Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

admin - 2013.04.30. 10:27

Gyorsan eleget tett Lázár János felszólításának Hadházy Ákos szekszárdi fideszes képviselő, és a hvg.hu-nak adott interjúban névvel vállalja: a tolnai megyeszékhelyen a polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy véleményezzék azokat.


Eközben a parlamentben a PM egy tranzparenssel tiltakozott a trafikmutyi és más Fideszes hazugságok, csalások ellen...

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.08. 10:04

A héten hozzányúlt a sokak által szentnek tartott devizatartalékhoz az MNB. A jegybank gazdaságélénkítésre költ belőle, pedig eredeti szerepe szerint nem arra való. Miért van szükség a tartalékra és mire használhatja az MNB? A jegybank által csütörtökön meghirdetett, a hitelfolyósítás ösztönzését és a pénzügyi stabilitás növelését célzó intézkedések legalább 3 milliárd, legfeljebb 4 milliárd euróval csökkentik a Magyar Nemzeti Bank devizatartalékainak szintjét.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.07. 19:32

Nyilvánvalóan provokatív az Élet Menete napjára hirdetett motoros demonstráció, amit a Fidesz-frakció elítél is ízléstelennek tart. A Mazsihisz korábban kérte, hogy hatóságilag akadályozzák meg a felvonulást, amit a Dohány utcai zsinagóga közelében is elhaladna. "Aki az Élet Menete napján ilyen címmel, ezekre a helyszínekre hirdet meg demonstrációt, nyilvánvalóan provokatív célzattal teszi azt. Politikusként és évek óta az Élet Menete résztvevőjeként rendkívül ízléstelennek tartom és mélységesen elítélem ezt a szándékot" - áll a Rogán Antal frakcióvezető által aláírt vasárnapi közleményben.

Közélet:
FIDESZ   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 07:20

A rendkívüli hóvihar kezelése- Kedves Barátom!v- Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Az elmúlt napokban számtalan megalapozatlan információ keringett az interneten a hóviharral kapcsolatban. Alább egy olyan összefoglalót olvashatsz, melyben valós adatok szerepelnek. • Nemcsak Magyarország, de Európa is példátlan, óriási károkat okozó vihart élt át az elmúlt napokban. Franciaországban épületek teteje szakadt le, Belgiumban több mint ezerhatszáz kilométer hosszan álltak gépkocsik a közutakon, Nyugat-Európa-szerte 2,5-3 napra volt szükség a közlekedési rend helyreállításához.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.06. 18:27

Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal állítsa le azokat a kommunikációs tanácsadóit, akik a megrendelésére hazugságokkal és gyűlölettel árasztották el Magyarországot! Az elmúlt hetekben a Fidesz politikusai naponta állnak ki a nyilvánosság elé, majd rezzenéstelen arccal hazudnak az emberek szemébe. Hazugságaikat a Fidesz által kézivezérelt magán- és közmédia minden kontroll és ellenvetés nélkül veszi át és terjeszti.
Politika:
MSZP   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.04. 16:45

Matolcsy aláírása lesz a forintokon - de melyik? Eltérő aláírás szerepel Matolcsy György két vagyonnyilatkozata alján. Az új jegybankelnök úgy döntött, hogy mától csak az ő aláírását is tartalmazó forint bankjegyeket lehet nyomtatni. A Népszavának Róna Péter megemlítette, hogy nagyjából két évre elegendő nyomásra előkészített, illetve a Pénzjegynyomda által leszállított kinyomatott bankjegy készletet őriznek az MNB-ben, több tízmilliárd forint névértékben; ezeket kéne most bezúzni, ha csak az új aláírással ellátott bankjegyeket hozhatnák forgalomba. Meglehet tehát, hogy hamarosan Matolcsy György aláírását látjuk a pénzünkön - kérdés, melyiket.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.03. 15:31

Matolcsy utoljára még osztogat- Adókedvezményt adna a nagy kaszinóknak, illetékmentes örökléssel és ajándékozással segítené a lakástakarék-pénztárakat, és másfél milliárddal csökkenti a Mol adóbefizetését utolsó, egy uniós harmonizációs jogszabályba rejtett adómódosító javaslatában Matolcsy György. Megszüntetik a postai fehér csekk eddigi adómentességét is – több mint húsz ponton változik az adótörvény.

Gazdaság:
FIDESZ   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.19. 11:32

Januárban majdnem 54 ezer fővel megdöntötte a nyári történelmi rekordot az Ausztriában foglalkoztatott magyar állampolgárok száma, ez 1602 fős növekedés egy hónap alatt - írja a privatbankar.hu. Januárban 53 939 magyar munkavállalót tartottak nyilván Ausztriában a decemberi 52 337 fővel szemben, ami 1602 fős növekedés. Ezzel megdőlt az augusztusban regisztrált eddigi abszolút rekord.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.31. 20:06

Úgy tűnik, hogy a Jobbik törvénymódosítási javaslata elérte a Fidesz–KDNP erőfölényben lévő koalíciójának ingerküszöbét, és a téma Jobbik általi folyamatos napirenden tartása után végre belátták, hogy a közösségi közlekedés, az energiaszolgáltatók, valamint a gáz- és villamos vezetékek ellen irányuló szándékos kábellopásokat terrorcselekménynek kellene minősíteni. Arról van ugyanis szó, hogy a közösségi közlekedés és az energiaszolgáltatás biztonságát veszélyeztető színesfémlopások (kábellopások) életveszélyes és tömeges katasztrófahelyzeteket idézhetnek elő.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.09. 15:38

Az MSZP Országos Központjának közleménye-     Budapest, 2013. január 8., kedd (OS) - Részegen randalírozott a VM politikai főtanácsadója? -  Nyílt levél Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter részére - Tisztelt Miniszter Úr! - Tekintettel arra, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium internetes oldalán nem találtam megfelelő információt a minisztérium politikai főtanácsadóiról, ezért Önhöz fordulok kérdésemmel.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok