Mi Abonyunk - Mi v ár ránk a héten? Horoszkóp
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.07.30. 10:02

Kos
Családját nem akarja, olyan feladatok elé állítani, amivel nem tudnak megbirkózni, ezért sajnos most inkább mindent magára vállal. Ezzel nem segít rajtuk. Szóljon ez a hét a családról, jussanak közös nevezőre, a későbbiekben ebből mindenki profitál.
Bika
Ezen a héten kevesebb pénzből kell gazdálkodnia, mint amihez hozzá van szokva. Ön ettől sem jön zavarba. Családtagjai közül valaki, vagy éppen ön megbetegedhet. Szakítson időt a pihenésre, vagy éppen az ápolásra.
Ikrek
Nehezen tolerálja a környezete a beszólásait. Néhány meggondolatlan szava miatt pellengére kerülhet, no, ettől csak ingerültebb lesz. Ne siesse el a felmondásának beadását, ha megtenné, ezzel akár az egészcsaládját kellemetlen helyzetbe hozza.
Rák
Jelenlegi kapcsolatában éppen időben vette észre a gondokat, nem késő mindent helyrehozni. Igyekezzen párját rávenni, hogy bizonyos dolgokon változtasson, hiszen jó ideje ön élteti a kapcsolatukat.
Oroszlán
Megbízhatóságát, magabiztosságát, több területen is értékelik. Zárkózottsága nem tenne jót az előmenetelének. Valahogyan ön most nem érzi magát boldognak. Semmi oka nincs rá, mégis mindent el akar utasítani.
Szűz
Kapcsolatainak rendezéséről szól a hét. Van is mit helyre raknia. Igyekezzen minél többet lenni a családjával, ha ennek, azaz ára vegyen ki néhány nap szabadságot. Önre fér a pihenés, az utóbbi időben túlhajtotta magát.
Mérleg
Már a hét elejét kezdje kikapcsolódással, úgysem sokra mennek önnel a munkahelyén. Legalább másokat ne bosszantsa a semmittevéséve. Szabadban lubickolás, barátokkal este egy jó kerti party, meglátja a holnap szebb lesz.
Skorpió
A héten bátran kockáztathat, mert a szerencse a szerelemben is ön mellé áll. Új szerelmi fellángolás várja, legyen azonban óvatos, ahhoz túl szép, hogy igaz legyen. Munkájában legyen óvatos, mindent végezzen el precízen.
Nyilas
A szerelemben kicsit nagy fába vágta a fejszét, vigyázat bele ne törjön. Vegye észre kisebbségben van, és jelenlegi módszerével csak vesztes lehet. Ne folyton arról beszéljen mit is szeretne, hanem arra figyeljen, mi lenne jó a partnerének.
Bak
Az utóbbi időben teljesen irányíthatatlanná vált. Környezete igyekszik önnek a kedvében járni, de minden hiába. A munkahelyére új dolgozó érkezik, önre vár a feladat betanítani. Szakmai hozzáállása megkérdőjelezhetetlen.
Vízöntő
Elképzeléseit nem képes megvalósítani, mások irigysége miatt. Partnere költekezése is gondot jelent önnek. Amennyiben nagyobb a kelletnél a kiadása, adóssága, értesse meg a családdal. Nem kérdés, hogy a családi vállalkozás irányítását át kell vennie.
Halak
Ezen a héten a békebíró szerepét fel kell vállalnia. Egyre kevesebb az energiája, hogy ennek a szerepnek megfeleljen. Ha házas, a család kerül előtérbe ezen a héten. Szeretet áramlik önből mindenki irányába.
 

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kipp Kopp koncert

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Chliievő verseny

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok