Mi Abonyunk - Tűzeset, megdöbbentő képekkel az érintettől
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.07.29. 17:36

A tűzoltóság közleménye szerint gépkocsi tűz volt a közelmúltban Abonyban, melynek során megsérült a tulajdonos is. Ezzel kapcsolatban kommenteltek Olvasóink és volt, aki megkérdőjelezte, hogy az abonyi férfi egyáltalán otthon volt, amikor majdnem leégett a háza. Az igazság pillanata eljött, az érintett abonyi lakos párjával együtt keresett meg engem és elmesélték történetüket. A férfi alkarján ma is jól látszanak az égésokozta sérülések és ezek nyomai. Megdöbbentő, de a garázsban lévő autója magától gyulladt ki. Vigyázzanak Önök is nagyon, hiszen a kánikulában gyakoribbak a tűzesetek. Íme a károsult története: „ Szombaton elmentem szódáért, a páromat pedig túrós palacsintával szerettem volna meglepni, bementem még a boltba is.

Egy citromra volt csak szükség, a háját reszeltem volna bele a túrótöltelékbe, a COOP-ban vásároltam meg. Olyan ¾ 2-kor mehettem el otthonról és negyed egy körül érhettem haza. Már ahogy közeledtem az otthonunk felé, láttam, hogy szürke színű füst gomolyog. Először nem gondoltam, hogy tőlünk jön, de egyre szörnyűbb gyanúm támadt. Mi a Klapka úton lakunk, de van kapunk a Bolyai útra is. Láttam, hogy a garázs ég, tódult ki a füst a garázskapun a nyitott ajtón, égett már az oldala, a teteje, a kátránnyal átitatott talpfák, mert ebből épült a mi garázsunk. Itt tároltuk az elhunyt hozzátartozóink ruhadarabjait is, minden, de minden éghető volt. Öt műanyag szék is volt bent, már azok is égtek, láttam, ahogyan a garázsban tartott autó motorháztetejéből is tódul ki a füst. Iszonyatos érzés volt, jött egy kis légmozgás és hatalmasat lobbant a tűz, hogy újult erővel végezze a pusztítást.

A kerti csaphoz rohantam, már akkor azok a bútorok is égtek, melyek a garázs előtti részre voltak kipakolva, szintén hagyaték volt…. Kiabáltam, hogy Segítség, tűz van! Nagyon megijedtem, hogy mi lesz, féltem, hogy az egész házunk is leég. Megkezdtem az oltást a csapról. Az autó a féltett kincsünk volt, főleg horgászni jártunk vele, általában mindenhova biciklivel megyünk. Az autón nem maradt rajta a gyújtás, nem dohányzom, csikk sem lehetett a tűz okozója. Valószínű elektromos zárlat történhetett. Ez egy 1983-asévjáratú 30 éves autó volt, de volt rajta műszaki, jövő év decemberéig. A motor teljes felújításon ment keresztül, ez egy Mazda 626-os volt, 2000-es benzines. Benne égett minden horgászfelszerelésem, szerencse, hogy az engedélyem megmaradt, nem volt benne. Hordtam a vizet a fürdőszobából, valóban jöttek a szomszédok segíteni, de a java részük sajnos nem hozzám jött, hanem egy nagyobb tömeg ácsorgott a kerítésnél és néztek, bámészkodtak.

A tűzoltók hamar megérkeztek, két kocsival és példásan helyt álltak. Nélkülük az egész házunk a tűzvész martaléka lett volna, de a szomszédos ingatlanokat is veszély fenyegette. Sok minden fel volt sajnos halmozva a garázs környékén, ezek nem maradtak meg. A 10 méteres diófa egyik fele is elhalt, a másik szép zöld. Reméljük, túlélte. A málna, a gyümölcsfák, mind odaveszett. Volt egy górénk is, ebben voltak a kerti szerszámok. A góré is elégett, porig….. Égett fent a cseréptartó léc, aztán bezuhant középre az egész, elfüstölt nálunk szinte minden…. „ – mesélte a tragédiáról a férfi.

Lőrinczy Veronika
 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok