Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.04.05. 10:24

Céges, elvileg nem nyilvános mobil telefonomra ma az alábbi számról hívást kaptam: 1-396-9536. Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök jelentkezett be géphangon és arra buzdított, hogy mindenképpen menjek el szavazni április 6-án, ha nem akarok tovább félelemben élni. Jelentem, én eddig sem éltem félelemben a kormánypártok miatt, maximum a kígyóktól félek, meg a magasban ott nagyon szédülök, mert ilyen fóbiáim vannak. Tehát, ha nem Orbán kerül hatalomra, akkor ezek még megmaradnak. Azt mondja a pártelnök, hogy az én szavazatomra is mindenképpen szükség van, és aki otthon marad vagy más politikai pártokra szavaz, az a Fideszt támogatja.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.09. 14:28

 

(MTI) - A nettó minimálbér 100 ezer forintra emelését és 250 ezer új munkaerő-piaci állás megteremtését vállalja a baloldali összefogás a következő ciklusra, ha kormányra kerül - jelentette ki Gúr Nándor, az MSZP alelnöke vasárnap sajtótájékoztatón, Budapesten.  A szocialista politikus elmondta: hiteles és kiszámítható gazdaságpolitikával visszaszereznék a befektetők bizalmát, az így megvalósuló beruházások pedig új munkahelyeket eredményeznének.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.04. 08:15

A Magyar Szocialista Párt Abonyi szervezete idén is megrendezte a több éves hagyománnyal bíró „SZEGFÜ KUPA” kispályás teremlabdarúgó tornáját. Február 2-án a Városi Sportcsarnokban 12 csapat – BAKTRANS, BÁRMI-KŐ – STRAND KISVENDÉGLŐ, HENI, ALLSTAR, KID FC I., KID FC II., RENDŐRŐRS I., RENDÖRÖRS II., AS KÓMA, PINTÉR és TÁRSA II., IMPERIÁL, GEDI-PRESS – mérte össze erejét. 4 csoportban, körmérkőzéses formában dőlt el, hogy melyik az a négy csapat, amelyik csoportgyőztesként döntőbe kerülhetett, ahol szintén körmérkőzésekkel alakult ki a végeredmény.

Sport:
MSZP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.25. 21:17

 

Térségünkből rengetegen, lapinformációink szerint választókerületünkből három nagy busszal utaztak fel ma a baloldali hívek az MSZP nagygyűlésére, melyet a Budapest Sportarénában szerveztek meg. Ezek a főbb történések: 13 ezer párttag és szimpatizáns vett részt az MSZP nagygyűlésén a Papp László Budapest Sportarénában szombaton délután. Veres Gábor MSZP-szóvivő az ország következő miniszterelnökeként hívta színpadra Mesterházy ...

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.08. 15:05

Az MSZP és az általa vezetett Együtt-PM közötti szövetség kibővítését javasolta hétfőn Bajnai Gordon. Az MSZP-t irányító országos választási bizottság felhatalmazta Mesterházy Attila pártelnököt az ez ügyben még a héten elkezdődő tárgyalásokra.  Az MSZP és az Együtt-PM augusztus végén állapodott meg, hogy közös jelöltekkel, de külön listán indulnak az országgyűlési választáson, és közös miniszterelnök-jelöltet sem neveznek meg. Az egyezséget azóta folyamatosan bírálta az abból kimaradó Demokratikus Koalíció.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.29. 11:01

A Fidesz-KDNP kormányzása miatt évről-évre egyre több ember egyre nehezebben éli meg a karácsonyt. Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, 4,5 millió ember a létminimum alatt, 1,5 millió a szegénységi küszöb alatt él, 500 ezer gyermek pedig éhezik, és számuk egyre növekszik. A három és több gyermekes családok 41 százaléka szegény, a szegények 28 százaléka gyermek, és a legnagyobb szegénységi kockázatot az jelenti, ha valaki gyereket akar vállalni.

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.24. 12:00

Az ajándékokat már megvettük, a fenyő egyelőre még összekötözve várja, hogy feldíszítsük, de nem tudom kiverni a fejemből, amit az egyik hétvégi lapban olvastam: 2013 végén Magyarországon vannak óvodások, akik reggel még nem tudják, hol fognak aludni. Iskolások, akiket tanáruk villamosjegy nélkül, „lógva” visz megnézni a Dunát, amiről éppen tanulnak, de még a partjára se nagyon jutnak el, pedig csak pár kerületre élnek tőle. Gyerekek, akik csak civil szervezetek jóvoltából esznek meleg ételt. Saját, az otthon melegét és biztonságát élvező lányom és fiam helyett most nekik kérek valamit.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.18. 19:48

MTI- Élesen bírálta szerdán Budapesten a kormány politikáját az MSZP elnöke, aki azt mondta: ha kormányra kerülnek, nem olyan “idióta” gazdaságpolitikát és “perverz” társadalompolitikát fognak folytatni, mint amilyet szerinte a jelenlegi kabinet folytat.  Mesterházy Attila az MSZP és az Együtt-PM Pest megyei országgyűlési képviselőjelöltjeinek bemutatásán kijelentette: mennie kell annak a politikának, amely a stadionépítést választja a gyermekéhezés megszüntetése helyett. Hozzátette: Magyarországon 470 ezer gyerek éhezik, és egy stadion árából nagyjából meg lehetne oldani a gyermekéhezés problémáját. 

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.08. 18:01

MTI- Orbán Viktor miniszterelnök személyesen falaz azoknak, akik nem fizetik meg az adókat, és hozzáállása aláássa a közbizalmat - mondta ma Józsa István, a szocialista párt frakcióvezető-helyettese. Orbán Viktor "Waterloojának" nevezte az adócsalási botrányt Józsa István szocialista országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes vasárnap. A politikus budapesti sajtótájékoztatóján úgy ítélte meg: az, hogy a miniszterelnök "rendszeresen hárít", szerinte azt igazolja, hogy érintett lehet az ügy elleplezésében.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.13. 13:58

(MTI) - A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint az elmúlt hetekben újra növekedett a pártot nem választó szavazók tábora, és ennek az MSZP a vesztese. Egy most vasárnap esedékes választáson a kutatás szerint a jogosultak 52 százaléka venne részt, és a leadott szavazatok 42 százalékát kapná a Fidesz-KDNP. Az MTI-hez szerdán eljuttatott összegzésben az olvasható, hogy a felnőtt magyar lakosság harmada (33 százalék) vallotta magát a Fidesz-KDNP, hatoda pedig a közös jelöltállításban megegyező MSZP (10 százalék) és Együtt-PM (6 százalék) táborába tartozónak.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok