Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2013.01.28. 15:30

Hétfőn délelőtt a közúti (ADR- veszélyesárut szállító járművek) ellenőrzésre induló csoport vette észre, hogy a négyes főútón, Törökszentmiklós közelében ( a 115-ös km szelvénynél) egy lerobbant, külföldi rendszámú busz vesztegel. Az utánfutós busz elfoglalta a fél útpályát is. A műveletirányítási központ értesítette a rendőrséget, a polgári védelmi főfelügyelő pedig intézkedett, hogy az illetékes (törökszentmiklósi) katasztrófavédelmi megbízott menjen ki a helyszínre, és segítsen az utasokon, ha szükséges.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.24. 11:47

Kigyulladt egy 200 négyzetméteres családi ház tetőtere Ceglédbercelen péntek délután. A házban tartózkodók közül senki sem sérült meg – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője. Spitz Alexandra tájékoztatása szerint a Radnóti utcai házban élő házaspár és 17 év körüli fiuk időben észlelték a bajt, s ki tudtak menekülni, így egyikük sem sérült meg. A lángokat a ceglédi tűzoltók kora estére eloltották, de a tetőtér részben leégett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.15. 09:46

A szakszervezet elfogadhatatlannak tartja Bakondi György és az OKF szakterületi vezetőinek hozzáállását – olvasható a langlovagok.hu-n. A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ) etikai eljárást kezdeményez a Magyar Rendészeti Karnál Bakondi György tű. altábornagy, katasztrófavédelmi főigazgató, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szakterületi vezetői ellen - közölte Salamon Lajos, a HTFSZ elnöke.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.08.28. 18:28

Bárki kipróbálhatja, milyen a tűzoltóélet Szolnok Napján. Izgalmas bemutatókkal, játékos feladatokkal, emelőkosárral, füstsátorral várja az érdeklődőket a Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség a Szapáry út elején felállított információs pontnál. Ugyanitt toborzást is tartanak, tűzoltónak és önkéntes polgári védelmi szolgálatra is jelentkezhetnek azok, akik kedvet és bátorságot éreznek ehhez a munkához.

 

Szolnok Napján (szeptember 1-jén) délelőtt 10 órától délután 6 óráig elméletben és gyakorlatban is kipróbálhatják magukat az érdeklődők a kitelepített eszközök és a jelenlévő tűzoltók segítségével. 

Részletek a címre kattintva.

Külvilág:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.08.16. 20:50

 

 

Ma délután 15.00 körül hangos szirénázás verte fel a városközpont nyugalmát. Bár megszokhattuk már, hogy a megkülönböztető jelzések néha felvisítanak a rendőrök, mentők, vagy a tűzoltók gépkocsijain, azonban most két szerkocsi is szirénázva száguldott át a városon. Aggasztó, ha több túzoltógépkocsi érkezik városunkba, mert az nagy bajt sejtet.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.05. 16:33

Ájult nőhöz riasztották a szolnoki tűzoltókat ¾ 12-kor. A nő egy parkoló autóban ült, a mentők a tűzoltók segítségét kérték ahhoz, hogy kiszabadítsák a felforrósodott kocsiból. A tűzoltóknak be kellett törniük az autó ablakát, hogy az életmentők hozzáférjenek a magatehetetlen asszonyhoz. ¾ 12 kor riasztották a Szolnoki Hivatásos Tűzoltóparancsnokságot, mert egy, a Bajtárs utcában parkoló autóban egy ájult nőt találtak.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.11. 08:50

Száz embert, köztük harminc gyereket mentettek ki a füstből a szolnoki tűzoltók- Füst miatt kellett kiüríteni egy lépcsőházat Szolnokon. Egy szemétledobó konténere gyulladt ki, száz embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát.-  Vasárnap este 3/4 8-kor riasztották a szolnoki tűzoltókat, mert kigyulladt egy panelház szemétledobójában az egyik konténer.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.05. 12:42

Szolnokiak az ország legerősebb tűzoltói között- Idén is indult a Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szolnoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksága a Legerősebb Tűzoltók (TFA-Toughest Firefighter Alive) versenyén Budapesten. A versenyt a Művészetek Palotája előtt rendezték június 1-jén, közel 160 résztvevővel. A megmérettetésben négy versenyszámban kellett megmutatniuk tudásunkat a tűzoltóknak.

Közélet:
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.07. 09:23

Füstölt egy lakás vasárnap ( 05. 06.) délután egy szolnoki panelházban. A tűzoltók egy alvó embert találtak az egyik szobában, akit kihoztak a lakásból, őt a mentők látták el. Vasárnap egy órakor riasztotta egy szolnoki társasház egyik lakója a tűzoltókat, mert a szomszéd lakásból sűrű füst gomolygott. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltói az Aranyi Sándor út egyik házához vonultak, ahol egy első emeleti lakás ablakából tódult ki a füst.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.19. 20:28

A Pomázi tűzoltó parancsnok éles kritikát fogalmazott meg a katasztrófavédelem átszervezésével kapcsolaztban, melyet a www.langlovagok.hu oldalon is közzétettek. Azt írta, hogy az átszervezésnek halálos áldozatai is lehetnek. Ezzel kapcsolatban válaszol a megyei tűzoltó parancsnok a pomázi tűzoltóparancsnoknak és kéri, hogy tartózkodjon a rémhírkeltéstől. A Pomázi parancsnok levele ITT olvasható, a megyei parancsnoké a címre kattintva elérhető. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok