Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.07.08. 14:24

Érdektelenségbe látszik fulladni a politikai közbeszédet a nyári uborkaszeszonban tematizálni hivatott „nemzeti konzultáció”.- Bár már a tavalyi sem egészen úgy alakult, ahogy azt a kabinet eltervezte, a baljós előjelek nem tántorították el attól a szándékától, hogy május végén újabb „nemzeti konzultációt” hirdessen, ezúttal a gazdasági élethez kapcsolódó kérdésekben kérve ki a választók véleményét. 

Közélet:
FIDESZ   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.05. 18:29

Fotó: Polyák Attila- Munkahelyvédelmi akciótervet jelentett be tegnap Orbán Viktor miniszterelnök, aki egyetért a családi csődvédelem bevezetésének szükségességével. Az ellenzéki reagálásokból azt vonta le a kormányfő, hogy ők is támogatják a bejelentéseket. A munkahelyvédelmi akció tíz intézkedése összességében háromszázmilliárd forinttal támogatja a foglalkoztatást, a munkahelyek megőrzését és újak teremtését .

Gazdaság:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.04. 18:56

Kecskemét — Le kellett tenniük a fegyvert a '48-as honvédeknek, ám most nem Világosnál, hanem Kecskeméten. A hagyományőrzők Kövér László fogadására vonultak volna ki egy múlt heti szoboravatón, de a politikus testőrei „biztonsági kockázatként" értékelték kardjaikat és flintáikat. Így a baon.hu szerint meg akarták tiltani, hogy a fegyverekkel álljanak díszsorfalat.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.22. 16:24

A párt indoklása szerint a felelőtlen ígérgetésnek, a populizmusnak akar véget vetni az a Fidesz vezetőségében felvetődött ötlet, amely arra kötelezné a választókat, hogy egy-két hónappal a szavazás előtt tegyék nyilvánvalóvá voksolási szándékukat. Ha mégsem veszik nyilvántartásba magukat, nem szavazhatnak. Bár az elképzelésről még nem született döntés, információink szerint a párt elnökségéből többen támogatják, és Orbán Viktor sem ellenzi. 

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.25. 23:44

KÉSZ-kerekasztal - Lázár János: a következő két év nagy kihívása az életkörülmények javítása- (MTI) - A következő két év legnagyobb kihívása a kormánypártok számára, hogy az emberek életminőségén, ezen belül elsősorban a bér- és jövedelemviszonyokon miként tudnak javítani - mondta Lázár János, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdán Szolnokon, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) kerekasztal-beszélgetését megelőző sajtótájékoztatón.

Politika:
FIDESZ   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.19. 16:13

Többek közt a lógás megakadályozása lenne az úgynevezett iskolaőrök feladata. A téma nem újkeletű, ezzel már a ciklus elején is előrukkolt a FIDESZ. Az iskolaőrség létrehozásának célja az iskolák belső rendjének fenntartása, a tanítás zavartalanságának garantálása - mondta az MTI-nek a Belügyminisztérium szóvivője csütörtökön.

Oktatás:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.22. 23:52


Az ellenzéki képviselőknél is keményebben bírálta Ángyán József fideszes képviselő az állami földbérleti pályázatokat az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága ellenőrző albizottságának szerdai ülésén. A nemrég lemondott államtitkár példákat is hozott a szerinte a helyi gazdákat háttérbe szorító döntésekre, az egyik ilyenben a Fidesz-közeli üzletembert, Nyerges Zsoltot is emlegette. Ha nagyban néznéd, katt a címre!

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.16. 22:07

Az itt látható fényképet a FIDESZ küldte el nekem, melyet tisztelettel megosztok Önökkel. Hírlevélben kaptam és csupán annyi állt benne, hogy tisztelet a  bátraknak.  A FIDESZ központi rendzvényén valóban sokan voltak, reményeim szerint a helyiek is megörvendeztetnek pár képpel, mely a Március 15-i rendezvényen készült. 

Politika:
FIDESZ   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.14. 22:32

906.603 ember nézte meg eddig ezt a  videot, mely pár évvel ezelőtt, a Gyurcsány kormány " uralkodása " idején született. Az általam egyébként nagyra becsült Pálffy István szavai jelenleg döbbenetesen hangzanak, ezért most megosztom Önökkel ismét. Sajnos, ma már ugyanezt nem mondaná el.... Nagyot változott a világ számára, csak a rideg magyar valóság nem. Vagyis talán még annál is rosszabb lett, mint amikor a jegyzetet felolvasta..... 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.02. 14:29

Ángyán József levelét megírta: vidékfejlesztés alatt sajnos egyelőre azt kell érteni, hogy a korrupt fideszes hátország pótkocsis traktorral lopkodja a pénzt és a földet. Nemcsak azt, ami nincs lecsavarozva, de még azt is, ami a föld alatt van. Az effajta vádak eddig is felbukkantak itt-ott, korrupcióról mindig mindenhol hallani, a vidékfejlesztés pedig Torgyán József óta szimbóluma annak.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok