Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Dalma"
1

veroniq - 2020.07.09. 11:31

 

A világjárvány övezte rendkívüli helyzet végével újraindult az élet a civil szervezetekben, művészeti csoportokban. Elrajtoltak az edzőtáborok és próbák, ismét zajlik a közösségi élet. Persze van, ahol le sem állt, csak átköltözött az online térbe. A Dalma Dance Club még nagyszabású táncversenyt is rendezett az interneten, a napokban pedig edzőtáborukat zárták. 

A CIKK Ide kattintva folytatódik a szoljon.hu oldalán

Közélet:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.10.21. 11:23

Az elmúlt hét végén, október 20-án tartotta a Dalma Dance Club SE Abonyban a minősítő versenyét.  Az egyesület nagyon büszke ifjú tehetségeire, akiknek a közösségi oldalukon is gratuláltak. Kép forrása, képek még IDE kattintva

 

A témával kapcsolatban Pető Zsolt polgármester, a helyi önkormányzat vezetőjeként kiemelte, hogy ő mindenben támogatni kívánja az abonyi értékteremtő közösségeket, kezdeményezéseket.

Ezen szervezetek kiemelt szerepet töltenek be városunk életében, és hozzájárulnak ahhoz, hogy Abony kulturális- és közéletének palettája még színesebbé válhasson. Ezen kívül Abony Város pozitív imagenek erősödését is segítik, hírét viszik településünknek országban, világban.

Közélet:
Dalma   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.06. 20:24

 

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk és kívánunk további sok szép sikert! Szövetségi Mazsorett Versenyen és a minden évben megrendezett UDO Kupa Moderntáncversenyen vettek részt a Dalma Dance Tánscsoport növendékei. 


-Mazsorett csoportjuk aranyérmet szerzett: Szőke Lili,Demeter Petra,Skultéti Hanna,Kerekes Luca,Balogh Eszter, Török Nóra, Szőke Anasztázia, Juhász Fanni, Jandácsik Violetta


-Mazsorett duóban 1.hely - Aranyérem Török Nóra és Jandácsik Violetta- A cikk a címre kattintva folytatódik

Közélet:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.19. 09:03

A Dalma Dance középső csoportos csapata, serdölő show formációban is megnyerte a mezőkövesdi versenyt!

Kincses Kyra serdülő dance szolóban bornzérmet szerzett, Gyurkovics Ágnes 4.hely! 

Telek Viktóia 2.hely, Dance szóló, Ifjusagi show csoprt:ezüst érem, 2. hely!

Sport:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.07. 20:32

Kedves, fiatal Olvasónk arról számolt be, hogy a mai napon, azaz december 7-én a Dalmás lányok egy UDO nevezetű nemzetközi táncversenyen vettek részt. Nagyon sok fáradozáson és izzadáson mentek keresztül a csapattal, de nagyon megérte! Két koreográfiával mentek, az egyik aranyat, a másik ezüstöt ért az abonyi táncos lábú lányok számára. Telek Viktória, a képen jobbról a 3., serdülő dance szóló kategóriában első helyet szerzett, Vida Viktória, aki a képen balról a 2. pedig a serdülő dance duó kategóriában harmadik lett, Gyurkovics Ágota, a képen balról az 1., serdülő dance solo kategóriában 6 lett, és ezzel egyben dicsőséget is szereztek Abony városa számára.

Közélet:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.04. 09:21

Az abonyi Dalma Dance Club a márciusi mezőkövesdi Országos Moderntánc Kupasorozaton elért szép eredményeit az áprilisban megrendezett szolnoki Kupafordulón újabb érmekkel gazdagították. Ezüstérmet szerzett, szobalányos produkció résztvevői: Jakab Alinka, Csáki Henriett, Kincses Kíra, Szőke Anasztázia, Gulyás Petra, Nagy Cintia, Gáspár Nikolett, Nagy Anna, Madarász Zsanett, Ferenczi Dorina, Horváth Lorena, Luca Valéria, Varga Kristóf
 

Közélet:
Dalma   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.28. 20:29

 

Kicsivel több, mint egy hete (febr. 18.) a Dalma Dance Club abonyi tagozata részt vett az Országos Moderntánc Verseny Mezőkövesdi Kupafordulóján, ahonnan nagyon szép eredményeket hozott el minden induló. A zsűri tagjai között foglalt helyet Nastya Bermus és Vitaly Slesarev Oroszországból, Aron Tesfaye Pozsonyból, valamint a Csillag Születik című műsorból megismert Gomes.

Közélet:
Abony   
Dalma   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.03.02. 22:37:48

Közélet:
Dalma   
Tánc   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.02. 18:56:56

 

Az abonyi DALMA Dance Band tánccsoport serdülő korosztályban versenyző lányai ismét szép sikert értek el nemzetközi versenyen 02.19.-én Szolnokon a Silver Moderntánc Kupasorozaton. Nos, a nagy csoport a kengyeli táncos lányokkal lépett fel, a kis csoport pedig önállóan adta elő produkcióját. Mindketten megnyerték a versenyt. A duó is helyezett lett, ők 5.-ek lettek 10-ből. A szólót előadó kislány pedig negyedik helyen végzett.

Közélet:
Tánc   
Dalma   
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok