Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szemét"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2012.03.07. 14:39

Olvasónk írását a fényképekkel együtt megjelentettem. Itt jól látható, hogy az úgynevezett óriásplakátokról származó korábbi reklámanyagokat illegálisan kidobták. A rendőrség és a polgármesteri hivatal munkatársai a mai napon reggel meg is érkeztek a területre....

Citrom-díj:
Abony   
Szemét   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.13. 23:07

Igencsak szívügyének tekintheti Vámos Zsolt az Abony környéki szeméthalmokat, mert egy levéllel fordult az önkormányzathoz, az ABOKOM-hoz és biztos, ami biztos, nekünk is elküldte levelét, melyben segítséget kér egy márciusi szemétszedési akcióhoz. 

Közélet:
Abony   
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.03. 18:34

Mint lapunk már többször is beszámolt Önöknek, a helyi JOBBIK alapszervezet gyakorlatilag örökbe fogadta a Nagyerdőt, az erdészek beleegyezésével. 

Közélet:
Abony   
JOBBIK   
Szemét   
 14 Hozzászólás    

admin - 2011.12.09. 15:49

Olvasóink arról számoltak be, hogy a Mikes lapos – Nyírfa utca környékén valódi kaotikus állapotok uralkodnak, lassan elszabadul a pokol. Mindent visznek már, ami csak mozdítható, sok nagykaput loptak le, de már a drótokat is megkezdték. Az arra tévedők szerint igazi kis mini Chichago van a területen, ahol senki és semmi sincs biztonságban. Volt olyan is, hogy családi házról a gázvezetéket és gázórát lopták le, de az erdőt sem kímélik. 

Citrom-díj:
Szemét   
Lopás   
Rablás   
falopás   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.23. 22:31

Nem sokáig örülhetett Abony lakossága annak az alklamatosságnak, ha úgy tetszik szerkezetnek, mely a PET palackok összenyomására hivatott a szelektív gyűjtőedényzet környékén. Valaki vagy valakik azt is nemes egyszerűeséggel összenyomták. Kedves ismerősömmel szembesültünk az esettel és azon tanakodtunk, hogy még az a szerencse, hogy egyáltalán ott van. Hiszen ez fém....

Citrom-díj:
Szemét   
 5 Hozzászólás    

matek - 2011.11.01. 08:26

2011.november 1-én kedden esedékes hulladékszállítást 2011.november 2-án szerdán végzi az ABOKOM.

Közélet:
ABOKOM   
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.19. 12:03

Mocsokügy- Az alábbi képeket egyik este készítettem a Mária Terézia úton, a piócás környékén. Régebben rendszeresen jártam erre és tudtam, hogy ez a hely közkedvelt szemétlerakó több felelőtlen, igénytelen, renitens lakos számára. Ezúttal kíváncsian vártam milyen kép fogad majd. Íme a mocsok, képekben és szóban:

Citrom-díj:
Abony   
Szemét   
 16 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.27. 14:02

Balra: tavasszal- Jobbra: ma

Kedvem lett volna a fentinél sokkal ocsmányabb- nem népi rigmusokat tartalmazó- káromkodást ide vésni a határtalan emberi trehányság margójára, ám nem teszem. Ahogyan azt „ megtisztulás „ című cikkünkben megírtuk, március végén megtisztította a helyi FIDESZ, karöltve a helyi romák egy csapatával az egyik városközponthoz közeli illegális szemétlerakót. Eltelt a tavasz és a nyár. Kinőttek a dudvák, a fák és természetesen ismét megjelent a területen a mocsok.

Citrom-díj:
Abony   
FIDESZ   
Szemét   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.22. 13:09:21

Mit szólnál hozzá, ha a szomszédodból kilakoltattak volna pár hónapja egy lakót és a ház tartamát nemes egyszerűséggel kihajintották volna a házikó elé? Mit szólnál hozzá, ha hónapokon keresztül leshetnéd a szomszéd mocskát és már öles patkányok rohangálnának a lomok körül? Mit szólnál hozzá, ha a szomszéd kertje elvadultan, kétméteres parlagfüvekkel tarkítva virítana? Én bizony iszonyatosan dühös lennék. Ez mind megtörtént a Piszke úton.

Citrom-díj:
Parlagfű   
Hivatal   
Szemét   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.21. 10:51:36

A helyi jobbikosok őrzik- védik- takarítják az abonyi Nagyerdőt. Ezzel kapcsolatban ismét egy illegális szemétlerakás történt, íme levelkük és képeik:

 

Sajnálatomra kimentem az erdőbe szétnézni még a pusztító vihar előtt és megdöbbenve láttam, hogy újabb szemét kupacok vannak! Nem elég, hogy a természet ilyen hatalmas pusztítást csinál sajnos az emberek maguk is pusztítják, szennyezik a környezetünket. Tisztelet a kivételnek!! Felháborító, hogy semmi nem Szent egyeseknek! A helyett, hogy a mocskát az erdőben rakja le többet érne, ha Ő maga is vigyázna a rendre! Valamilyen szinten hibáztatom az Önkormányzatot is, hogy irgalmatlan magas áron szállítja a szemetet és nincs egy kijelölt lerakó hely ahová bárki büntetlenül lerakhatná az építési törmeléket és nem mindenütt az útszéleken meg erdőkben raknák le.

Citrom-díj:
JOBBIK   
Szemét   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok