Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szemét"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.12.08. 18:10

 

 Naponta közlekedem a Szelei úton és sajnos ma ez a látvány fogadott. Vettem a bátorságot és bízva abban, hogy más szelektív hulladékgyűjtők környéke jobban néz ki, hát kerültem egyet és rájuk pillantottam. A látvány borzasztó volt, háztartási szemét hegyek szinte minden kuka környékén! Egy régebbi cikkben (elérhető ITT), ami augusztus elején született, megírtuk, hogy az abonyi önkormányzat egy huszárvágással pontot tesz a szelektív hulladékgyűjtők ügyére és azokat fél éven belül megszünteti.

Közélet:
ABOKOM   
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.04. 10:50

 

Nagyon úgy fest, hogy nincsen gazdája ennek a településrésznek. Pedig több vállalkozás jelenleg is üzemel az utcában. Szeretném ezúttal felhívni az illetékesek figyelmét arra a tényre, hogy illegális szemétlerakót alakítottak ki ismeretlen tettesek az utca elején, főként az árokban! Hétről hétre több és több szemét érkezik, az is lehet, hogy valaki koncepciózusan saját mocskát idehordja. Ám az is meglehet, hogy miután valaki vagy valakik meglátják, hogy itt szépen gyűlik a kukás zsákokban elhelyezett szemét, kedvet kapnak, és a lomokat, mocskokat idehozzák ők is. Minden esetre vérlázító a látvány. Nem csak ez keseríti meg az erre lakók és dolgozók életét, hanem az is, amilyen állapotban jelenleg van az „ útpálya „, ha egyáltalán lehet ezt annak nevezni.

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.03. 22:22

Legalábbis ez az úgynevezett „A „ terv. Lapinformációink szerint már nem sokáig kell undorodnunk lépten és nyomon más emberek mocskától, bűzlő szemetétől az utcák sarkain. Ugyanis az abonyi önkormányzat egy huszárvágással pontot fog tenni az ügy végére, mint már sok másik helyhatóság is megtette azt. Felszámolják a szelektív rémálmot, ahol állati bűzlő tetemeket, háztartási és veszélyes hulladékot, lebomló nyesedékeket, ágakat és mindent elhelyeznek az abonyi lakosok, ami nem oda való.

Közélet:
ABOKOM   
Szemét   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.22. 18:21

Évek óta vívják harcukat a Szemere Bertalan út lakói. Ezeddig szélmalomharcnak tűnt a szelektív rémálom eltüntetésre végzett mindennemű kísérlet, ám nagyon úgy fest, hogy az ügy most fordulópontjához érkezett. Képgaléria IDE kattintva, fotó Lőrinczy Veronika

Citrom-díj:
Szemét   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.09. 08:25

Abonyban rengeteg elhanyagolt ház vagy telek van. Ilyen a Vak Bottyán út egyik sarkán található, időszakosan illegális szemétlerakóként használt terület is. Amolyan igazi senki földje ez. Hogy volt-e kerítése, nem tudom. Korábban az abonyi Fidesz egyszer már kampányszerűen kitakarította a területet, nekik lelkes lakosok is segítettek, köztük a környékbeli romák is, akik már nem bírták nézni a csúfságot. Most újabb fejezet következett be a telek történetében.

Közélet:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.06. 11:26

A Vak Bottyán utcai félhivatalos illegális szemétlerakó környékét fényképeztem meg Önöknek. Azért írom, hogy félhivatalos, mert tudomásom szerint az illetékesek nem hatnak oda kellő erővel a törvény szigorával és nem büntetik, nem kötelezik az ingatlan tulajdonosát arra, hogy tegye rendbe a területet. Már dzsungel található ezen a helyen. Ki tudja, hogy mit rejt a fertő mélye?

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.21. 21:56

A mai nap 2013. 07. 21.-én, azaz a mai napon is kint edzettem, sportoltam a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet mögött elterülő focipályára hasonlító füves területen, és a hozzá tartozó elemeket használva. Undor és szomorúság töltött el ma is, a pálya tisztaságát és állapotát tekintve. Teli volt szeméttel, a két kapu közül az egyik eléggé mozog, a régi padokból már csak a beton pillérek maradtak, 2 fém háromszög alakú fém jelzi hogy ott valaha játszótéri hinta és libikóka volt.

Citrom-díj:
Szemét   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.24. 09:13

A szomszédok megdöbbenéssel vették észre, hogy a képen látható, Bajcsy Zsilinkszky úti ház udvarára egy nagyobb rakomány érkezett. Nem más ez, mint szemét, valakiknek a feleslegessé vált cucca, ha úgy tetszik göngyölege. Jól látható, hogy mindenféle tápos zacsit rejtenek a zsákok. Hiába szóltak eddig az illetékeseknek, a mintegy 16 m 3 szemét maradt. A lakók úgy tudják, hogy a családot pár napon belül kilakoltatják innen és attól tartanak, hogy a szemét viszont itt marad.

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.29. 08:04

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy „ kedves „ embertársaink olyan mennyiségű szemetet halmoztak fel a négyes elkerülő egyik lehajtóján, hogy azon a közlekedés lehetetlenné vált. Örömmel jelentem, hogy Olvasónk már hétfőn elmondta, hogy a szemétnek hűlt helye. Ezúton hálásan köszönjük a közelben lévő, az utat sárrázóként is használó földtulajdonosok nevében a Közútkezelő Társaság gyors segítségét, akcióját. Nem volt hiába való a jelzés irányukban. LŐVE

Közélet:
Szemét   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.22. 17:54

Minősíthetetlen minőségű és mennyiségű szemét borítja a négyes elkerülő egyik sárrázó útját, erre hívta fel szerkesztőségünk figyelmét kedves olvasónk. A képeken is jól látszik, hogy eltorlaszolta a gusztustalan szemétkupac az utat, az a mezőgazdasági gépek számára használhatatlanná vált. Pedig ezen rövid szakaszt úgy is nevezik, hogy sárrázó, mert mire a munkagépek kiérnek a földekről az útra, addigra a sár eltűnik a kerekekről. Hát, így nem fog.

Citrom-díj:
Szemét   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok