Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "NAV"
Első<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2012.12.06. 12:14

Egy év alatt 93 ezerrel emelkedett az adótartozást maguk előtt görgető magánszemélyek száma, a közadósságot felhalmozók tábora így megközelítette az 1,1 milliót - írja az MTI a Magyar Nemzet cikke alapján. Átlagosan nagyjából minden kilencedik magánszemélynek van kisebb-nagyobb köztartozása: szeptember végén csaknem 1,1 millió embert tartottak nyilván az adóhátralékosok között, egy ember átlagosan 153 ezer forint befizetésével maradt el.

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.29. 15:09

Képgaléria a leleplezésről ITT- Idei rekordjának is nevezheti a NAV szolnoki rajtaütését: 45 ezer karton cigarettát, 33 ezer kg aprított dohányt, 1290 km hosszú cigarettapapírt, 363 ezer hamis zárjegyet és 204 ezer cigarettás dobozra való papírt foglalt le, illetve a művelet elkészítéséhez elkövetőket fogott el. Egy használaton kívüli szolnoki telephelyen komplett dohányüzemet lepleztek le a pénzügyi nyomozók az elmúlt héten.

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 11:43

Fegyverzeti anyagok beszerzésére írt ki közbeszerzési tendert az adóhatóság. Többek között 300 ezer lőszert, taktikai mellényt, mobil szélmérőt és taktikai kést vesz a NAV - írja az Adó Online. „Fegyverzeti anyagok beszerzése a NAV részére, 5 részben” címmel jelent meg tenderkiírás az adóhatóság honlapján, amely szerint a NAV katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra szánt árukat vásárolna.

Közélet:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.11. 15:52

Összesen 331 millió forint értékű védett márkajelzéssel ellátott, hamis boxer alsónadrágot foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a hét közepén az M1-es autópálya győri pihenőjében - közölte a NAV vasárnap az MTI-vel. A 330 ezer 930 alsónadrágot szállító szlovák rendszámú teherautó Kínából indult és Magyarországra tartott. A kamion a menetlevél szerint távol-keleti textilárut szállított Budapestre. 

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.29. 12:01

Egy sertéstenyésztéssel foglalkozó gazdának a vevői pénz helyett hulladékfémmel fizettek. A pénzügyőrök közérdekű bejelentés alapján ellenőrizték a tanyát, a több millió forint értékű fémeket pedig lefoglalták. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az 51-es főút mellett, az egyik tanyán közérdekű bejelentés alapján ellenőrzést végeztek és a magánterületen kb. 80 tonna illegális fémhulladékot találtak. Az ingatlan tulajdonosa elmondta, hogy azokat az általa tenyésztett sertésekért cserébe kapta a vevőktől, akik így fizettek.

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.11. 10:41

A jelenlegi hiányos költségvetést látva érdemes felkészülni arra, hogy a jövőben sokkal több vagyonosodási vizsgálatot hajt majd végre az adóhivatal. Pontok, amelyek felkelthetik az adóhivatal érdeklődését. A vagyonosodási vizsgálatnak hívott szja-bevallás ellenőrzés 2007-ben került be a köztudatba, amikor az APEH a korábbi évi pár száz vizsgálat helyett több tízezer vizsgálatot indított el abban az évben.

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.03. 22:06

(MTI) - Az adóhatóság az állampolgárok segítségét kéri a csalások visszaszorításához, és közleményében arra buzdít mindenkit, hogy kérjen az eladóktól számlát, és jelentse, ha valaki a kérést nem teljesíti.  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tapasztalatai és a közérdekű bejelentések szerint az emberek egy része lépten-nyomon szabálytalansággal szembesül. A sült halról, jégkrémről, sörről csak elvétve kapnak nyugtát, az éttermi fogyasztásról sokszor tollal írt ....

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.13. 10:54

NAV: hamis mosószert és öblítőt találtak Békés megyében- (MTI) - Ötszázezer kiló ruha mosásához elég hamis mosószert és öblítőt találtak a pénzügyőrök és a revizorok Békés megyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-vel.  A NAV szabálysértési és büntetőeljárásokat indított, illetve fejenként több százezer forintos bírságot szabhat ki a békéscsabai piac és környékének árusaira, egyebek mellett feketefoglalkoztatás és igazolatlan eredetű áru forgalmazása miatt.

Közbiztonság:
NAV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.23. 11:03

2012-től az adózási szabályok megsértésének következményeként kiszabható pénzügyi szankciók jelentős növelése következett be. A különböző változtatások célja az adózási morál javítása és az adóellenőrzések hatékonyságának, valamint adócsalástól visszatartó erejének növelése. Több olyan új eszközt is kapott az adóhatóság a kezébe, amellyel az ellenőrzésre történő kiválasztást hatékonyabbá teheti.

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.20. 15:24

Ceglédbercel- Ceglédbercel – Két év alatt 42 közlekedésrendészeti szabályszegést követtek el egy Saab 9-3 Cabrio Vector személygépkocsival. Mivel az időközben több mint egymillió forintra duzzadt bírságot az autó tulajdonosa nem rótta le, a rendőrség az adóhatósághoz fordult. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) előbb fizetési felszólítást küldött.....

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok