Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

admin - 2015.06.08. 12:09

 

Felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi furcsaság, gyanús választási anyag volt a nagykőrösi MSZP birtokában…

Ha már azt hitte, hogy nem lepődhet meg semmin, akkor tévedett. A nagykőrösi MSZP választási listákat is megőrzött, persze azt nem tudjuk, hogy milyen célból. Sejtéseink azért vannak. A nyomtatott papírok jól láthatóan névvel, címmel és telefonszámmal ellátott listák, melyeken több száz nagykőrösi adatait tartalmazták. És honnan tudjuk, hogy választási? A név mellé oda van írva, hogy „szavazott”, mikor fog szavazni, hány fő szavazott. Egy rejtély van a dologban: az érthető, hogy akinek a neve mellett ott volt a telefonszám, attól meg tudták kérdezni, de akinél nem volt ilyen elérhetőség, ott honnan tudták, hogy szavazott-e már, vagy sem? Miért őrizgették ezeket a választási listákat? Milyen céllal készültek ezek? 

 

A cikk folytatása IDE KATTINTVA elérhető!

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.03. 20:55

Ez sem titok: Ezért járt Kunhalmi Nagykőrösön- Mint lapunk arról beszámolt, múlt héten pénteken Volner János, a Jobbik alelnöke tartott sajtótájékoztatót a városban. Ma újabb, az országos politikából jól ismert politikus érkezett a településre. 

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.11. 20:00

 

 

Öblítősdobozokban áll az MSZP, az MSZMP és az SZDSZ nagykőrösi történelme. A szocialisták helyi szervezete nem volt hajlandó eltakarítani a múltját jelentő dokumentumokat, most a város fideszes vezetése próbál kezdeni valamit velük.

 

Lenor öblítős dobozokban és sárga szemeteszsákokban áll a nagykőrösi baloldal 1956-tól napjainkig tartó történelme. Kézzel írott kockás füzetek, géppel írott jegyzőkönyvek és feljegyzések, Budapestről, „a Párttól” leküldött választási segédanyagok, analóg fényképek, cirill betűs felirattal ellátott filmtekercsek, plakátok, összefirkált szóróanyagok, gyanús névjegyzékek, bontatlan levelek, őstermelői igazolványok, kórházi zárójelentések. <

Közélet:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.08. 19:16

A mai napon 17 órakor az MSZP Pest megyei területi szervezete valamint az abonyi MSZP szervezete nyílt sajtótájékoztatót tartott az M4-es autópálya építésének leállításáról. Ennek helyszínéül a Mária Terézia és a 40-es főút találkozását választották. A sajtótájékoztatót Habony István nyitotta meg, aki megköszönte a sajtó és az érdeklődő polgároknak a jelenlétét illetve üdvözölte köreiben Trenka Istvánt, aki az MSZP Pest megyei Szövetségének elnöke. Elmondta, hogy ez a sajtótájékoztató a leállított M4-es építése miatt jött össze, és úgy érzik, hogy az érintett települések ezzel csak veszítettek. Hangjukat kívánják felemelni annak érdekében, hogy ez a beruházás időben minden féleképpen folytatódjék.

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.05.06. 12:22

 

Az MSZP Pest Megyei területi szervezete, valamint az abonyi MSZP szervezet nyílt, nyilvános sajtótájékoztatót tart, melyre tisztelettel várják a lakosságot,minden érdeklődőt, 2015. május 8-án pénteken 17 órától. Ennek tárgya: M4-es autópálya beruházás leállítása, helyszíne: 40-es út és Mária Terézia utca találkozása!

 

Minden érdeklődőt várnak! 

Közélet:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.13. 13:45

 

Csontvázak dőltek ki az MSZP irodából- László Ferenc helyi MSZP elnök mindent tagadott a testületi ülésen

Több bűncselekmény elkövetésének gyanúja is felmerülhet, a nagykőrösi MSZP iroda épületében egyes helyiségekben fellelt iratokkal kapcsolatban. Többek között több száz nagykőrösi, valamint a választókerülethez tartozó család MSZP, illetve MSZMP tagságával kapcsolatos személyes adatai, kézzel írt önéletrajzai, nyilatkozatai kerültek elő, több zsákkal.

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.02.09. 12:44

 Az idén, február 8-án rendezte meg a Magyar Szocialista Párt Abonyi szervezete, immár 16-ik alkalommal, a hagyományos „SZEGFŰ KUPA” elnevezésű teremlabdarúgó bajnokságát, a Városi Sportcsarnokban.

Eredmények a címre kattintva, képgaléria pedig ITT.

Sport:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.08. 20:13

Február 8-án Abony Város Sportcsarnoka adott otthont a Szegfű kupának, ahol 12 csapat versengett az elsőségért. A tornát az IMPERIÁL nyerte meg szoros küzdelemben a Rendőrőrs előtt... Képgaléria IDE kattintva

Sport:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.29. 19:32

 

Holnap útlezárások lassítják a  forgalmat országszerte, mert az MSZP tiltakozni szeretne az újfajta autópálya matricák bevezetése ellen. Igaz, a kormányzat pozitív döntéseket hozott, mellyel az eredeti szabályokon enyhített. Például a nagykőrösieknek Budapestig egy évre az utazás az M 5-ön 5000 forintba kerül egy évre, tavaly ez az összeg ennek több, mint nyolcszorosa lett volna személyautókra. Ennek ellenére az MSZP nem tágít, utakat zár le.

Közélet:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.01. 12:10

(MTI) - Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztertől és Börzsei Tibortól, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójától kért tájékoztatást a január elsejétől életbe lépett új útdíjszabási rendszerrel kapcsolatban Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője.

    Az EP közlekedési és turisztikai bizottságának alelnöke az említetteknek írt levelében - mint arról az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben tájékoztatott - "fájdalmasan cinikusnak" nevezte az Orbán-kormány propagandáját, amely "úgy állítja be az új díjfizetési rendszert, mintha az költségcsökkentést jelentene az autósok számára".

Politika:
MSZP   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok