Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.26. 09:00

Az eset december 25-én történt. Műszaki mentéshez vonult ki ma 11.00 órakor fecskendőnk Örményesre. A Nagykunsági főcsatorna vasúti hídjának közelében találtak egy autót a főcsatornába esve. Kiérkezéskor derült ki, hogy a Lada személygépkocsi a tetejére borulva volt a vízben. Az esethez búvárok is lettek riasztva Abádszalókról. A járművet a partra vontatni nem volt egyszerű feladat a magas partfal miatt, amelyet végül csörlő és drótkötél segítségével sikerült megoldani. Az autó már régóta a folyó fenekén pihenhetett, mert már alaposan megtelt iszappal. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.21. 11:48

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.12. 09:58

Tűzoltók, rendőrök terelik az állatokat egy felborult sertésszállító kamionnál az M7-es autópályán Fonyódnál 2013. november 12-én. A balesetben senki nem sérült meg, a szállított sertések közül azonban több beszorult a járműbe, többen pedig kiszabadultak a raktérből. MTI Fotó: Varga György

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.11. 19:52

Délelőtt tizenegy óra harminc perckor érkezett a jelzés a Pest megyei katasztrófavédelem műveletirányítási központjába, miszerint Jászkarajenőn egy családi ház hat négyzetméteres melléképülete, valamint annak tetőszerkezete teljes terjedelmében ég. A helyszínen tartozkodtak a tulajdonosok, akik a tűzoltók kiérkezése előtt a helységből két Pb gázpalackot kihoztak.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.03. 15:05

Egy elszánt tűzoltó, Máté Ferenc tűzoltó zászlós vállalta, hogy a romos, lepusztult tűzoltószekér egykori méltóságát visszaadja. A jobb sorsra érdemes jármű sokáig a szolnoki laktanya előtt állt kiállítva, majd a belső udvarra költözött, és ott várta sorsa beteljesülését. Mostanáig. A szakmai kihívásnak sem utolsó restaurálás után, várhatóan heteken belül régi pompájában őrizheti a megújult laktanya bejáratát a kis szekér.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.22. 21:53

Ma délután a Tószegi út végén, a vasúti átjárónál az egyik családi háznál tűzoltó autó és mentőkocsi állt. Erről számolt be olvasónk. Ha arra megyünk láthatjuk, hogy nagy baj volt, mert a házba vezető elektromos vezeték, mely azt a villanyoszloppal köti össze, lóg a házból, a villanyóra szekrény teljesen kiégett, a háza fala csupa korom. Még nincs pontos katasztrófavédelmi hír minderről.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.08. 18:59

Kedves Olvasónk szólt, hogy Nagykőrösön az Örkényi úton augusztus 8-án délután a Detox-szal szembeni utcában egy hatalmas nagy robbanást hallott, majd tüzet látott az egyik családi háznál. Kérte, hogy tudjuk meg mi történt. Mi megtettük. Az idős, 79 éves bácsi még a sokktól megrémült állapotban meséli nekem a történteket: „ Bent a szobában éppen egy műtárgyakkal kapcsolatos könyvet olvasgattam, amikor 16 óra 20 perckor meghozta a feleségem a kis unokánkat az iskolába való beszoktatásról.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.05. 17:04

Szolnokon a Motor és Üteg utak menti területen nagy kiterjedésű avar és szárazfű tűzhöz riasztották a tűzoltókat ma délután nem sokkal ½ 2 után. A tűz veszélyeztette a közelben lévő lakóházakat. Az esethez a szolnoki hivatásos tűzoltók 3 gépjárművel vonultak. A tüzet gyors munkával még 14:00 óra előtt sikerült körülhatárolni, így személyi sérülés, anyagi kár nem keletkezett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.29. 17:36

A tűzoltóság közleménye szerint gépkocsi tűz volt a közelmúltban Abonyban, melynek során megsérült a tulajdonos is. Ezzel kapcsolatban kommenteltek Olvasóink és volt, aki megkérdőjelezte, hogy az abonyi férfi egyáltalán otthon volt, amikor majdnem leégett a háza. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.23. 11:59

Tüzes híreink támogatója a Princess Spricc- (MTI) - Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a vidékfejlesztési miniszter hétfőtől, átmeneti időre - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hétfőn. Az erdőkben a rendkívül gyors felmelegedés, a kánikulai meleg és a csapadékmentes időjárás miatt fokozott tűzveszély alakult ki. Ezért a vidékfejlesztési miniszter az erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területekre július 22-én átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el - tájékoztatott közleményében a tárca.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok