Mi Abonyunk - Így készülj a jövő hétre! Itt a heti horoszkópod
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.08.04. 16:59

Kos
Olyan vállalkozásba kezdett, amely komoly anyagi hasznot hozhat. Az átmeneti nehézségek ne szegjék kedvét. Egy családi esemény közeledte nem a legszerencsésebb önnek, de szükség lesz a segítségére. Legjobb megoldás, ha csendben marad.


Bika
El akarja temetni magát a környezete, visszahúzza. Önbizalomra most nagyon nagy szüksége lesz. Önnek nagyon fontos a kapcsolatban, hogy legyenek érzelmek. Legyen elővigyázatos, de nyugalom, az ellenségei is barátként akarnak ön felé közeledni.


Ikrek

Kedvese már mindent megtervezett, már csak útra kell kelniük és élvezni a jól megérdemelt pihenést. Sok újdologgal találkozik ezen a héten. Pénzügyei szerencsésen alakulnak. Egy ismerőse érdekes üzleti tippel áll ön elé.


Rák
Krízishelyzetben ember feletti erővel rendelkezik, szüksége is lesz rá a következő néhány napban. Kollegái olyan dolgot kének öntől, ami nem kis kihívás. Lehetősége van tartós, stabil gyökeret eresztenie.

Oroszlán
Mert a környezetében mindenki ideges, önnek nem kell annak lenni az azonban igaz, hogy nem könnyű felülemelkedni egy ilyen helyzeten. Szembe kell nézni azzal, hogy semmi sem tart örökké. Lelkileg megviseli a hét.

Szűz
Egészségi akadályokra nem kell számítania, érdemes kerülnie a huzatos helyeket, mert ez okozhat némi kellemetlenséget. Anyagi dolgai jól alakulnak. Kapcsolataiban legyen kicsit nyitottabb, legyen az társ, vagy éppen baráti.


Mérleg
Helyesen teszi, ha szabad levegőn van, amikor csak teheti. Nem tartozik a napimádók táborába, de árnyékban remekül érezheti magát. Munkahelyén új lehetőséggel kecsegtetik, a lehető legjobb alkalom az előmenetelre.


Skorpió
Sok esetben nincs tisztában azzal, hogy milyen erőteljes sértődöttséget táplál azok iránt, akik nem értenek önnel egyet. Sokszor a dolgok azért nem jönnek össze, mert mindent a saját elképzelései szerint szeretne megvalósítani.


Nyilas

Minden energiáját az önt körülvevő munka köti le. Ráadásul a feszültség betegségbe is torkolhat. A magánéletében, pénzügyekben váratlan fordulatra számíthat. Szerelemben, gyermekével való kapcsolatban új lehetőség előtt áll.


Bak
Érzelem és értelem egyensúlyba kerül, ami nagy fordulatot hoz az ön életében ezen a héten. Ha visszatekint az elmúlt időszakára így utólag nem is volt olyan szörnyű. Egészsége, anyagi helyzete jó fordultatot vesz.


Vízöntő

Sok lehetőség közül lesz lehetősége a héten választani. A várt eredmény nem is marad el. Szerelemben kellemes pillanatokat élhet meg. Menjen el, ha teheti kikapcsolódni, táncoljon, vagy éppen a szabadba.


Halak
Jótékonykodni akar, ezen a héten megteheti. Olyan csoportot válasszon, ami közel van a munkahelyéhez, ezzel is több időt tud ráfordítani. Lelkileg jó időszakát éli. Ne feledkezzen meg a családról sem.

Többet szeretnél tudni? Hívd Amirát!  06-90-186-026

305/ FT perc
                    Éjjel - Nappal

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kipp Kopp koncert

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Chliievő verseny

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok