Mi Abonyunk - Horoszkóp a hétre Amirától
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.06.18. 09:32

Kos: 03.21- 04.20

A héten, amit nagyon szeretne, megvásárolni megteheti, mert összejön a pénze. Kevesebbet dolgozzon, egészsége kevesebbet bír a szokottnál. Munkatársaira tekintsen úgy, mintha munkaköri leírás lenne, ezzel sikerül elkerülnie a konfliktust.
 

Bika: 04.21-05.20

Sikerült önnek a téli hónapokban néhány kilót felszednie, itt a remek alkalom, hogy ettől elkezdjen megszabadulni. Étrendjére különös figyelmet szenteljen. Próbálja leküzdeni a lustaságot és menjen mozogni. Sok buli meghívás vár önre, de azért a munkáját ne hanyagolja el. Tárgyalásokon most különös hasznát veszi az intuíciójának.

Ikrek: 05.21-06-21

Eljött az ideje, hogy szerelmével többet foglalkozzon, barátaival, családjával és kikapcsolódjon. Ez az időszak alkalmas a kikapcsolódásra. Anyagilag is rendben mennek a dolgok. Az élete különböző területein sikerekre számíthat. Ebben az időszakában még az embereket is kedvesebbnek látja.

Rák: 06.22-07.22

A következő napokban az önben zajló harmónia, nagy hatással lesz a környezetére. Sokkal kevesebb konfrontációt él meg, egyébként is ön pontosan tudja, hogy az visszatükröződik. Anyagi helyzete jól alakul, de ne hallgasson senkire csak az önben zajló megérzésekre.

Oroszlán: 07.23-08.23

Ezen a héten érdemes lesz odafigyelnie az emberek felé való közeledésére, ugyanis tolakodásként élik meg. Ne próbálkozzon olyan dolgokkal, amiben már előzőleg csalódott, mert ismételten megéli ezt az élményt. Most olyan időszakot él meg, hogy legjobban akkor teszi, ha lazít, sok baj nem történhet.

Szűz: 08.23-09.23

A jövőben lévő bizalma megbillent, valahogyan elmentek egymás mellett az utóbbi időben. Úgy érzi, semmi sem tudja ebből az állapotból kihozni. Itt csak az ön akarata az, ami segít ebben. A héten érzelmi dolgokban legyen nagyon óvatos, mert könnyen csalódás lehet a vége.

Mérleg: 09.24-10.22

A héten nagyvonalúságával sok barátra tehet szert. Ön azonban mégis elégedetlen. Az Ön tért kellemetlenségeken ne szomorkodjon, inkább próbáljon lazítani. Nevessen többet önmagán és a környezetén. Nem áll jól önnek, ha megsavanyodik. Próbálkozzon meg az élet napos oldalával.

Skorpió: 10.24-11.22

Lehangoltsága miatt az utóbbi időben változékony, senkihez és semmihez nincs kedve. Ha úgy érzi ideges, mielőtt összeütközik a világgal, érdemes lenne tízig elszámolnia, így talán kisebb lenne a becsapódás. Ne szégyellje a szerelmet kimutatni, tegye meg és boldog pillanatok várnak önre.

Nyilas:10.23-12.21

Nagyobb összeg befektetésére ez a hét nem alkalmas. Ez nem azt jelenti, hogy rossz időszakát éli a héten, semmi rosszra nem kell számítania. Lelki állapota harmonikus. Ezt nem kellene vihar előtti csöndként megélnie. Szerelemben nem ártana, ha végre kimutatná az érzéseit, meglátja sokkal boldogabb pillanatokat él meg.

Bak: 12.22-01.20

Itt az ideje, hogy szembe nézzen a valósággal. Lássa be, még nem késő kicsúszott a lába alól a talaj. Eljött az ideje, hogy meghallgassa mások véleményét, tanácsát. A nap akkor is süt, ha ön úgy látja, hogy a felhő beborította. A következő időszakában, nem csak szellemileg, de fizikailag még keményebben kell dolgoznia, de meglesz a várt eredménye.

Vízöntő:01.21-02.19
Érzelmi élete kirobbanó, itt az ideje, hogy ne titkolja, lehetőséget kapott, hogy amire mindig vágyik megélni az igazi robbanást. Szeretteivel is sokkal figyelmesebb, ezért önnek nagyon hálásak lesznek, nem kell az önt ért sérelmeket kivetíteni a környezetére.

Halak: 02.20-03.20

Mint mindig, most sem csapják be az érzelmei, hogy munkatársai ön ellen forralnak valamit. Határozott fellépéssel tisztázza a dolgot, míg nagyobb bonyodalom nem lesz belőle. Akkor szálljon ringbe, valóban azt érzi, önnek van igaza. Saját magának ne bizonygasson, ettől csak rosszabbul fogja magát érezni.

 

Többet szeretne tudni? Hívja AMIRA jósvonalát!

06-90-186-026 305/ Ft perc
                    Éjjel – NappalKözélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kipp Kopp koncert

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Chliievő verseny

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok