Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tánc"
123Következő >>

veroniq - 2016.08.24. 17:59

Püspöki- Markó Ágnes tánctanártól, versenytáncostól megtudtam, hogy ebben az évben is lesz Abonyban társastánc tanfolyam az Abonyi Lajos Művelődési Házban. Sok gyermek számára volt igen népszerű ez a lehetőség, így újra indítanak csoportot. A tanfolyam szeptember 14-én indul, a tervek szerint egy egész tanévre szól. 
Elsősorban 6-14 éves korosztály számára hirdetik a lehetőséget. A tervek szerint szerdánként 16:15-17:15-ig tartják az órákat. A tandíj: 12.500 Ft/ első félév (5 hónap). 

Kultúra:
Tánc   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.16. 15:23:44

Pünkösd vasárnap rendezték meg a XIII. Regionális Fúvószenekari Találkozót. Az esti gálaestről képgaléria megtekinthető: ITT (fotó: Polyák Attila)

Kultúra:
Tánc   
 2 Hozzászólás    

admin - 2011.06.14. 12:42:34

A 2011-es Pünkösdölő szombati napjáról galéria: ITT (fotó: Polyák Attila)

Kultúra:
Zene   
Tánc   
 11 Hozzászólás    

admin - 2011.05.26. 14:17:01

Boldog születésnapot kíván a MiAbonyunk.hu egész stábja!

Programok:
Buli   
Foci   
Zene   
Tánc   
Taverna   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.05.22. 18:40:15

A VI. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál nem csak kizárólag a pálinkáról szólt. Lehetett még kapni lángost, nyalókát, gyrost, cigit, meleg-kutyát, hambit, és mindent ami egy ilyen fesztiválon előfordul. Fel lehetett ülni dodgemre, körhintára, le lehetett kísérni a pálinkát sörrel, főzhettek is akik szerettek volna, vagy megehették azt amit kifőztek nekik. Aki elhagyta, már a helyszínen vehetett magának táskát, pénztárcát, már ha tudott kölcsön kérni rávalót. Voltak öregek, fiatalok, diszkósok, punkok, alterek, rapperek, és még sokan mások. Voltak fűben állók, ülők, fekvők, sörsátorban héderezők, koncerten tombolók. Például a Zanzibár koncerten, ami 10-kor kezdődött kint a pálinkafesztiválon. Galéria a koncertről ITT (fotó: Polyák Attila)

Kultúra:
Zene   
Tánc   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.04.22. 19:36:14

Farmos, Tápiószőlős, Tápiógyörgye, Tápiószele, Újszilvás és Abony vett részt idén a IV. Művészeti Fesztiválon, melyet az abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsöde rendezett meg. Vendégfellépők voltak még a Pingvines és a Gyöngyszemek óvoda. Extra 100 képes galéria: ITT (fotó: Sky-T és Polyák Attila)

Kultúra:
Tánc   
óvoda   
 5 Hozzászólás    

admin - 2011.04.20. 10:47:23

Minden kedves érdeklődőt vár Bubori Saci és ZumbAnett hétfőnként  a Somogyi iskola tornatermében egy közös "Zumbázásra". Galéria: ITT (fotó: Sky-T meg Poly)

 

De hogy mi is az a Zumba? 

 

Íme:

A zumba szó a zumbear igéből, kolumbiai szlengből ered. Azt jelenti "gyorsan mozogni, és szórakozni".

A Zumba a latin inspirációnak engedve a csipő és törzs mozdulatait kötelezően beemeli a mozgásanyagba. A zumbában nincs hosszan tartó koreográfia, amit meg kell jegyezni. A zumba az autentikus, valódi zenék struktúráját megőrizve csökkenti az edzésprogram monotonitását, rövidtávú memóriát, jóval kisebb figyelmet igényel. A zumba oktatás segítségével egy 60 perces alkalommal kb. 600 kalóriát égetsz el. A zumba oktatás alatt nem csak a tested, hanem a lelked is felfrissül! Hagyd otthon a mindennapok gondjait és gyere el zumba oktatásunkra! Zumba tanfolyamunkon várunk szeretettel!

Programok:
Zumba   
Tánc   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.07. 11:35:10

Kis szösszenetemben 3 kiállítást szeretnék a nagyérdemű figyelmébe ajánlani. Ha valaki fővárosunkban jár és van egy kis szabadideje, látogasson el a Parlament előtti Kossuth térre, hisz március 21.-én nyitott az "Együtt-lét - Hagyományos kultúrák együttélése a Kárpát-medencében" című fotókiállítás, amit a Magyar Országgyűlés szervezett a Magyar Fotográfusok Háza szakmai tapasztalatára támaszkodva.  Az sem baj, ha a kedves érdeklődő éjszaka érkezik, mivel a nap 24 órájában megtekinthető a nagyszabású kiállítás, éjjel minden egyes fotó meg van világítva.

A kiállítást közel ötezer fotóból válogatták össze és a MiAbonyunk fotósának Polyák Attilának a képe is beválogatásra került. (képek a cikkben, katt tovább)

 

A következő, amit fővárosunkban érdemes megtekinteni, a Sajtó-Fotó kiállítás, ami a Nemzeti Múzeumban lett megrendezve. Dráma, szépség, hangulat, küzdelem, humor 2010-ben. Mi voltunk a szereplői, a szurkolói, a nyertesei, a vesztesei. Száz és száz fotó, amit érdemes megnézni.

A hat héten át látható tárlaton az elmúlt év legizgalmasabb pillanatait, természeti csodáit, drámai, örömteli, mulatságos élethelyzeteit, kivételes művészeti és sportteljesítményeit lehet felidézni...

Kultúra:
Fotó   
Tánc   
 2 Hozzászólás    

matek - 2011.03.02. 22:37:48

Közélet:
Dalma   
Tánc   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.02. 18:56:56

 

Az abonyi DALMA Dance Band tánccsoport serdülő korosztályban versenyző lányai ismét szép sikert értek el nemzetközi versenyen 02.19.-én Szolnokon a Silver Moderntánc Kupasorozaton. Nos, a nagy csoport a kengyeli táncos lányokkal lépett fel, a kis csoport pedig önállóan adta elő produkcióját. Mindketten megnyerték a versenyt. A duó is helyezett lett, ők 5.-ek lettek 10-ből. A szólót előadó kislány pedig negyedik helyen végzett.

Közélet:
Tánc   
Dalma   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok