Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "óvoda"
12Következő >>

veroniq - 2012.12.04. 09:23

Kedves Olvasónk keresett meg azzal, hogy nézzek utána, hogy a szülőknek milyen jogaik vannak, amikor dolgoznak és az óvoda úgy határoz, hogy csak “ ügyelet “ van, azokon a napokon, amikor ugyan munkanap van, de az olyan, hogy le kell dolgozni valamelyik másik szabadnapot. A kérdés nem egyszerű és nem újkeletű. A szülők jelentős része ugyanis nem dolgozik, meg tudja oldani a kisgyermek felügyeletét, számukra nem is lehet kérdés. 

Oktatás:
óvoda   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.11. 19:19

Kedves Olvasónk hívott fel azzal, hogy egyszerűen nem tudja, hogy az óvodájukban mi történik, mert annak udvarát felásták. A munkálatokhoz ráadásul a tanév megkezdése után szeptember 10-én kezdték meg. Annak jártam utána, hogy mi is folyik a Tószegi úti óvodában. Parti Mihály alpolgármestertől kértem segítséget, aki tőlem értesült arról, hogy az oviudvar labirintusszerűen fel van ásva.

Oktatás:
óvoda   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.11. 13:34

Nem vehetett szalvétát az ovis, mert késtek a tisztasági csomaggal! Az alábbiakban olvasónk levelét teszem közzé teljes terjedelmében. Kérem, amennyiben van olyan óvónéni, aki ért a témához, mondja már el nekünk, hogy mi szabályozza az úgynevezett tisztasági csomag oktatási intézményekbe való bevitelét.

Citrom-díj:
Abony   
óvoda   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.07. 13:18

Sok szeretettel várják a gyerekeket a környező településkről is! Ingyenes buszjárat! - Kőröstetétlen ismét nagy lépésre szánta el magát és a kis település óvodáját is átadta a Református Egyháznak, mely a Ceglédi Református Általános Iskola és Óvoda tagintézményeként működik tovább szeptembertől. „ A működtetés így lesz biztonságban! A Református Egyház már bizonyított Kőröstetétlenen..... ( A képen: Arany Zsolt igazgató )

Oktatás:
óvoda   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.07. 18:26

Mit vigyünk az oviba? - Elképedt olvasónk azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy járjak utána, hogy vajon milyen jogszabály vonatkozik arra, hogy havonta mennyi csoportpénzt kell bevinni és mennyi egyéb „ eszközt „, mint például WC papír, szalvéta, papír zsebkendő. Olvasónk egy egyik gyermekének, aki Kőröstetétlen óvodájába jár, havonta 350 Ft csoportpénzt kell beadnia és például WC papírból félévente négy tekerccsel.

Oktatás:
Abony   
óvoda   
 21 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.21. 11:25

Az Arany János úti óvodát kissé megkésve ugyan, de végre felújították, kifestették belülről. A város hivatalos honlapján megjelent közleményben az áll, hogy már áprilisban kaptak támogatásként festéket. A szülők nem értik, hogy miért nem tudták azt tanévkedzésre elvégezni a munkát. Szeptemberben az ovi épülete zárva tartott. Most viszont boldogan vehették birtokba a gyerekek és az óvoda dolgozói az intézményt. 

Oktatás:
Abony   
óvoda   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.28. 20:38

Kedves Olvasónk kérésének megfelelően megosztom Önökkel azt a linket, ahol lehet szavazni kedvenc óvodánkra! Hajrá!

 Szia Veronika!

 
Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a www.lurkovilag.hu oldalon van egy játék, mellyel az óvodának lehetne 55.000 Ft-ot nyerni. Az abonyi Gyöngyszemek óvoda már regisztrált, lehet rájuk szavazni. Bővebben tekintsd meg az oldalt. Jó lenne felhívni az abonyiak figyelmét erre!
 
Oktatás:
Abony   
óvoda   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.06.29. 21:12:32

Manó csoport ballagása, június 4., Gyöngyszemek óvodája

Közélet:
óvoda   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.24. 15:31:24

Az alábbi cikket kissé kozmetikázva, de olvasónk kérésének megfelelően teljes terjedelmében bocsátom közszemlére. Megkérem többi Olvasónkat, hogy őrizzék meg a hidegvérüket, kommentjeikkel legyenek maximálisan mértéktartók a személyiségi jogok tiszteletben tartása mellett.

 

„ Szia. Betelt nálam a pohár ezért fordulok hozzád. Egy óvónővel kapcsolatban írok. Nagyon régóta dolgozik óvónőként, de nagyon csúnyán bánik a gyermekekkel, veri őket, nem engedi ki őket WC-re. Az én nagycsoportos gyerekem is sűrűn úgy járt haza, hogy a bugyijába volt a nagy és kis dolog is. Nekem is volt vele problémám és a csoporttársak szüleinek is, de csak én mertem hangot adni az esetnek, igaz nem történt semmi. Mi már azóta elballagtunk, de ugyanúgy csak a panaszt hallom rá a mostani szülőktől, mint a mi időnkben meg jóval előttünk járó gyermekek anyukáitól.

Oktatás:
óvoda   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.30. 12:21:09

Galéria ITT Fotó: LŐVE

 

Abony óvodáiban mostanában tartják az évzáró ünnepségeket. Igaz, az ovikba még járnak a gyerekek. Teljes „ nagyüzem „ van, amíg az iskola tart. Utána még június végéig vannak nyitva a szokásos helyen az óvodák, ezt követően pedig ügyeletes intézménybe jöhetnek a gyerekek. Én a Gyöngyszemek óvodájában jártam és megfényképeztem Önöknek a Napraforgó csoport gyerekeinek szereplését. Beszéljenek helyettem a képek! LŐVE

Oktatás:
óvoda   
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok