyár ősztől felújítja a Lada személyautók forgalmazását Európában, az export kezdetét szeptember-októberre tervezik, az első célország Magyarország és Csehország lesz - jelentette be Bo Andersson, a legnagyobb orosz autógyár vezérigazgatója csütörtökön.

    Megjegyezte, hogy szigorú feltételeket támasztanak a forgalmazókkal szemben, amelyeknek egyebek mellett marketing- és szállítási feladataik is lesznek.
    Az AvtoVAZ elszántan fel akar lépni autóinak más országokba irányuló "szürke importja" ellen - írta az Izvesztyija című újság.

Közélet:


Egy gépkocsi az útról letért és az út melletti árokba hajtott szerda délután a 4-es főút 80-as kilométerénél, Abonyt elkerülő szakaszán. A gépkocsiban ketten utaztak, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, ezért a sérülteket a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták. Pár órával később ugyanezen az útszakaszon, csak a 89-es kilométernél szintén az árokba hajtott egy személyautó....

Közbiztonság:
Baleset   

 

 

Az országgyűlés június elején megkezdte a 2016. költségvetés tárgyalását, ennek következtében június 16-től rendkívüli parlamenti időszak veszi kezdetét. Június 17-én is plenáris ülés lesz egész nap, ezért sajnos Földi László abonyi fogadóórája elmarad. Mivel az ülések időpontjai bizonytalanok, ezért ebben a hónapban már nem tudnak új időpontot. Legközelebbi fogadóóra októberben várható, melyről tájékoztatni fogjuk az Olvasóinkat. 

Közélet:

Fotó: MTI / H. Szabó Sándor  - Szüretelők – képünk illusztrációk. 

 

Pintér Sándor friss javaslata szerint szervezetten vezényelnék át a közmunkásokat mezőgazdasági idénymunkára a helyi gazdálkodók vállalkozásaihoz. Visszautasítani, felmondani sem nagyon lehet majd., írja a vs.hu

 

Várhatóan nagyon sok vitát vált még ki az a törvénymódosítást, amit kedden nyújtott be a parlamentnek Pintér Sándor belügyminiszter. A közfoglalkoztatásról szóló törvény módosításával egyebek mellett előírná, hogy három hónapra ki kell zárni a közmunkából azt, akinek „egyéb foglalkoztatási jogviszonya munkavállalói felmondással vagy közös megegyezéssel szűnt meg”.

Politika:

admin - 2015.06.11. 19:43

Programok:

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2015. június 10-én Szolnokon rendezte meg az V. Szakmai Közlekedésrendészeti versenyét a rendőri állomány szakmai ismereteinek bővítése, vezetéstechnikai tudásának javítása érdekében.
A rendőrök a megyei fordulón szakmai tesztlapokat töltöttek ki, szolgálati gépkocsival és motorkerékpárral mutatták be vezetéstechnikai tudásukat, valamint karos forgalomirányításból versenyeztek.

Közélet:

 

A Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltség a Területi Tűzmegelőzési Bizottság képviseletében konferenciát rendezett a mezőgazdasági betakarítási munkákkal összefüggő tüzek megelőzése érdekében.


A konferenciára meghívásra kerültek a kirendeltség illetékességi területén található három járás önkormányzatai, gazdálkodó szervezetei, falugazdászai. A konferencia résztvevőit Tóth László tűzoltó alezredes Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltség kirendeltség-vezetője köszöntötte, és egyben nyitotta meg a fórumot. A szakmai fórum első előadójaként Gáspár Tibor tűzoltó őrnagy, a kirendeltség hatósági munkatársa az OTSZ - betakarítási munkákkal kapcsolatos- hatályos jogszabályaiból tartott előadást.

Közélet:
Cegléd   

 

Másodfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos csütörtök déltől hétfő éjfélig - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb léghullámok érkeznek Magyarország fölé, az előrejelzés szerint várhatóan vasárnap lesz a legmelegebb, akkor 25 és 28 Celsius-fok közötti középhőmérséklet valószínű, de a nagyobb városokban még ennél is melegebb lehet. A kánikulában csak helyenként hozhat enyhülést egy-egy kisebb zápor, zivatar.

Egészségünk:
Nyár   
Kánikula   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok