Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.10.22. 15:11

Az MSZP múlt hét végi pártkongresszusára küldöttek érkeztek, Abonyból nem vett részt senki sem a rendezvényen. Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy az abonyi MSZP elnök, Habony István nem vett részt a tanácskozáson és helyette más abonyi küldött sem. Az üggyel kapcsolatban az érintett MSZP-s helyi pártelnök felhívott és őszintén elismerte, hogy valóban nem vett részt abonyi küldött a rendezvényen, de ennek nyomós oka van.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.20. 17:26

Hiába volt az abonyi MSZP szervezet küldötte Habony István helyi pártelnök és önkormányzati képviselő, lapunk információi szerint mégsem jelent meg a párt szombati kongresszusán és saját maga helyettesítéséről sem gondoskodott. Ez az utóbbi azért is elgondolkodtató, mert számos abonyi fiatal is található a szocialisták szimpatizánsai között, akik valószínűleg nagyon szívesen képviselték volna városukat a legnagyobb ellenzéki párt országos összejövetelén, ahol a az egyik jelszó a megújulás volt…

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.09. 09:09

MTI – A hétvégén véglegesítik az MSZP választási listáját, jövőre várhatóan a jelenlegi szocialista frakció legalább egyharmada kicserélődik. A következő ciklusban nem lesz képviselő két korábbi pártelnök, Kovács László és Lendvai Ildikó sem. A listára az elnökség tesz javaslatot, ezt a választmány a szombati ülésén véleményezi. Az MSZP alapszabálya együttdöntési kötelezettséget ír elő a két testületnek, ami azt jelenti, hogy ha a választmány változtatna a névsoron, az visszakerül az elnökség elé, és így tovább, amíg nincs konszenzus.

Politika:
MSZP   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.27. 18:55

A 2014-es választás népszavazás lesz Orbán Viktorról - mondta a Reutersnek adott páros interjúban Mesterházy Attila. Bajnai Gordon ugyanitt arról beszélt, hogy a pénzügyi és távközlési szektort, illetve az energiaipart érintő különadókat fokozatosan kell csökkenteni, mert az alacsony költségvetési hiány veszélyeztetése nélkül kell megteremteni a növekedést.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.26. 18:57

Hiába a Fidesz – név nélkül kiadott – közleményei, a lakosságot nem tudják átverni. A rezsivarázslat címmel előadott országméretű átverést már senki nem veszi be. Pedig a Fidesz sikerpropaganda-gépezete szerint a fogyasztóvédelemben is mutatkoznak ennek hatásai. A hatalom úgy látja, hogy a fogyasztók a rezsiátverés miatt tudatosabbak lettek.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.20. 15:11

Múlt héten szerda délután a nagykőrösi MSZP vendége volt Romhányiné dr. Balogh Edit, az MSZP – Együtt- PM összefogás országgyűlési képviselőjelöltje, Abony jelenlegi polgármestere. Az MSZP-n belül a demokratikus döntéshozatal keretében először a helyi közösségeknek kell rábólintaniuk a két pártelnök megállapodására, majd a választmány és legvégül a kongresszus hozza meg végső döntését.

Politika:
MSZP   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.19. 10:13

Orbán Viktor megint átverte a nyugdíjasokat: mégsem kapnak novemberben kiegészítő nyugdíjemelést az idősek. Orbánék az alacsony inflációval magyarázzák az átverést. Az átlagos infláció a csökkenő vásárlóerő miatt valóban alacsony, a nyugdíjasak napi kiadásait azonban nem a tartós fogyasztási és divatos ruházati cikkek adják, hanem az élelmiszerek, a gyógyszerek és egészségügyi szolgáltatások, amelyek az elmúlt három évben a plazma tévével és divatáruval szemben töretlenül drágultak.

Politika:
MSZP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.12. 20:01

Ma délután a nagykőrösi szocialisták vendége volt Romhányiné dr. Balogh Edit, Abony város független polgármestere, az MSZP – Együtt-PM összefogás országgyűlési képviselőjelöltje és Dudinszky Tamás, az Együtt-PM választókerületi felelőse. A kőrösieken nem fog múlni a győzelem. – írja László Ferenc, a nagykőrösi MSZP elnöke

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.08. 21:58

 Feltétel nélküli alapjövedelem bevezetését javasolja Szili Katalin-  Budapest, 2013. szeptember 8., vasárnap (MTI) - Országgyűlési határozati javaslatban kezdeményezi Szili Katalin független országgyűlési képviselő, hogy a kormány vizsgálja meg, milyen következményekkel járna egy feltétel nélküli, születéstől halálig járó alapjövedelem bevezetése.

Gazdaság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.06. 09:18

Az MSZP három éve sürgeti a családi adókedvezmény kiterjesztését, mivel azt éppen azok nem tudják igénybe venni, akiknek a legnagyobb szüksége van rá. A többi között ezzel reagált Bangóné Borbély Ildikó, a szocialista párt elnökségi tagja arra, hogy a visegrádi frakcióülésen közölték: szélesítik a gyermekek utáni adókedvezményt, amelyet így a jövőben nemcsak a személyi jövedelemadóból, hanem a járulékból is le lehet majd vonni.

Közélet:
Adó   
MSZP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok