Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Mocsok"
1

veroniq - 2018.11.19. 14:09

 

November 15-én adták át az iskola felújított mosdóblokkját, ezzel a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretében idén négy iskolában javultak a gyermekek higiéniás körülményei

Ebben az évben négy hátrányos helyzetű vidéki általános iskola elavult vizesblokkjának teljes felújítására került sor az Unilever Magyarország által kezdeményezett Domestos Iskolamosdó Felújítási Programban, amely 2015-ös indulása óta több mint 3000 gyermek iskolai higiéniás körülményeit tette korszerűvé és kellemesebbé. A közönségszavazással megválasztott nyertes tanintézmények közül november 15-én a Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskolában vehették át az újjáépített mosdókat a gyerekek.

Közélet:
Mocsok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.13. 16:23

 

Mint lapunk arról beszámolt, ideiglenesen bezárt a MOL kút Abonyban, vagyis a töltőállomás része. Ma este már lehet tankolni, a MOl a mai napon a következő választ küldte: Az Abonyi töltőállomáson időszakos tartályhitelesítési munkálatokat végeztek a hét elején. A munkálatok a mai napon befejeződnek, ma este már folytatódik az értékesítés.

Közélet:
Mocsok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.10. 19:49

 

Előzetesen sajnos nem értesítették a lakosságot arról, hogy az abonyi töltőállomás zárva lesz. Már pár napja gyanús jelek utaltak arra, hogy valami nem stimmel. Az egyik kút borítását leszedték. Tankoltam volna, de mikor ezt megláttam, gyorsan elmenekültem. Egy másik abonyi benzinkútra... Oda, ahol egyébként is rendszeresen tankolok az általában olcsóbb ár és a ledves kiszolgálás miatt. Ma reggel megint gondoltam, hogy a közelebbi kutat választom, de nem jött össze. Hatalmas sor próbált reggel nyolc körül bejutni a töltőállomásra. Megint egy másik kutat választottam. Több olvasónk is jelezte, hogy valami miatt zárva van a MOL kút Abonyban. Lefényképeztem, hogy miért is. Azt sajnos nem tudjuk, hogy a karbantartás meddig tart, hiszen azt nem írták ki, legnagyobb megdöbbenésemre.

Citrom-díj:
Mocsok   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.29. 12:51

 

Íme egy elképesztő film az egyik video megosztó portálról egy boyler takarításról. Inkább nem kommentelném....

Citrom-díj:
Abony   
Mocsok   
Ivóvíz   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.22. 15:21:16

Az XXXL ruhaméretben a lehető legnagyobbat jelenti és valószínűleg a legkapitálisabbat közbiztonsági szempontból a T- Burger és a Taverna közti területen, az úttesten éktelenkedő kráter, melyet a beomlott csatornafedél jelent a közlekedők számára. Már hónapok óta vészjóslóan reccsent a rácsozat az autók kerekei alatt, mára meg teljesen meg is adta magát, beszakadt. A hibát vélhetően valakik észlelték is, hiszen megszületett a „ megoldás „ a helyzetre. Két bóját helyeztek rá, majd némi kartonpapírt takarónak, nyilván bízva abban, hogy megtartja a rössel belegázoló autós honfitársunk autóját.

 

Hát tévedtek, nem nem tartja meg, de még az ámen sem…. Iszonyatos balesetveszélyes, nem csupán azért, mert ha belemegy valaki, akkor annak tutira tengelye törik, hanem azért is, mert ezt kerülgetvén könnyedén rongyolhatunk bele a másik sávban kikanyarodó gépjármű hátsó fertályába. Én komolyan nem tudom, hogy hány forintba kerülhet a rács pótlása, de azt hiszem, pár ezres

Közbiztonság:
Mocsok   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.19. 12:16:47

Képek a rettenetről ITT megtekinthetők!

Rettenetes képek erről a galéria menüpontban!

 

Iszonyatos, emberhez nem méltó körülmények között éltek a lakók az úgynevezett Cédulaházban. Ki abonyi horror ismét. Az épület a Nagykőrösi út végén, Törtel irányában, a Vásártérnél található és önkormányzati tulajdonú. Önkormányzati szociális bérlakásként működött egészen a közelmúltig. A lakók nem régen költöztek ki innen. Most az ABOKOM szállítja el innen a szemetet. A közhasznú munkások szájmaszkban dolgoztak bent az épületben, ami nem is csoda...

Citrom-díj:
   
Mocsok   
 3 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok