Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.12.30. 12:30

A köztiszteletben álló orvos írja: Megjelent a Magyar Közlönyben a közalkalmazottak kényszernyugdíjazásának rendelete. Ezek szerint ez mindenkire, a 62 éves kort elérő orvosokra is vonatkozik. Egy kibúvó van, ha az Intézet vezetője a személy munkáját különösen fontosnak tartja, jelenti az illetékes miniszternek, majd az ügyet a kormány elé viszik. A kormány dönt arról, hogy Kovács doktor esetében felmentést adhat-e a foglakoztató igazgatója. Az ész megáll.- forrás: facebook

Citrom-díj:
FIDESZ   
 16 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.27. 13:30

 Az Országgyűlés kedden elfogadta azt a törvénymódosítást, amelynek értelmében mégsem mentesülnek a közművezetékek után fizetendő adó alól a földgáz-szállítási és a villamosenergia-ipari átviteli rendszerirányító tulajdonában álló vezetékek. A képviselők 220 igen, 32 nem és 1 tartózkodó szavazattal hagyták jóvá Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter múlt pénteken benyújtott, kivételes sürgősséggel tárgyalt javaslatát.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.21. 10:40

Bagó Zoltán sajtóközleménye- Az Európai Parlament a keddi plenáris ülésén elfogadta "A gyermekek védelme a digitális világban" című jelentést. Bagó Zoltán fideszes EP-képviselő ennek kapcsán megjegyezte, hogy véleménye szerint az eddigi magyar szabályozás jó irányba tart, azonban fokozottan szükség lesz arra, hogy támpontot adjunk a gyerekeknek, a szülőknek valamint pedagógusoknak az interneten található online tartalmak biztonságosságáról.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.11. 11:37

Köpni- nyelni nem tudtam a hír hallatán, amikor az ágyban este kezembe vettem az egyik hetilapot és olvasom: 250 ezer eurónyi államkötvény vásárlásával magyar állampolgársághoz lehet jutni egy fideszes javaslat szerint. A javaslatot Rogán Antal és Babák Mihály terjeszti be, melynek lényege az, hogy aki 250 ezer euróért, azaz mintegy 70 millió forintért államkötvényt vesz, az megkapja a magyar állampolgárságot. Így bocsátja áruba a magyar kormány a magyar állampolgárságot. Véleményem szerint pedig az állampolgárság nem árucikk, mely értékesíthető. Az elvvel vannak komoly gondok, elvtársak! Nekem hányingerem lett…..

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.07. 20:36

A FIDESZ-es fiúk ezt is megcsinálják? Teljesen feleslegesen.....  Lényegetelen, hogy lehet-e interneten poltikiai reklámokat elhelyezni vagy sem. A kommentelők megoldják. Itt is és a közösség portálokon is..... Ha nem tehetnék meg, ez a szólásszabadság durva korlátozása lenne! Íme, az országos hír minderről: Csöndes választási kampányra számíthatunk a Fidesz legújabb, a választási eljárásról szóló törvényhez benyújtott módosítása alapján. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.05. 17:13

Mélyen megdöbbentette a Fidesz parlamenti képviselőcsoportját a 11 éves felsőmocsoládi fiú meggyilkolása - mondta Rogán Antal frakcióvezető hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. " Annak örülünk, hogy a rendőrség meglepő gyorsasággal és hatékonysággal tudott az ügynek a végére járni, maga az eset azonban számunkra is mélységesen megdöbbentő" - fogalmazott a politikus.

Közbiztonság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.16. 10:11

Az LMP szerint a választási regisztráció bevezetése egyszerre értelmetlen, alkotmányellenes és őrültség. A Lehet Más a Politika azt pedig "még nagyobb őrültségnek" tartja, hogy Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője eltöröltetné a központi lakcímnyilvántartást - mondta hétfői parlamenti sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely.Az LMP frakcióvezető-helyettese szerint a választási regisztráció alaptörvénybe emelésének szándéka nyílt színvallás amellett, hogy a Fidesz nemcsak az előző alkotmányt, hanem a saját alaptörvényét "sem veszi semmibe". Amellett, hogy bevezetnek egy olyan intézményt, amelyikre semmi szükség sincsen......

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.12. 20:18

Küldték, így hát közzéteszem: Október 23-án újra lesz békemenet – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. - A Békemenet Egyesület k&oum l;zleménye szerint miként 1848 a forradalom, 1956 a né pfelkelés, úgy 2012 a nemzeti szuverenitásért v aló kiállás dátuma lett. „Most az ad&oacu te;sság béklyójából szeretnénk ki törni, és ha más értelemben is, újra &aacu te;ldozatokra és összefogásra van szükség&rd quo;

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.29. 14:57

Az MSZP szerint Kövér László házelnök téved, amikor arról beszél, hogy a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze. Az ilyen és hasonló kijelentések a teljes abortusztilalmat készítik elő - vélik a szocialisták. Az Országgyűlés elnöke a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének pénteki nemzetközi konferenciáján, a Parlament felsőházi termében mondta azt, hogy a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze, a gyermekvállalás pedig nemzetstratégiai kérdés. 

Egészségünk:
MSZP   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.28. 19:17

Haladnak a korral! Íme, a szaktárca közleménye: Kedves Kollégák! Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium elindította Facebook-oldalát, amely a www.facebook.com/kozigmin címen elérhető. A KIM-es történéseket ezentúl mindenkinél előbb tudhatják meg, ha ránk kattintanak, a nagyközönség számára nyitott eseményeinket (például ReGeneráció, Gombold Újra) naptárbejegyzéseinkben követhetik nyomon, képgalériáinkkal pedig még a kulisszák mögé is betekinthetnek. Várjuk Önöket látogatóink sorában!
Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok