Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.11.06. 20:51

November 6-án csütörtökön a nagykőrösi MSZP szervezet születésnapi ünnepséget szervezett a Kinizsi étteremben. László Ferenc helyi pártelnök meghívására illusztris pártvezető is érkezett Lukács Zoltán országos alelnök, frakcióvezető helyettes személyében, aki a párt megújulásáról tartott őszinte és érdekes előadást az ünneplő tagoknak. Természetesen a nagy évfordulóra torta is járt, melyet boldogan szeleteltek fel, és osztottak el a vendégek egymás között. Lukács Zoltán elmondta, hogy véleménye szerint nem igaz, hogy a Jobbik lenne a második legerősebb ellenzéki párt, ezt számadatokkal is igyekezett alátámasztani.

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.21. 18:39

Magyarországon ma nincsen szólásszabadság, gazdasági verseny, szabad politizálás, itt mindent a Fidesz oszt: trafikot, földet. Itt politikai rezsim van, nem tudok úgy Brüsszelben egy lépést sem tenni, hogy valaki meg ne kérdezné: Hogyan tűri ezt a magyar nép? 

Politika:
MSZP   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.11. 08:28

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az egyes megyei önkormányzatok, így a Pest Megyei Önkormányzat is nagy szerepet fog játszani az uniós pénzek egy részének elosztásában. Ezért is nagy a tétje most a megyei választásoknak. Az alábbiakban az MSZP megyei választásokkal kapcsolatos közleményét olvashatják:

Az MSZP az ország mind a 19 megyéjében rajthoz áll az októberi helyhatósági választásokon. Minden megyében lesz listánk, és a városokban is lehet majd az MSZP jelöltjeire szavazni október 12-én - mondta pártunk alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.19. 17:18

1991-ben Horn Gyula miatt léptem be a Magyar Szocialista Pártba

Horn Gyulára nem csak ma, hanem munkám során mindennap emlékszem, példaadó személyisége kötelez arra, hogy az ő baloldali ethoszának szellemében szervezzük ismét váltópárti erővé a Magyar Szocialista Pártot. Horn Gyula családja és a Magyar Szocialista Párt közösen ápolja Horn Gyula emlékét. Ezért áll Horn Gyula szobra az MSZP Jókai utcai székházában, ezért neveztünk el termet a párt országos központjában.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.23. 15:47

Nagykőrös vendége volt Ujhelyi István, az MSZP leköszönt országgyűlési képviselője, a Magyar Parlament alelnöke, aki az Európa Parlamenti választásokkal kapcsolatban érkezett a településre. Ujhelyi igenli EU tagságunkat, annál is inkább, mert az elmúlt hét évben összesen 7200 milliárd forint európai uniós forrás érkezett hazánkba. 

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.17. 22:07

Feleannyi közmunkás lehet a választások után a vidéki településeken, mint azt megelőzően. - figyelmeztet az MSZP közleményében. Gyanús, hogy mindez épp a választások befejeztével történik. A Népszabadság információi szerint ugyanis a munkaügyi központok sorra zárják el a közmunkaprogram számára korábban megnyitott pénzügyi csapokat. Csak nem azért van ez, mert Orbán, amint begyűjtötte a közmunkások tízezreinek szavazatait, most újra otthagyja őket az út szélén? A miniszterelnök ezzel nem hazudtolná meg önmagát: amíg a hatalmáról van szó, megvesz mindenkit, kipréseli az emberekből a szavazatot, utána pedig eldobja őket mint egy kifacsart narancsot.

Gazdaság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.11. 16:05

Egyedül, nem más baloldali pártokkal összefogva kezdett aláírásgyűjtésbe az EP választások kapcsán az MSZP, élén László Ferenccel, a nagykőrösi MSZP szervezet elnökével. Az országos döntés szerint külön indulnak a pártok az EU-s székekért folyó küzdelmekben. A választási vereség ellenére ők nem csüggednek, és lelkesen teszik a dolgukat. Az eddigi fehér öltözet helyett pirosban vannak, szemmel láthatóan ez jobban áll nekik, mint az összefogás kabátja. Tiszta szívemmel kívánom, hogy a fájó vereség után az EP kampányban legyen sokkal eredményesebb a baloldal, mint amilyen az országgyűlési választások során volt.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.09. 12:51

A mai napon sikerült Szanyi " kapitánynak " összevesznie az ATV műsorvezetőjével, Kálmán Olgával.  Szanyi beszólt Kálmán Olgának, majd kijelentette: szétrobban a feje. Az MSZP EP-listavezetője szerint Kálmán Olga folyamatosan éket ver az Összefogás szereplői közé. IDE kattintva megnézhető a video

Szanyi Tibor arról beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy nem kell másik programot készítenie az MSZP-nek az EP-választásra, mint amit az országgyűlési választásra készítettek, ugyanis az a céljuk, hogy amit itthon kormányon nem tudnak véghezvinni, azt megpróbálják úgy, hogy olyan uniós szabályozásokat hozzanak, amik rákényszerítik a magyar kormányt is a változtatásra. Példaként említette, hogy az élelmiszerek áfáját jó lenne egyszámjegyűre csökkenteni, amiben vélhetően partner lenne a legtöbb uniós ország és így a magyarországi 27 százalékos áfakulcsot is lejjebb lehetne vinni.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 17:47

Lapinformációink szerint Abonyban is történt úgynevezett váratlan esemény, azaz szabálytalanság a választással kapcsolatban, a hármas szavazókörben. Itt a szavazatszámláló bizottság egyik MSZP-s tagja Földi László FIDESZ- KDNP-s országgyűlési képviselő ellen agitálta a választópolgárokat. Erről a Fidesz jelenlévő delegáltjai jegyzőkönyvet vetettek fel, mely panaszt az abonyi jegyzőnek megküldtek.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 08:20

 

Önök fizetett politikai hirdetést olvashattak!

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok