Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "NAV"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.02.09. 10:12

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2016-ban 96 millió forint bíráságot szabott ki illegális fémkereskedelem miatt.

Fémkereskedelmi engedély nélkül több mint 123 tonna fémhulladékot értékesített két év alatt egy férfi, akinek ebből rendszeres, havi 50 ezer forintot meghaladó jövedelme keletkezett. Mivel tevékenységét üzletszerűen folytatta, ezért 38 millió forint bírságot kapott.
 

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.08. 09:34

 

Az autót hátrahagyva menekült el a cigarettacsempész, pedig csak a kötelező biztosítását ellenőrizték volna. Átvizsgálás után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 40 000 doboz adózatlan cigarettát találtak a gépjárműben.

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.21. 16:31

 

A legnépszerűbb közösségi portálon hirdette hamis termékeit egy jászberényi nő. Lakásán több mint négymillió forint értékű árut foglaltak le a szolnoki pénzügyi nyomozók.
A nő még zárt csoportot is létrehozott, hogy a Szerbiában beszerzett hamis termékeivel üzleteljen. A silányabb minőségű portékák között kedvére válogathatott a csoportba felvett érdeklődő. A parfümökről, táskákról, napszemüvegekről, órákról és ruhákról fényképalbumokból tájékozódhattak.

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.13. 16:38

 

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, még idén be kell jelentkeznie a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, és december 16-tól egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetnie.

A tanulói, hallgatói jogviszony megszűnése után még október 31-ig érvényes azoknak a diákigazolványuk, akik idén nyár elején fejezték be tanulmányaikat. Ha a volt diák nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el – és más jogcímen sem jogosult az egészségügyi szolgáltatásra –, akkor december 16-tól (a diákigazolvány lejártát követő 46. naptól) egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetnie. Ez havonta 7 050 forint, naponta pedig 235 forint.
 

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.24. 21:14

 

Szalonnával próbálta megvesztegetni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két ellenőrét egy pécsi hentes. A vádirat szerint a NAV-dolgozók cserébe elárulták, mikor lesz ellenőrzés a húsboltban. Füstöltáru-termékkel vesztegettek meg két NAV-ellenőrt egy pécsi húsboltban – írja a pecsma.hu. A vádirat szerint a hentes rendszeresen füstöltáru-termékeket juttatott a két NAV-ellenőrnek, akik cserébe előre jelezték, mikor mennek ellenőrizni. 

Közélet:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.12. 21:52

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda

 

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a második negyedévben is minősítette a cégjegyzékbe  bejegyzett és áfa-regisztrált adóalanyokat.  A NAV 2016. II. negyedévében 552 480 adózó minősítését végezte el, 190 288 megbízható és  420 kockázatos adózót vett nyilvántartásba. 

Gazdaság:
Abony   
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.22. 20:02

 

Megkezdődött a folyószámla-kivonatok és a pótlékértesítők kiküldése  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal megkezdte a folyószámla-kivonatok és a  késedelmipótlék-értesítők kiküldését. Október végéig mintegy másfél millióan kapnak  értesítést a hivataltól.  Folyószámla-kivonatot csak az kap, aki legalább egy adónemben több mint ezer forinttal  tartozik, vagy több mint ezer forint túlfizetése van. A NAV az egyenleg megállapításánál az  adószámla 2015. december 31-ei állapotát veszi alapul.

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.09. 16:59

 

Illegális gyártelepre bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy papíron ingatlanok bérbeadásával foglalkozó, Jász-Nagykun-Szolnok megyei cégnél - tájékoztatta az adóhatóság szombaton, az MTI-t. A cégnél frissen gyártott gumiszőnyeget is lefoglaltak.  A NAV közleménye szerint a vállalkozást az ekáer (elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer) és a nemzetközi áfaadatok rendszeréből kinyert információk alapján vizsgálták.

 

 

Közélet:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.30. 12:22

 

 

 

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda.- Honlapjuk IDE kattintva.-  Aki tavaly év közben nem nyilatkozott arról, hogy milyen kedvezményekkel csökken a személyi jövedelemadója illetve az adóalapja, nem késett le semmiről. Az elmaradt lépés a május 20-ig beadandó szja-bevallásban pótolható és az év közben nem érvényesített adókedvezmény igénybe vehető. A legtöbben az első házasok kedvezményét, a családi kedvezményt és a súlyos fogyatékosság kedvezményét érvényesítik a bevallásban.
 

Gazdaság:
NAV   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.09. 15:54

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-budapesti, Kelet-budapesti, Dél-budapesti és
Pest Megyei Adóigazgatóságainak ügyfélszolgálatai
2015. december 11-én (pénteken) csütörtöki,
2015. december 12-én (szombaton) pénteki
munkarendnek megfelelően állnak az adózók rendelkezésére,
2015. december 24-én (csütörtökön) zárva tartanak.

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok