Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közbiztonság"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2011.01.17. 14:50:03

Győrfi Pál: Szörnyű és ritka eset a hétvégi diszkótragédia


Az alábbi hírt a Duna Televízió munkatársai küldték el szerkesztőségünk címére:

 

A mentők percek alatt a helyszínre értek, de már nem tudtak segíteni a hétvégi diszkótragédia áldozatain. Az ilyen tragédiák idehaza szerencsére rendkívül ritkák – nyilatkozta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában hétfő reggel. A beszélgetésből az is kiderült: részben kormányzati segítséggel, részben uniós forrásból még az idén jelentősen megújul a mentők gépkocsiparkja; június környékén érkeznek az első kocsik a háromszázötven járműre tervezett beszerzésből.

"Az első segélyhívásnál már lehetett tudni, hogy nagy baj van, hiszen a riasztás arról szólt, hogy több ember is eszméletét vesztette az adott szórakozóhelyen – ismerteti a hétvégi budapesti tragédia hátterét a mentőszolgálat szóvivője, ezért több mentőegység is a helyszínre indult, végül összesen hat kocsi személyzete avatkozott be. A riasztást követően percek alatt megérkezett a segítség, azonnal megkezdődött az életmentési kísérlet, mindhárom áldozatot több mint fél órán át próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül. Találgatások folynak arról, hogy mi okozhatta a halálukat.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.15. 12:38:33

Mint a falu polgármesterétől, Palya Istvántól megtudtam, sikeres volt az a pályázat, melynek köszönhetően két mezőőrt is tudnak alkalmazni Jászkarajenőn. Kemény feltételeknek kellett megfelelni, így először nem sikerült ilyen munkatársat alkalmazniuk. Állami támogatással dolgozhat két mezőőr, 300 ezer forintot nyertek fejenként arra, hogy öltözetet és eszközöket biztosítsanak nekik. Ezen kívül a bérük 50 %-át, maximum 50 ezer forintot is átvállal az állam, ami Palya István szerint nagy segítséget jelent.

 

„ Hadat üzenünk a fatolvajoknak, és a mezei lopásoknak! Olyan, hogy megélhetési bűnözés egyszerűen nem létezik. Próbáljon meg mindenki munkából megélni. Segíts magadon és az Isten is megsegít! Ne mástól várja már mindenki a segítséget! Én aláírom, hogy valóban van, aki rászorul a gondoskodásra, akinek az egészségi állapota megromlott vagy időskorú. De a munkanélküliek nagy többsége jóval többet tehetne, mint amit eddig tett! Faluhelyen, vidéken élünk. Ragadjon ásót, kapát, gereblyét végre és termeljen. Fogja magát, és termeljen, legalább saját magának. A kormány segíti a mezőgazdaságot, a piacra jutást.

Külvilág:
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.12. 10:19:18

Cikk lelőhelye, médiapartnerünknél: www.panorama-online.hu

 

Íme a Ceglédi Rendőr Kapitányság területén történt bűncsekemények heti összegzése. Karán verekedés, Ceglédbercelen a vonaton rablás, csalók az interneten!

 

Az elmúlt héten ismét szerencsésen alakult a bűnügyi helyzet területünkön, átlag alatti bűncselekmény számot regisztráltunk. Hasonlóan jól alakult a kiemelt bűncselekmények helyzete is, ugyanis mindössze kettőről szereztünk tudomást.

 

Az egyik esetben két férfi verekedett össze Jászkarajenőn egy családi konfliktus alkalmával, melynek eredménye 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülés lett.

A másik eset egy rablás, mely Ceglédbercel környékén a vonaton történt. A hazafelé utazó sértettet vette körbe három ismeretlen személy, és értékeinek átadására szólították fel őt. Mivel a sértett nem adott át semmit, ezért bántalmazták, ám eközben szerencsére más utasok érkeztek a fülkébe, így az elkövetők elmentek. Mindhármuk beazonosítása, és elfogása megtörtént, megindult velük szemben a bűntetőeljárás. Ami fontos, több vonaton történt ilyen jellegű cselekmény elkövetésével is gyanúsíthatók a  fenti beazonosított elkövetők.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.10. 11:06:02

Íme, egy abonyi tábla a sok közül, mely képtelen betölteni szerepét. Abonyban több gond van táblaügyben. Rengeteg olyan közúti jelzőtábla létezik, melyet az idő vasfoga rendesen megrágott és mindenre alkalmasak már, csak arra nem, hogy szabályozzák a forgalmat.

Citrom-díj:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.04. 11:25:04

Figyelem!

Kedves Olvasónk értesítette a MiAbonyunk szerkesztőségét, hogy a Posta utcája életveszélyesen síkos, rendkívül balesetveszélyes! Aki tudja, kerülje el a csaknem járhatatlan útszakaszt! Olvasónk megcsúszott és kis híján balesetet szenvedett. Ezek után felhívta az ABOKOM-ot, ahol azt a tájékoztatást adták neki, hogy ők most sajnos a belvízzel vannak elfoglalva! Vigyázzanak magukra és egymásra, legyenek türelmesek!

Közbiztonság:
   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.27. 11:12:23

Csendháborítás: Mi az?

Kedves Olvasónk, D’Artagnan kérdezte tőlünk, hogy mi is a helyzet a csendháborítással kapcsolatban. Íme, most egy kis összeállítás a mihez tartás végett. Így Szilveszter táján éppen nagyon aktuális a téma. Sajnos, nem eszik olyan forrón a kását, ha a szomszéd elviselhetetlenül zajong, akkor hosszú procedúrára számíthat és 30 ezres bírságra. De hogy is van ez? Az biztos, hogy mindez közrend elleni szabálysértésnek minősül.

Elméletileg rendőrt hívhatunk, ha elviselhetetlen a szomszéd zaja: 2007. március 1. óta van hatályban a mindenkire kötelező érvényű zajrendelet, amit viszont a városok, kerületek felülírhatnak. Általános tapasztalat, hogy a rendeletet alkotók szerint a szombat nem pihenőnap, így a szomszéd ezen a napon büntetlenül fúrhat, kalapálhat, énekelhet.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.16. 19:56:26

Írta: Panoráma Online

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén a 2010. december 06. és 12. közötti időszakban 58 bűncselekményt történt, mely 4-gyel több az előző hetinél.  47 esetben indult ismeretlen, míg 11 esetben ismert tettes ellen az eljárás.  

A bűncselekmények területi megoszlásánál megállapítható, hogy Cegléd város vonatkozásában minimális csökkenés /2/, Abonyban minimális emelkedés /2/ következett be, míg Albertirsán az előző hetivel azonos számú bűncselekményt regisztráltunk.

Az elkövetett bűncselekmények jelentős hányadát most is lopások tették ki, bár az elkövetések száma azonos az elmúlt hetivel. 

Az elmúlt héten 4 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére, melyek közül 1 rablás bűntett, 3 pedig gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt indult. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.02. 11:20:53

Figyelem, VÁM-osok ezekben a percekben is járják Abony területét, vélhetően jövedéki adó köteles termékeket ellenőriznek!

 

Olvasónk elmondása szerint éppen a Kistemetőnél járnak, vélhetően egy pálinkafőzőt vettek célba.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.01. 22:43:10

Katt a fenti linkre a video megtekintéséhez!Nyehehe:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.01. 21:22:55

Vannak, akiknél már csordultig a pohár, sőt be is telt. Olvasónknak nyilvánvalóan elege van. Elege van a mindennapos, menetrendszerű bűnözésből és a tehetetlenségből, a mérhetetlen közönyből. Írását csak erős idegzetűeknek ajánljuk, azoknak, akik képesek venni egy nagy levegőt, mielőtt kommentet fűznek az íráshoz.

Közbiztonság:
   
 19 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok