Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szemét"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.03.07. 19:13

 

Itt látható undorító képeinket kedves Olvasónk küldi az abonyi illegális hulladékleralóról.... A tájseb lelőhelye a Kistemető és a Lődomb közti földút. Ajánlom az illetékesek szíves figyelmébe.... LŐVE

 

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.10. 19:37

 

Már hétfőtől megkaphatják a számlázási problémák miatt felgyülemlett szemétszállítási díjat a magyar családok. A nagy összegű csekkekre azonban mostantól kérhetünk részletfizetést. Már megkezdték a szemétszállítási számlák postázását, a lakosság nagy része már a napokban megkapja.

Citrom-díj:
Szemét   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.19. 19:55

Szeremi Anikó, a helyi JOBBIK alapszervezet elnöke szemetet talált az út szélén. Mint arról lapunk már többször beszámolt, az abonyi JOBBIK ádáz harcot folytat az illegálos szemetelők ellen. A Nagyerdőben is többször rendet tettek. Most elnökük ezt írja: 

Citrom-díj:
Szemét   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.17. 19:25

HVG: Ősszel egyszerre érkezhet a háztartásokhoz fél év szemétszállítási díja. Addig ugyanis úgy néz ki, nem tudja megoldani a zsámlázást az államosított szemétcég.  Április óta nem küldenek számlát a hulladékszállító cégek a lakosságnak az ország legtöbb településén, mert az állami hulladékgazdálkodó cég, a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt.-nek ....

Citrom-díj:
Szemét   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.29. 08:53

 

2015 júniusában megkezdődött a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés Abony városában. A szolgáltató, NHSZ Szolnok Kft. minden hónap utolsó szerdai és csütörtöki napján szállítja el a szelektíven gyűjtött hulladékokat a háztartásokból.
 

Közélet:
Szemét   
 1 Hozzászólás    

tyb - 2015.08.10. 21:54

 

Lajosmizsei pihenőhely M5. Munkások jöttek és azt hittem, hogy összetakarítják a sok tahó kamionos és török meg ki tudja, hogy milyen származású menekült szemeteit, csikkjeit.

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.30. 12:34

 

Szerencsére már nem kell azzal szembesülnie az abonyi lakosságnak, hogy a szelektív gyűjtők környékén oda nem illő mocsok éktelenkedik. A szelektív gyűjtőket felszámolták, helyette a lakosság sárga zsákokba gyűjtheti a PET palackokat, és teheti ki a háza elé, melyet egy nagyon korszerű gépjárművel el is szállít az NHSZ. Ahogyan ma láttam, rengetegen éltek a kínálkozó lehetőséggel, és az újrahasznosítható műanyagot tartalmazó zsákok példás rendben sorakoztak a házak előtt.

Közélet:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.22. 13:17

A képen látható "  műtárgyakat " Abonyban, a benzinkúttal szemben lévő kis utca árkában, az útpadka mellett fényképeztem, még szombaton. Már előző nap is ott figyelt, és ma is ott van. Bűncselekményre, kábelbizniszra utaló jel, minezen túl persze gusztustalan szeméthalom is.... Ön mit szól mindehhez?

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.19. 13:52

 

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség által meghirdetett szemétgyűjtési akcióhoz Egyesületünk csatlakozott, annak érdekében, hogy Városunkban az illegális szemétlerakó helyeket felszámoljuk. A csatlakozási időpontnak 2015 május 16. napját jelöltük meg. A gyűjtési akcióban 125. fő vett részt. A résztvevők 9 gyűjtőponton végezték a szemétszedést, melynek eredményeként 1.000 /120 l/ zsák szemét gyűlt össze. A zsákok beszállítását az ABOKOM Tamási Á. Úti telephelyére mezőgazdasági vállalkozók végezték, ahonnan a szolnoki NHSZ fogja elszállítani.

Közélet:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.15. 16:03

 

 

A TeSzedd! - hulladékgyűjtéssel kapcsolatosan tájékoztatjuk az Érdeklődőket, hogy a Kultúra Házában május 16.-án információs pont működik.Itt kapnak felvilágositást azok az önkéntesek, akik napközben kivánnak csatlakoznivalamely gyüjtő csoporthoz, valamint itt működik majd az elsősegélyhely, illetvea gyüjtéssel kapcsolatos egyéb kérdéseiket is feltehetik.


Városunk Fejlődéséért Egyesület 

 

További részletek a hulladékgyújtéssel kapcsolatban:

Közélet:
Szemét   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok