Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szemét"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

admin - 2015.03.18. 10:23

 

 Szolnok és Abony között található a jól ismert beton buszmegálló, ahol rengeteg szemetet szoktak illegálisan elhelyezni. Ezt nagy ritkán kitakarítják, de egy két hónap múlva ugyancsak borzalmasan néz ki. Kedves Olvasónk jelezte nekünk reggel, hogy érdemes lenne kimenni és lefotózni, hogy mekkora szemétdomb van ott, sőt még WC csésze is van kidobva, ami az autósoknak is elég szembetűnő. Több sem kellett,hát lefotóztuk, és a képeken is jól látszik, hogy papírmegsemmisítőn keresztül ment papíroktól kezdve a sörös és pezsgősüvegeken át, még veszélyes anyag is található ott, motorolajos flakon formájában, sőt, még kábelek is vannak kidobálva.

A címre kattintva a cikk folytatódik képekkel.

Közélet:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.16. 13:32

 Képünk csak illusztráció.

 

 Nap, mint nap újabb és újabb szeméthegyek bukkannak fel Abonyban vagy környékén. Főként papír-és festékdobozt, flakont, valamint építési törmeléket lehet látni a hulladékok között, most viszont valami szokatlan került elő.  Személyes adatokat találtak az Abony és Újszilvás közötti nagy halom hulladékban. Lapunk információi szerint a rendőrség lefoglalta a dokumentumokat. Vajon az is kiderülhet, ki hagyta ott a rengeteg szemetet?

Közélet:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.06. 14:28

Képünk korábbi, csak illusztráció! 

Több személyes okiratot is tartalmazott az a kihordott nagy mennyiségű szemét, melyet Olvasónk talált Újszilvás és Abony között. Értesítette a rendőrjárőrt, akik a helyszínre érkeztek, rekord gyorsasággal, és bizonyítékként lefoglalták a személyes, névre szóló dokumentumokat, melyekben még lakcím is volt. Így vélhetően nem úszhatja meg büntetés nélkül az illegális szemetelő, akiből sajnos egyre több van. Zsákszámra állnak a szeméthegyek a város határában…

Közbiztonság:
Szemét   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.03. 19:36

Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra a nem elhanyagolható tényre, hogy a Szelei út végén, elhagyva az Abony táblát, még a közigazgatási határon belül külterületen ismeretlen tettesek több zsák kutyaszart helyeztek el, alommal keverve. Elnézést a kifejezésért, de nem volt kedvem szebben fogalmazni, a látvány önmagáért beszél! Ki az, aki erre vetemedik? Zsákszámra hordja ki a bezsákolt undorító állati ürüléket. Nyilvánvaló, hogy egy tenyésztővel állunk szemben.

Citrom-díj:
Szemét   
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.01.30. 10:33

Olvasónk írta:

Szia! 


Azzal a problémával fordulnék hozzád, hogy egy elég gusztustalan környezet fogad minket minden reggel. A Szilágyi Erzsébet utcai üzletsoron dolgozom, a kisutca felöli első üzlet mellett található egy füves terület, sajnos rengeteg szeméttel, amit hónapok óta senki nem szed össze és legjobb tudomásunk szerint önkormányzati terület. Igaz van egy kiskapu ott amin lakat van, de sajnos erre azért kényszerültünk rá, mert már 3 biciklit loptak el onnan. Valószínű emiatt nem szokták összeszedni a szemétszedő dolgozók arról a helyről az eldobált üveget, stb. de ha a bicikli tolvajok be tudtak menni a Stone mellett található nagy bejárón, akkor esetleg megoldható lenne, hogy ők is odataláljanak, valamint szívesen kinyitjuk a kiskaput, ha megkérnek rá minket. Folytatás és további képek a címre kattintva.

Közélet:
Szemét   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.27. 16:05

 

Tisztelt Abonyi Lakosok!Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az elvégzett hulladékszállítási, gyűjtési feladatokról negyedévente, havi bontásban 3 db számlát állít ki, amely számlák egy borítékban kerülnek postázásra. A számlák megfizetése készpénz átutalási megbízással (sárga csekk), vagy csoportos beszedési megbízással teljesíthető.

 

Közélet:
Szemét   
 3 Hozzászólás    

admin - 2015.01.09. 12:56

 

 Kedves Olvasónk kért meg, hogy tegyem közzé a következő képeket, amin megörökítette, hogy mi fogadta őt a Belsőerdő dűlőben hazautazva édesanyjához.

 

 „Jó estét Veronika! Mostanában úgyis téma a hulladék dolog, ezért gondoltam én is küldök képeket! Valamelyik nap mentünk édesanyámhoz haza Abonyba, aki a Belsőerdő dűlőben lakik a Kiserdőnél, ez a látvány fogadott!! Volt a hulladék közt még lenyúzott birkabőr is! Teli van a kőrakás melletti árok szeméttel! Mit lehet ez ellen tenni? Elég felháborító, hogy a szép erdős környezetet így megrongálják!”

További képek a cikk címére kattintva érhetők el.

Közélet:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.08. 18:58

Eltávolításra kerültek a városban a szelektív hulladékgyűjtő szigetek. Ezen cseppet sem lehet csodálkozni, hiszen a lakossági trehányság nem ismert határokat, a dögöket és a háztartási hulladékot is ide hordták a lakosok. 

Citrom-díj:
Szemét   
 5 Hozzászólás    

admin - 2015.01.06. 16:04

 

 Megszűntek Abonyban a szelektív hulladékgyűjtő szigetek, ezzel rengeteg illegális szemétlerakás is megszűnik. Sok cikk íródott, sőt még képgaléria is készült, hogy mik mennek ezeknek a szigeteknek a környékén, kidobáltak ide zsákos háztartási hulladéktól kezdve az állattetemekig, mindent. Először nem tudtam, hogy mi volt hazafelé olyan furcsa a Szelei úton, aztán rájöttem, hogy eltűntek a nagy színes edények. Valószínű, hogy mindenhol összeszedik, hiszen mikor az állomásra mentem akkor éppen az Abokomos fiúk tették rendbe a Korona mellől felszámolt sziget helyét. Reméljük, hogy ezzel a húzással sokkal tisztábbak lesznek ezek a területek.

Közélet:
ABOKOM   
Szemét   
 1 Hozzászólás    

admin - 2014.12.12. 12:27

 

 Kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket, hogy a Gaál Miklós úton egy ház elé a tulajdonos egy kukát szerelt a villanyoszlopra. Biztosan unta már a kicsi, de amúgy forgalmas kis utcában eldobott szemeteket, és ennek érdekében egy zsákkal ellátott szemetest helyezett ki. Reméljük, hogy az arra járók ezt a jó szándékot megbecsülik és inkább a szemetesbe helyezik a szemetet, mint a bokrok alá. 

Közélet:
Szemét   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok