Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "NAV"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.11.27. 15:06

 

Ne fizessen senki a „minősítő tanúsítványért”!  Egy adózó bejelentése hívta fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal figyelmét arra, hogy egy  ismeretlen cég nevében többen telefonhívást kaptak, amelyben 6900 forint ellenében olyan „tanúsítványt” ígértek nekik, amely „kockázatmentes” adózói minőségüket igazolja. bejelentő szerint a telefonáló a NAV-nál jövőre bevezetendő adózói kategóriák hírével nyerészkedik. A telefonáló már azzal is gyanút kelt, hogy olyan minősítést ígér, amilyen nem is létezik. A tisztességes – törvényben előírt feltételeket teljesítő - vállalkozások ugyanis jövőre „megbízható adózói” besorolást kapnak. 

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.12. 17:16

 

A NAV Bevetési Főigazgatóságának pénzügyőrei egy Pest megyei településen működő illegális fémtelepen tartottak ellenőrzést, ahol több mint 15 tonna színesfémet, illetve fémhulladékot foglaltak le – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A NAV pénzügyőrei ellenőrzést tartottak egy Pest megyei településen lévő telephelyen, ahol csaknem 11 ezer kilogramm színesfémet, többek között nyúzott réz és alumínium ipari kábeleket, égetett rézkábeleket és egyéb réz hulladékokat tároltak.

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.12. 16:56

Július elsején indult a nyári ellenőrzéssorozat az országban, így a fővárosban és Pest megyében is. Számítani lehet arra, hogy az akcióban az adóellenőrök és a pénzügyőrök bármikor vizsgálódhatnak a turisták által kedvelt üdülőhelyeken, budapesti vendéglátóhelyeken, strandokon, nyári fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, idegenvezetőknél és taxisoknál.

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.12. 14:05

 

Felújítás miatt átmenetileg bezár a

ceglédi kirendeltség.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Adóigazgatóságának ceglédi kirendeltségén (2700 Cegléd, Dugonics utca 4.) felújítási munkálatok kezdődnek, melyek befejeztével az ügyfelek kényelmesebb környezetben intézhetik adózással kapcsolatos ügyeiket.

 

A kirendeltség az átalakítások ideje alatt, azaz 2015. március 16-19. között zárva tart.

 

A fenti időszakban legközelebb elérhető ügyfélszolgálatok:

Közélet:
NAV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.25. 12:36

 

 (MTI) - Hatvanhárom vizsgálatot végeztek, és mindössze ötször találtak szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fővárosi revizorai a vendéglátóhelyek múlt heti, a torkos csütörtökön végzett ellenőrzésén - közölte a NAV szerdán az MTI-vel.

    "Akadt ugyan olyan vendéglátóhely, amely az ilyenkor szokásos árengedményt a pénztárgép használatának mellőzésével akarta kompenzálni, a jellemző mégis a nyugtaadás és szabályszerűen bejelentett alkalmazott foglalkoztatása volt" - fogalmazott a hivatal. A NAV revizorai egyrészt azt ellenőrizték, hogy a "torkoskodó" vendégek kapnak-e szabályos nyugtát az elfogyasztott ételekről, italokról. A vizsgáltak közül két étterem mulasztotta el beütni a bevételt az online pénztárgépbe, ezeken a helyeken nyugta helyett csupán pincérblokkot adtak a vendégnek.

Közélet:
NAV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.24. 10:59

Közélet:
NAV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.22. 11:06

 

MTI - Piacon vásárolt, otthon feldolgozott dohányt csomagolt eredeti, adójeggyel is ellátott cigarettás zacskókba egy ceglédi férfi. A pénzügyőrök a gyanúsítottal szemben költségvetési csalás miatt feljelentést tettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV).

A NAV vasárnapi, az MTI-nek küldött közleménye szerint a pénzügyőrök jövedéki ellenőrzést tartottak Cegléden egy magánszemélynél, és több mint 10 kilogramm dohányt és szárított dohánylevelet találtak gyári csomagolású és üres nejlonzacskókban.

Közélet:
NAV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.10. 18:59

További hihetetlen képek a cikkben!

 

 (MTI) - Európa eddigi legnagyobb illegális cigarettagyárát számolták fel Vecsésen - jelentették be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai keddi sajtótájékoztatójukon.

    A telephelyen 22 tonna dohányt és 2,3 millió szál cigarettát foglaltak le a pénzügyi nyomozók. Mindebből másfél millió doboz cigarettát lehetett volna előállítani. Az eredetileg az Egyesült Arab Emírségekben gyártott, az angol piacon ismert Golden Mount márkájú cigaretta az angol piacon két és félmilliárd forintot ér.
A NAV képviselői szerint a törvénytelen gyártással az elkövetők kétszázmillió forint jövedéki adót csaltak el. Az ügyben különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt kilenc bolgár állampolgárt, egy izraeli és egy magyar férfit előzetes letartóztatásba helyeztek.

Közélet:
Cigaretta   
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.06. 11:23

 

A taxisoknak, a fodrászoknak és kozmetikusoknak is kötelező lesz az online kassza, a kérdés csak az, hogy mikortól - írja a Világgazdaság.

Ötvenezer pénztárgépre lehet szükség a szolgáltató szektorban, miután megjelenik az a rendelet, ami a kereskedők után újabb szakmákat vonna be az online kasszák rendszerébe – mondta a lapnak Novák Zoltán, a piacvezető Micra-Metripond Kft. ügyvezetője.

Gazdaság:
NAV   
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.02.03. 13:22

 Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda

Közélet:
Adó   
NAV   
KLB   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok