Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
Első<< Előző148149150151152153154Következő >>Utolsó

Képek a Főtér fájáról ITT megtekinthetők!

 

Mint arról már beszámoltunk Olvasóinknak, városunk főterén gyönyörű szép karácsonyfát állítottak fel az ünnep tiszteletére. A szépséges fa még szebb díszítést és világítást kíván, gondoltam én magamban. Aztán a mai napon megláttam.  

Citrom-díj:

 

Képek a tépett zászlókról ITT megtekinthetők!

A mai napon kedves Olvasónk telefonon felhívott és arról értesítette szerkesztőségünket, hogy a Wienenberger téglagyár jelenleg szünetelő abonyi gyáregysége kapujában mélységesen felháborító látvány fogadja az érkezőt, tekintettel arra, hogy a zászlók, amennyiben egyáltalán lehet még őket annak nevezni, tépett, gyalázatos állapotban vannak.

 

„ Könyörgöm, ez másfél év alatt nem szúrt szemet senkinek? Mélységesen fel vagyunk háborodva. Az egyik zászlóból már nem is maradt más csak egy piros- fehér cafat, a zöld eltűnt belőle. Kérem, segítsenek, mert ez gyalázatos! „- mondta hölgyolvasónk.

Citrom-díj:

Az alábbikaban olvasói levél következik:

Az Önkormányzaté, a Parkerdőé vagy az E-on-é a felelőség?
 
Vajon kinek kellene a gallyazást, a mentesítést megtennie? A 20 KV-os távvezetékre régóta ráfekszenek a parkerdő fái. Többszörös bejelentés után kijöttek, fotóztak hümmögtek, majd elmentek. Egy idő után megjelent Tibor az erdő bérlője, aki közölte az itt lakókkal, hogy hamarosan rendbe teszik a vezeték környékét.

Citrom-díj:

veroniq - 2010.12.05. 13:26:16

Mint arról lapunk már beszámolt Olvasóinak, sajnos az idei belvíz elleni védekezés nem úgy sikerült, ahogyan azt a lakosság szerette volna. A település több pontján is baj van. Most elkeseredett Olvasónk küldött nekünk egy ezzel kapcsolatos, igazi „ szép „ árvizes képet….. / Nagyításhoz kattints a képre! /

 

„ Ezen kell átjárnunk minden reggel, és már csak gumicsizmában lehet átkelni ha gyalog akar az ember kijutni...az önkormányzat  semmit sem tesz...kértünk homokzsákokat, még hétfőn, azóta hozzák!

Citrom-díj:
Belvíz   

veroniq - 2010.12.05. 11:40:32

Véletlen volt az egészségügyi centrum botrány?

 

 Forrás: Csongrádi szó

 

Csongrádban ugyanúgy jártak az iskola felújítással, mint Abonyban az egészségügyi centrummal…..

 

Citrom-díj:

katti - 2010.12.04. 00:29:11

Mióta megvan az új parkoló nem mertem, amikor  a gyerekekért mentem, az állomás elé állni autóval, mert kitettek egy behajtani tilos táblát. Ma jöttem rá hogy ezt elhibáztam eddig. A tábla alatt ugyanis kiegészítő tábla is van. MÁV és busz. Magyarul ez csak a MÁV-ra és a buszokra vonatkozik. Eddig valahogy odaképzeltem a kivéve feliratot is, de nincs ott ;). Eddig csak azért tartottam butaságnak a táblát, mert nem várakozni tilost tettek ki - aminek lenne értelme, hiszen ott van mellette a parkoló -, de úgy látom hogy butaság terén túl komolyak az elvárásaim. A táblakirakól egyébként is "ügyesek". Az útfelújítás után fél évvel kirakták a 20-as táblát arra az útszakaszra ahol akkora kátyú volt - még a tábla kirakása előtt -, hogy tényleg veszélyes lett volna többel menni. Nem lehetne egy picit több ésszel rendelkező embert kijelölni erre a feladatra? Vagy továbbképzésre küldeni...

Citrom-díj:
Blogok   

veroniq - 2010.12.03. 10:59:19

/ Mindenki a fejét fogja.... /

Igaz, az irányító hatóság a helyszíni szemlén első látásra mindent rendben talált, ugyanakkor rengeteg jogszabálysértés és visszásság történt a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet ügyében. Ezért a tegnapi testületi ülésen egy ad-hoc bizottságot hoztak létre, mely ezeket hivatott kivizsgálni. A képviselő testület megszavazta ezt, csupán Habony István és Romhányiné Dr. Balogh Edit mondott nemet. Ez is jól példázza, hogy ketten maradtak, elszigetelődtek. A bizottság tagjai: Kelemen Tibor elnök, Kovács László, Habony István, Gulykáné Gál Erzsébet és Dr. Abonyi Viktor.

Citrom-díj:

veroniq - 2010.11.30. 18:29:08

Lapinformációink szerint Dr. Homoki Ildikó gyermekorvost egészen egyszerűen elfelejtették tájékoztatni arról, hogy nem egyedül fog egy rendelőt használni, ezzel pár héttel ezelőtt szembesült.

Citrom-díj:

veroniq - 2010.11.28. 17:32:48

A jövő hét csütörtöki testületi ülésen újabb botrány és éles vita robban ki, aminek az oka az egészségügyi centrum végelszámolása az irányító hatóság felé. Az ügy nagyon bonyolult, de lényege az, hogy hiába jelentették készre az épületet, annak építési munkálatai még tovább folytatódtak...

Citrom-díj:
   

veroniq - 2010.11.25. 13:28:23

Vaksötét a Mátyás király úton és mi lesz véled Téglagyár?

Citrom-díj:
Utak   
Első<< Előző148149150151152153154Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok