Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Horoszkóp"
1

veroniq - 2014.12.31. 09:43

2015 a kecske éve lesz a kínai horoszkóp szerint:


2015 - ben a kecske évében egy nyugodalmasabb év vár minden emberre.Különösen igaz ez a kecseke szülötteire. A kecske éve 2015-ben az előző évek /elsősorban a pénzügyi és gazdasági/ megpróbáltatásai után végre nyugalmat hozhat.Természetesen nem lesz egyszerű, sima az oda vezető út. Ebben az évben nyugvópontrajutnak a vitás kérdések és eredményes lezárásra kerülhetnek számos korábbielleállás a világban.
A kecske éve szines és tele lesz újitő ötletekkel, új stilussal a művészeti és kulturális életben.A kecske éve, a lehető legszebb reményű évek egyike, s emellett várható néhány kimagasló spertolói eredmény is.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.04. 16:59

Kos
Olyan vállalkozásba kezdett, amely komoly anyagi hasznot hozhat. Az átmeneti nehézségek ne szegjék kedvét. Egy családi esemény közeledte nem a legszerencsésebb önnek, de szükség lesz a segítségére. Legjobb megoldás, ha csendben marad.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.30. 10:02

Kos
Családját nem akarja, olyan feladatok elé állítani, amivel nem tudnak megbirkózni, ezért sajnos most inkább mindent magára vállal. Ezzel nem segít rajtuk. Szóljon ez a hét a családról, jussanak közös nevezőre, a későbbiekben ebből mindenki profitál.
Bika
Ezen a héten kevesebb pénzből kell gazdálkodnia, mint amihez hozzá van szokva. Ön ettől sem jön zavarba. Családtagjai közül valaki, vagy éppen ön megbetegedhet. Szakítson időt a pihenésre, vagy éppen az ápolásra.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.18. 09:32

Kos: 03.21- 04.20

A héten, amit nagyon szeretne, megvásárolni megteheti, mert összejön a pénze. Kevesebbet dolgozzon, egészsége kevesebbet bír a szokottnál. Munkatársaira tekintsen úgy, mintha munkaköri leírás lenne, ezzel sikerül elkerülnie a konfliktust.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.25. 14:26

2013-03-22 03-28 - Kos: 03.21-04.20 - Ezen a héten túlfeszült lelkiállapotban van, próbáljon meg lazítani. Szüksége lesz arra, hogy a feszültséget kiadós fizikai tevékenységgel vezesse le. Pénzügyi helyzete sem úgy alakul, ahogyan ön ezt már megszokta. Magánéletében is lesz összeütközés. Érdemes lenne használnia a megérzéseit.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.22. 13:45:13

 

 Mit mondott Pintér Lakatosnak?

 

A fénykép az Újszilvási Ágyas Pálinka Fesztiválon készült, a kép bal oldalán Lakatos Tibor nyugdíjas rendőr alezredes, jobbra Pintér Gábor rendőr alezredes, őrsparancsnok. Miről is beszélgettek?

 

L.T.: - Tartsatok ki fiúk, hamarosan én is visszatérek!

P.G.: - Éppen ideje lesz! Remélem a Godó Tibi is visszajön!

L.T. - Mi az hogy, nagyon is! Vele szeretnék járőr párt alkotni….

P.G. - Kívánságod teljesülni fog! Végre igazán ütőképes csapatom lesz!

 

Persze ez egyáltalán nem igaz, de igaz is lehetett volna. Vidám hét végét mindenkinek!

Nyehehe:
 15 Hozzászólás    

Dórika - 2011.03.21. 12:33:44

A túlzottan rövidre sikeredett hétvége miatt íme egy kis könnyed hétfői agyzsibbasztás, hogy gyorssabban teljen a hét!

Az alábbi cikkben kicsit kifigurázott horoszkópot olvashatnak a kedves Olvasók, remélem mindenki megtalálja a kedvére valót!

Nyehehe:
HUMOR   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.03. 09:22:37

 

 Kedves unokatesóm, Peti ismét egy remek humoros írással lepett meg engem. Én jókat derültem a történeten és most megosztom ÖNökkel is. Vigyázzanak, ez kész! A nyugalom megzavarására alkalmas.......

 

Tisztelt Asszonyom!                                  

Üzletünk fontolgatja, hogy kitiltsa az ön családját a területéről, férjének rendszeresen tanúsított zavaró viselkedése miatt. Az alább egy listát
mellékeltünk azokról a ténykedésekről, mellyel az ön férje a többi vásárlót zavarta illetve megbotránkozásra késztette, miközben ön vásárolt nálunk.
Minden alábbi ténykedését a biztonsági kamerák felvételei alapján ellenőriztük.
 
1.) Elvett 24 db óvszert a polcról és más vásárlók kosarába rejtette, amikor azok nem figyeltek.
 
2.) A háztartási osztályon minden ébresztőórát beállított úgy, hogy azok 5 perces eltérésekkel kezdjenek csörögni.
 
3.) Paradicsomléből egy csíkot húzott a padlón a WC-ig.
 
4.) Odalépett egy eladóhoz és hivatalos hangon a következőt mondta: "3-as kód a háztartási osztályon", majd figyelte mi történik.
 
5.) Az ügyfélszolgálati pultnál egy csomag M&M's -et próbált meg az ingyenes házhozszállítási szolgáltatásunk keretében hazaszállíttatni.
Nyehehe:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.28. 16:32:03

Mint lapunk arról már többször beszámolt, egyáltalán nem felhőtlen Abony város polgármesterének és jegyzőjének a viszonya. A választási kampány során a televízió adásában Romhányiné Dr. Balogh Edit egyenesen kijelentette, hogy lehet, hogy nem is polgármestert, hanem jegyzőt kellene váltani. Nos, mind Balogh Edit, mind a jegyző, Dr. Németh Mónika azóta is a helyén maradt. Az a hír járja, hogy a város első két asszonya szóban már nem kommunikál egymással, csak leveleznek. Ez azért nem teljesen így van, mint azt fényképünk is mutatja. A két hölgy pusmogott egymással a január végi testületi ülésen. Viszont az eredmény nem lehetett túlzottan pozitív, hiszen a disputa után ilyen arcot vágtak:

Nyehehe:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.08. 14:30:18

Tudtad, hogy a nyúl évében jársz?

 

Ha még valaki nem hallott volna róla, akkor most elárulhatom, hogy a 2011. a Nyúl éve a kínai horoszkóp szerint. A kínai asztrológusok a holdévek szerint végzik számításaikat. A kínai hold-kalendárium többezer éves. Egy teljes ciklus 60 évig tart, s ezen belül vannak az egyszerűbb ciklusok öt elemmel -fémmel, tűzzel, földdel, vízzel és fával- kombinálva. Egy-egy sima kínai ciklus 12 évig tart, egy-egy évet a 12 állatövi jegyről elnevezve.

A legenda szerint a 12 állatövi jegy úgy keletkezett, hogy Buddha magához hívta a Földön élő állatokat. Hívására tizenketten jelentek meg, és az évek az állatok érkezési sorrendjében kapták meg nevüket. Elsőként érkezett a Patkány, majd a Bivaly, utána jött a Tigris, a Nyúl, a Sárkány, a Kígyó, a , a Kecske, majd a Majom, a Kutya, és végül a Disznó.
 

Én ezek szerint majom vagyok. Szeretnéd tudni, hogy Te minek az évében születtél?

Közélet:
 3 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok