Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzvész"
123Következő >>

admin - 2015.06.01. 11:55

 

Az idén eddig a legtöbb szabadtéri tűz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keletkezett, ott már 67 ilyen esetnél tartanak. Pest megyében 51, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 26, Bács-Kiskun megyében 24, Fejér megyében pedig 23 szabadtéri tüzet kellett eloltani.

Az erdőtűz kockázata jelentősen függ az időjárási viszonyoktól, a száraz és szeles időjárás ideális feltételeket teremt a tüzek kialakulásához, továbbterjedéséhez. Erdőtűz-veszélyes időszakban a földművelésügyi miniszter vagy az erdészeti hatóság tűzgyújtási, illetve látogatási tilalmat rendelhet el egyes erdőkben vagy akár az ország összes erdejében. Tűzgyújtási tilalom esetén az erdőkben – beleértve a kijelölt tűzrakóhelyeket is –, valamint az erdőterületek határától számított kétszáz méteren belül is tilos tüzet rakni!

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.11. 16:00

Legalábbis annak, aki megnézi a képeket, ez derül ki. Ugyanis a Kistemetőnél az erdő a tegnapi napon, azaz május 10-én több helyen is égett. Több tűzoltó autó is érkezett az erdőbe, olyan volt, mintha az „ erdő négy sarkát „ szándékosan gyújtották volna fel. Mindez csak amatőr vélemény, de megdöbbentő volt, hogy az erdő széle, közepe, és a szemétkupacok is parazsallottak. Korábban már én is beszámoltam egy hasonló tűzesetről, mely ezen a helyen történt.

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.02. 17:44

Szilveszter reggelén keletkezett tűz Pest megyében, egy abonyi családi házban, a födém kapott lángra a kémény mellett. A kéményseprők vizsgálatának eredménye alapján az épület két kéményének használatát megtiltották. A házban ezek nélkül nem tudták megoldani a fűtést, így az önkormányzat két felnőttnek és négy gyermeknek átmeneti szállást biztosított.  - áll az MTI országos hírében

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.31. 17:20

(MTI) - Kigyulladt egy nemzetközi vonat egyik kocsija a Békés megyei Murony községnél. A balesetben senki sem sérült meg, de legalább egyórás késésekre kell számítani a Budapest-Békéscsaba vasútvonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese kedd délután az MTI-vel.  Kavalecz Imre elmondta: a Bukarest felől Budapestre tartó nemzetközi InterCity vonat egyik kocsija eddig ismeretlen okból kigyulladt. A vonatot megállították, leszállították az utasokat, és értesítették a tűzoltókat.

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.11. 20:06

Kora délután Törtelen egy családi ház egyik szobájának mennyezete égett, izzott. A ceglédi hivatásos tűzoltók helyszínre érkezésükkor megkezdték a mennyezet megbontását, majd az oltást két sugárral. A tűz nem terjedt át a tetőszerkezetre, amit valószínűleg elektromos zárlat okozhatott. Személyi sérülés nem volt.

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.09. 20:44

(MTI) – Nyolcezer nyúl pusztult el egy kigyulladt hodályban csütörtök délután Lajosmizse határában, személyi sérülés nem történt - közölte a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel. Kovács Andrea tájékoztatása szerint az 1600 négyzetméteres gazdasági épület eddig tisztázatlan okból kapott lángra, és mire a tűzoltók a helyszínre értek, már teljes terjedelmében égett. Az oltásban a katasztrófavédelemi műveleti szolgálat jelenlétében összesen 27 lajosmizsei, kecskeméti, ceglédi és dabasi tűzoltó vett részt nyolc gépjárművel. A lángok két másik épületet is veszélyeztettek, de azokat sikerült megvédeni a tűztől.

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.29. 17:36

A tűzoltóság közleménye szerint gépkocsi tűz volt a közelmúltban Abonyban, melynek során megsérült a tulajdonos is. Ezzel kapcsolatban kommenteltek Olvasóink és volt, aki megkérdőjelezte, hogy az abonyi férfi egyáltalán otthon volt, amikor majdnem leégett a háza. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.18. 15:44

Tegnap: Kiégett egy bálázó tegnap Tiszatenyőn - Teljesen kiégett egy bálázó tegnap (szerdán 07.17-én) délután Tiszatenyőn, amikor - vélhetően- munkálatok közben egy szikra lángra lobbantotta. A riasztás negyed négykor érkezett a műveletirányításra. A gép körül öt körbála is kigyulladt, és nagy területen tüzet fogott a tarlón rendre vágott széna is. A tűzhöz a törökszentmiklósi és szolnoki tűzoltók vonultak ki, a megfékezéséhez erőgépeket is igénybe vettek. 

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.26. 08:18

Képünk csak illusztráció!- Tűz volt egy szolnoki társasházban (ma) péntek hajnalban- Egy társasház hetedik emeletén keletkezett tűz pénteken hajnalban Szolnokon. A lakásban egy embert találtak a tűzoltók, akit a mentők láttak el. A házból ideiglenesen mintegy 54 embert kellett kimenekíteni. Hajnalban a Hild Viktor úton gyulladt ki egy hetedik emeleti lakás. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, a lakásban egy ember tartózkodott, akit sikerült kimenteniük, de életveszélyes ....

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.08.16. 20:50

 

 

Ma délután 15.00 körül hangos szirénázás verte fel a városközpont nyugalmát. Bár megszokhattuk már, hogy a megkülönböztető jelzések néha felvisítanak a rendőrök, mentők, vagy a tűzoltók gépkocsijain, azonban most két szerkocsi is szirénázva száguldott át a városon. Aggasztó, ha több túzoltógépkocsi érkezik városunkba, mert az nagy bajt sejtet.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok