Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Pest megye"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.03.28. 08:27

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.24. 17:16

A következő hét év uniós fejlesztési forrásainak odaítélésében jelentős beleszólási lehetőséget kapnak a megyei és városi önkormányzatok.
Az idén kezdődő uniós költségvetési ciklusban nő a helyi döntéshozók szerepe a fejlesztési források odaítélésénél, nem Budapestről döntik el, hogy melyik beruházás juthat ilyen forrásokhoz - mondta a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációjáért felelős helyettes államtitkára szombaton, Pécsen.
 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.24. 16:32

 

Április 3-án Kőröstetétlen felől 12:04 órakor érkeznek az előfutók az "Abony" táblához. Akik csatlakozni szeretnének, s velük futni a célig - mely a Városi Sportcsarnok -, jelentkezzenek Sárkányné Bálint Máriánál vagy a 360-926-os telefonszámon.
Minden résztvevő ajándékot kap!

TOBORZÓ-  Az iskolák sorra jelentkeznek a Pest Megyei Futó és Gyalogló Napok programjára. A Pest Megyei Szabadidősport Szövetség ebben az évben április 03-án és április 04-én (kapcsolódva a Honvédelmi Minisztérium támogatásával és közreműködésével megrendezésre kerülő, tápióbicskei Damjanich csatát idéző „élő történelemóra” rendezvényhez) a Magyar Olimpia Bizottság támogatásával rendezi meg kiemelt rendezvényét, a „Megyénk Körül - Megyünk Körül” Pest Megyei Futó- és Gyalogló Napokat.

A program célja:

1. Tisztelegni a szabadságharcos elődeink emléke előtt. Hozzájárulni a sporton keresztül a települések 1848-as rendezvények színvonalának emeléséhez.
2. A futás és gyaloglás (nordic walking) népszerűsítésével felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, az összefogásra, a toleranciára, a másság elfogadására.
A rendezvény arcai Ungvári Miklós - Olimpiai Ezüstérmes cselgáncsozó és Kanyó Zsolt MOB fair play díjas, gerelyhajító paralimpikon.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.22. 15:19

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.10. 18:44

A frissen kinevezett őrmesterek március 1-jén kezdték meg munkájukat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Nyolcvannyolc frissen felszerelt rendőr állt szolgálatba a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon március 1-én. A fiatal őrmesterek a megye különböző rendőrkapitányságain látnak el szolgálatot. A próbaidős őrmestereket március 7-én a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dr. Mihály István r. dandártábornok és a Pest Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Szűcs Lajos köszöntötte.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.19. 17:19

Húsz Pest megyei fiatal vállalkozó mutatkozhat be márciusban Egerben-  Vállalkozóink igényeire szabva – V. Junior Expo - Új programelemekkel, változatlan feltételekkel várja Egerbe hazánk, sőt a környékbeli országok fiatal vállalkozóit is a Junior Expo 2014-ben! A rendezvény továbbra is a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutatkozására ad lehetőséget az Agria Universitas Egyesület rendezésében, a résztvevőket szakmai zsűriválasztja ki. Minden megyéből 10, Pest megyéből 20 vállalkozás fogadására van lehetőség, ugyanakkor idén már a határokon túli fiatal vállalkozók is jelentkezhetnek!

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.16. 17:11

Hat alföldi megye és Pest megye déli járásaiban lévő települések indulhattak a tanyafejlesztési program pályázatain 2013-ban - közölte Viski József.
A fejlesztési programot 2011-ben 204 településen indították el, a második évben pedig már 240 településre bővült a lista, 2013-ban pedig 724 település vehetett részt a programban - mondta a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) főosztályvezetője csütörtökön Kecskeméten, a Homokhátsági tanyai gazdaságok piacra jutásának segítése címmel rendezett projektindító konferencián.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.11. 13:27

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda- A Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 13 milliárd Ft támogatási keretösszeggel, 6500 új munkahely létesítésére írt ki pályázatot, a magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező mikro-, kis-, és középvállalkozások részére. A támogatás vissza nem térítendő támogatás, amely új munkahelyek megvalósítására irányuló beruházásokhoz használható fel. A beruházás tartalmazhat építést, épületgépészeti fejlesztést, új gépek és berendezések, valamint immateriális eszközök (szoftverek, szabadalmak, know-how) beszerzést, informatikai fejlesztéseket. 

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.06. 18:52

Az alábbi rendezvényen Koncz Margit, a törteli Déryné Művelődési Ház igazgatója Feket Dió díjat vehetett át és a Somogyi Imre Általános Iskola pedig harmadik lett megyénkben a legeredményesebben sportoló iskolák között!- A Megyenap és a Sportkarácsony alkalmából köszöntötte a közgyűlés Pest megye kiválóságait. Pest-Pilis-Solt vármegye 353 évvel ezelőtt, 1659. december 4-én jött létre. Pest Megye Közgyűlése 1999-ben ezt az évfordulót Megyenappá nyilvánította, mely alkalomból évente ünnepi közgyűlés tart, amikor átadásra kerülnek a megyei kitüntető díjak, elismerve a közművelődés, a tudomány és a kultúra, a az építészet, a környezetvédelem, valamint a közbiztonság és a társadalmi összetartozás érdekében tett erőfeszítéseket.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.04. 14:39

Reményeink szerint az egyik első ország lehetünk, ahol megjelennek a 2014 és 2020 között elérhető uniós források – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Szűcs Lajos, a Pest Megyei Önkormányzat elnöke. A Széchényi Programiroda által rendezett, a 2014-2020-as költségvetési időszak forrásainak felhasználására irányuló, tervezés alatt álló operatív programok szakmai konferenciáján Szűcs Lajos elmondta, hogy a Pest Megyei Önkormányzat 2012-ben előbb helyzetértékeléssel, majd társadalmi egyeztetéssel kezdte el a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó tervek összefoglalását, ennek köszönhetően ma már rendelkezésre áll egy 6-700 oldalas anyag, amely több mint 1000 fejlesztési projektet foglal magába - mondta Szűcs.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok