Mi Abonyunk - Horoszkóp a hétre! Nekünk készítette Amira
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.03.25. 14:26

2013-03-22 03-28 - Kos: 03.21-04.20 - Ezen a héten túlfeszült lelkiállapotban van, próbáljon meg lazítani. Szüksége lesz arra, hogy a feszültséget kiadós fizikai tevékenységgel vezesse le. Pénzügyi helyzete sem úgy alakul, ahogyan ön ezt már megszokta. Magánéletében is lesz összeütközés. Érdemes lenne használnia a megérzéseit.

04.21-05.21 bika

Ne ringassa magát illúziókban, de azt el kell ismerni, hogy jó úton halad. Hét elejére erősítse magát, mert bőven lesz tenni valója. Magánéletében kellemes pillanatokra számíthat, ez hozzá is jutatja önt ahhoz a plusz energiához, ami által szárnyal. Munkatársai irigykednek
önre, hogy minden sikerül.


Ikrek: 05.21-06-21

A munkájával kapcsolatos nehézség elbizonytalanítja önt. Azonban az éles elméje most sem hagyja cserben, hamar rátalál a helyes útra. Párkapcsolatában is számíthat kelő megértésre. Pénzügyi helyzete egyre pozitívabb fordulatot vesz. Üzleti kapcsolatai kezdenek stabilizálódni.


Rák: 06.22-07.22

Oda kell figyelnie, mert a héten hajlamos a konfrontálódásra, és ebből később csak magának csinál kellemetlenséget. Pénzügyi területen kis odafigyeléssel nagyobb összeghez juthat. Munkahelyén is legyen sokkal türelmesebb. Párkapcsolatában kellemes időszakra számíthat, ha nem él kapcsolatban, lehetősége van egy tartós kapcsolat kialakítására.

Oroszlán: 07.23-08.23

Hivatásában, ha sikert akar elérni, akkor bizony nem árt az alázatosság. Nem mindig kell vállalni a vezető szerepet. Ha szerettei szóvá teszik, hogy legyen óvatosabb, ön úgy érzi, hogy az életébe bele akarnak szólni, amit nem vesz jó néven, pedig csak aggódnak. Pénzügyi
dolgai vártnál jobban alakulnak.

Szűz: 08.23-09.23
Hiába vár az előléptetésre, eltolódik egy távolabbi időpontra, emiatt elkeseredik, pedig semmi oka. Nagyon szereti a különös dolgokat az élet minden területén. Pénzügyi helyzete, nem egészen úgy alakul, ahogyan azt megálmodta, semmi ok a csüggedésre. Szerelmével egy
gyertyafényes vacsora minden kellemetlenséget feledtet önnel.

Mérleg 09.24-10.23

Nem ártana, ha egy kicsit bízna önmagában, és az adottságaiban, sokkal több van önben, mint azt elhiszi. Új lehetőségek vannak kilátásban, éljen a lehetőséggel. Munkahelyén olyan lehetőséget kaphat, ami a következő időszakát meghatározza az életének. Magánéletében is boldog órákra számíthat.

Skorpió: 10.24-11.22

Nana, varázslatos titkos szerelem van kilátásban, mielőtt elkapja a gépszíj érdemes lenne, megfontolnia amit tesz. A következő hetekben ne számítson pártfogókra. Noha a párkapcsolatban a függetlenség híve, ha nem vigyáz még önnek is bekötik a fejét. Pénzügyileg nem lesz gondja.

Nyilas:10.23-12.21

Nem igazán tanul semmiből, új ismeretséget köt, de egyik nagyobb kudarccal végződik, mint a másik. Barátai elfordulnak, de nem csoda, hiszen mindig önmagát dicséri. Adjon lehetőséget a barátainak is, hogy elmondják mit is gondolnak. Pénzügyei jól alakulnak. Szerelmét lepje
meg egy kellemes vacsorával.

Bak: 12.22-01.20

Pénzügyi célokkal összefüggésben lévő elképzelései támogatott az égiek részéről. Amit mindig is szeretett volna jótékony célra adományozni, most megteheti, jól alakulnak a pénzügyei. Változtasson otthonán, vegye meg, amire már régóta vágyik. Szerelmével menjenek el egy jó filmet megnézni, mindkettőjüknek öröme lesz benne.

Vízöntő:01.21-02.19

Olyan dolgokat tervez, amik kikapcsolják, és hasznos tevékenység egyben. Régebb óta tervezgeti a jövőjét, nos, eljött az ideje, hogy ne csak tervezgessen, hanem meg is valósítsa. Párkapcsolatában nagy előrelépés várható. Pénzügyei jól alakulnak. Érdemes lenne a hétvégén a szabadban feltöltődnie, hogy újult erővel induljon a hétnek.

Halak: 02.20-03.20

Az élet minden területén nagy próbatételek várnak önre. A sok gond mellett vigasztalódhat nem várt bevétellel. Munkájában sok örömet talál. Nagy önben szakmai hiúság. Nem szabad mindent elnézni másoknak. Legszívesebben visszavonulna egy időre, de ne tegye, mert csak
frusztrálódni fog. Sokat segítene, ha ki tudná beszélni érzéseit.

Bővebbet szeretne tudni?

Hívja AMIRA Jósvonalát!
            06-90-186-026 305/ FT perc
                    Éjjel - Nappal
 

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kipp Kopp koncert

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Chliievő verseny

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok