Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "EU"
123Következő >>

veroniq - 2018.10.10. 06:07

 

A kislány román származású szülei a hétvégén sokkos állapotban vitték orvoshoz a picit, aki a lábát fájlalta. Azt állították, hogy valami ráesett a gyermekükre. Az orvos megállapította, hogy a kislány combcsontja eltört, emellett azonban erősen vérzett is, ezért a picit egy budapesti kórházba szállították. Itt vált bizonyossá, hogy a gyermeket valaki megerőszakolta.

 

A rendőrség szexuális erőszak miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A kislány a Tények információi szerint egy munkásszállón lakott a szüleivel, így sokan kapcsolatba kerülhettek vele. A nyomozók mindenkit kihallgattak a lány környezetében, s a szóba jövő férfiaktól DNS-mintát is vesznek.

 

Közbiztonság:
EU   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.09.21. 12:23

 

A kutatás az alvópózok és az alvás minősége közötti összefüggéseket vizsgálta. Talán az egyik legérdekesebb eredményük, hogy azok, akik a bal oldalukon alszanak, lényegesen többször szenvednek rémálmoktól, mint azok, akik a jobb oldalukon pihennek. 

Közélet:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.24. 20:39

 

Az európai integráció érdekében végzett együttműködés folytatását ígérték pénteken a német, olasz, francia és luxemburgi házelnök, miután Nagy-Britannia az EU-ból való kilépésre (Brexit) szavazott.

Külvilág:
EU   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.23. 13:21

A magyar lakosság többsége, 55 százaléka szerint hazánk évtizedes EU-tagsága alapvetően előnyöket hozott számunkra. Az emberek egyharmada inkább hátrányokat érzékelt, és elég sokan, 12 százaléknyian nem tudtak egyértelműen dönteni ebben a kérdésben. Magyarország uniós felkészültségét összességében közepesnek minősíti a hazai lakosság. A május 25-i választás iránt Európa-szerte mérsékelt az érdeklődés, a magyar választók négytizedének figyelme vetül erre az eseményre - ezek a legfontosabb megállapításai az Ipsos elmúlt hetekben végzett nemzetközi és magyarországi kutatásainak.

Közélet:
EU   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.10. 19:47

Szájer József fideszes EP-képviselő arról tájékoztatott, a listán Pelczné Gáll Ildikót ő követi a második helyen, majd Tőkés László, Deutsch Tamás, Gyürk András, Gál Kinga, Schöpflin György és Erdős Norbert következik. Őket követi Kárpátalja, majd Vajdaság képviselője - akiket később neveznek meg -, a 11. helyen Kósa Ádám, a 12-en pedig Hölvényi György, a 13. helyen pedig Dömötör Csaba szerepel. A lista 14. helyén van Hidvéghi Balázs, őt Tóth Edina, Rákossy Balázs, Csóti György és Szemerkényi Réka követi. A lista 19. helyén szerepel Király Nóra, őt Pálffy István követi, majd pedig a Felvidék képviselője, akit szintén később neveznek majd meg.- mindezt a Fidesz április 10-én jelentette be.

Politika:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.15. 15:40

Százmilliárd forintnyi támogatást követelhet vissza a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség azoktól a vállalkozásoktól, amelyek nem mentek át az ügynökség átláthatósági szűrőjén – írja a Magyar Nemzet pénteki cikke után az MTI. A Magyar  Nemzet szerint a Lázár János alá tartozó szervezet jelenleg 46 ezer pályázatot vizsgál, a munkával tavaszra lesz kész. Eddig tizenkét támogatási szerződés felbontását kezdték meg, de mivel ezekben még nem történt meg a pénzkifizetés, ezért azt vissza se kellett követelni. Ha azonban az NFÜ olyan céget talál, ahol már kifizették a pénzt, ott a támogatást kamatostul kell majd átutalni az NFÜ számlájára.

Citrom-díj:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.12. 17:43

Lázár: sürgős akcióterv az uniós forrásvesztés elkerülésére- (MTI) - Sürgős akciótervet dolgoz ki, és tárgyal meg várhatóan szerdai ülésén a kormány a 2007-2013-as uniós időszak forrásvesztésének megelőzésére, miután az EU az időszak 15 magyar operatív programjából 13-at egyelőre nem finanszíroz - jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, aki az NFÜ vezetését augusztus 1-je óta kormánybiztosként látja el.

Gazdaság:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.02. 18:50

MTI) - Veszélyes útra lép az Európai Parlament (EP), ha elfogadja az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló, Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által készített jelentést, mert azzal egy világos kritériumokat nem tartalmazó, alapszerződés-ellenes eljárást indít meg - közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden Strasbourgban a Tavares-jelentésről folytatott EP-vita után tartott sajtótájékoztatóján. Morvai Krisztina szerein Magyarország NEM gyarmat.

Közélet:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.29. 09:29

Fél éve nyílt az uniós pályázati forrás, pár tucat cégen kívül mégsem érdekel senkit? Noha a GOP 3.3.3. révén 3 milliárdos forrás áll rendelkezésre a magyar vállalkozásoknak, hogy külpiacok felé nyissanak, annak ellenére alig pályáznak, hogy a feltételek extrém "puhák", szinte a cégek után hajítják a pénzt. Az eddig beadott pályázatok száma csupán 69, ami éppen, hogy eléri rendelkezésre álló a forrás harmadát. 

Gazdaság:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.10. 18:51

Bár világos, hogy a sikertörténetnek nehezen nevezhető rendszerváltás sarokkövét képező EU-integráció izzadságszagú népszerűsítéséhez a rendszerváltó elit részét képező Orbán-kormánynak milyen érdeke fűződik, a Jobbik különösen cinikus és visszataszító kezdeményezésnek tartja azt, hogy a Martonyi vezette tárca „Mi lenne, ha nem lenne Európai Unió?” címmel hirdeti meg a pályázatát.

Politika:
JOBBIK   
EU   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok