Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző11121314151617Következő >>

tyb - 2012.02.29. 10:31

Mi a közös Mátyás királyban és Orbán Viktorban? Többek között az, hogy bár eltérő okokból, de a valódi királyunkhoz hasonlóan Viktor is szeret a nép egyszerű gyermekei között elvegyülni. Levetkőzve előtte - néhány kivételtől, pl.: a luxusbusztól eltekintve - "királyi" jelképeit, halandóként jön, megy, s érdeklődik.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.31. 12:54

Részletek egy interjúból, mely a Magyar Demokrata című lapban jelent meg, a riportalany Bagó Zoltán FIDESZ-es EU képviselő. A cikket maga az érintett küldte el nekem, melyet most közzéteszek. "Utálom az összeesküvéselméleteket, de lassan már nekem is az az érzésem, hogy valami általam sem ismert bennfentes csoport a hivatalos intézmények feje felett dönt a legfontosabb kérdésekben. Erre gondolok a lopakodó föderalizmus kifejezéssel. A pénzvilág ötödik hatalmi ágként kezd viselkedni."

Közélet:
FIDESZ   
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.25. 17:20

Az alábbiakban Olvasónk levelét teszem közzé, mely szerint rátalált a Békemenet árára egy blogon, melyet a Hírszerző hírportál is megosztott az olvasókkal. Merem remélni, hogy nem igaz, ez hamisítvány..... Széles Gábor ezek szerint azt írja Navrasicsnak, hogy a résztvevők ÁFA mentesen dolgoztak.... Jaj. Nos, íme a " költségelszámolás ".

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.22. 19:11

Azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, sőt, a vegyes "vonzódású" közvéleménykutató intézetek szerint a lakosság egyre nagyobb hányada van így ezzel. A Magyar Köztársaságban sajnos a politikai elit 20 éven keresztül hazudozhatott következmények nélkül és nem lett ez másként másfél évvel ezelőtt sem.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.22. 13:27

Első körben talán viccesnek tűnhet eme cím, de egyáltalán nem az. A FIDESZ kialakított egy saját kis webáruházat, melyben mindenféle nyalánkságot kínálnak eladásra. Többek között egy antennadíszt, melyet kedves Olvasónk ajánl figyelmünkbe. Azt írja, hogy ő már rendelt belőle ezer darabot.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.18. 17:11

 

 

Most zajlik a HÍR TV által élőben közvetített Eu parlamenti vita, az Orbán-kormány drasztikus és sokak által kimondottan, a demokrácia eltiprására (is) irányuló intézkedéseivel kapcsolatban.

Politika:
FIDESZ   
EU   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.15. 18:09

Pódiumbeszélgetés Berlinben a magyar politikai helyzetről- Berlin, 2012. január 15., vasárnap (MTI) - Antiszemitizmus Magyarországon - Mit lehet tenni? címmel tartottak pódiumbeszélgetést a magyarországi politikai helyzetről vasárnap a berlini Schaubühne színházban. Paul Lendvai magyar származású osztrák újságíró hangsúlyozta: Magyarországon "nincs politikai antiszemitizmus".....

Politika:
FIDESZ   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.12. 14:37

Ezt a sajtóközleményt a FIDESZ EP képviselő juttatta el szerkesztőségünk címére, melyet most tisztelettel és változtatás nélkül teszek közzé. - SAJTÓKÖZLEMÉNY - Magyar kezdeményezésre az EP elé kerülhet a Beneš-dekrétumok ügye- Bagó Zoltán kalocsai Európai Palamenti képviselő (Fidesz) felkarolta Dr. Juhász Imre, a Független Rendészeti Panasztestület elnökének kezdeményezését, ennek megfelelően csütörtökön a Petíciós Bizottság elnökének, Erminia Mazzoni elnök-asszonynak Juhász Imre és Bagó Zoltán személyesen nyújtották át a Beneš-dekrétumokat hatályukban fenntartó jogszabály ellen készített petíciót.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.08. 16:00

Kecskefejet akasztottak a soproni Fidesz-iroda ajtajára - Győr, 2012. január 8., vasárnap (MTI) - Kecskefejet akasztotta ismeretlenek vasárnapra virradóra a soproni Fidesz-iroda ajtajára – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t. Kálmán Gabriella annyit közölt: a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. Képünk csak illusztráció!

Közbiztonság:
FIDESZ   
 7 Hozzászólás    

tyb - 2011.12.21. 21:49

 

A FIDESZ-kormányzaton belül, remegés tapasztalható az ERŐ-ben. A "fődzsedi" hallgat, mint az a bizonyos, miközben Matolcsy és Tarlós Elvtárs, nyilvánosan egymás torkának esett. A www.atv.hu friss híre, a főpolgármester Matolcsynak írt levele kapcsán, legalábbis erről árulkodik... Íme a hír:

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok