Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Pest megye"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.09.18. 21:54

A megyei területfejlesztési tervezés menetéről, jelenlegi helyzetéről, tapasztalatiról egyeztettek a megyei önkormányzatok a Főjegyzői Kollégium keretében a Megyeházán. Január óta a megyék feladata a területi együttműködés megteremtése, az EU újabb hétéves fejlesztési ciklusára való felkészülés a térségekben a településekben rejlő lehetőségek legteljesebb kihasználása érdekében; valamint az önkormányzatok....

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.23. 14:05

Egyre többen költöznek Pest megyébe- Újabb 10 ezer fővel gyarapodott a megye népessége, folytatódik a migráció, minden nyolcadik ember Pest megyében él. A KSH területi negyedéves tájékoztatója szerint Pest megyében, 2012 első három hónapjában, mindössze egy híján háromezer újszülött jött a világra, 4%-kal többen születtek az előző év azonos időszakához mérten. Tekintve, hogy ugyanebben az időszakban 3843-an hunytak el, 130-al többen, mint 2011 első negyedévében, így a népesség 844 fővel csökkent, ami 14 fővel haladja meg az előző évi csökkenést. A népesség természetes fogyása tehát emelkedett, eltérően az országos átlagtól, de a dinamika még így is kedvezőnek mondható: az elhunytak számának növekedése – 3,5% – elmarad az élve születések számának növekedésétől. Pest megyében 2012 első három hónapjában 478 házasságot kötöttek, öttel kevesebbet, mint egy évvel korábban.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.15. 10:46

Pest Megye Önkormányzata és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében rendeztek országos konferenciát a megújuló és zöld energiák hasznosításának lehetőségeiről az önkormányzati szférában. Szűcs Lajos, a megyei önkormányzat elnöke köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy van hova fejlődniük az önkormányzatoknak, az energia racionalizálásával és felhasználásával kapcsolatban.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.31. 14:11

Pest Megye Önkormányzata nagyra becsüli a megye lakossága, valamint közösségei által az épített és természetes környezet állapotának megóvásáért, jobbításáért és fejlesztéséért tett erőfeszítéseket, ezért e területen elért kiemelkedő teljesítmények elismerésére Pest Megye Környezetvédelméért Díj elnevezéssel kitüntető díjat alapított 2008-ban.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.29. 19:50

Pest Megye Önkormányzata idén is meghirdeti a települések számára kiírt pályázatokat. FELHÍVÁS- Pest Megye Közgyűlése nagyra becsüli a megyei települések környezetfejlesztési tevékenységét, az épített és a természetes környezet minőségének javítására és a települések karakterének, építészeti értékeinek megőrzésére tett erőfeszítéseket.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.28. 13:48

A tavalyi népszámlálás előzetes adatai szerint tavaly októberben 2,1 százalékkal kevesebben éltek Magyarországon, mint az azt megelőző, 2001. február 1-jei összeírás idején - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) népszámlálásért felelős elnökhelyettese kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Németh Zsolt elmondta: az előzetes adatok szerint Magyarországon 9.981.865-en éltek.

Közélet:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.02. 14:34

Borsonline cikk- Megkapják az államtól a fejenként átlagosan 1,3 milliós tiszteletdíjukat a csőd szélére került Pest Megyei Közgyűlés képviselői. Múlt év végén fűteni sem tudtak az iskolákban, mert nem volt rá pénz. Megérdemlik a pénzüket – így vélekednek a Pest Megyei Közgyűlés tagjai, akiknek az állam kifizeti az elmaradt tiszteletdíjakat. A megyében tavaly nyártól kezdve az alapvető közszolgáltatásokra sem jutott pénz.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.23. 23:08

Az alábbiakban a JOBBIK sajtóközleményét olvashatják. - Szűcs Lajos a Pest Megyei Közgyűlés elnöke az Önkormányzat honlapján múlt héten közzétett írásában úgy fogalmazott: "Ami a jelent és a tényeket illeti: az önkormányzati rendszer és az állami feladatellátás újraszervezésével kapcsolatban egyetlen politikai erő sem tett le olyan alternatív javaslatot - átfogó és szakszerűen kidolgozott stratégiát -,

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.11. 14:14

"A területi önkormányzatok végre valódi lehetőséget és tényleges felhatalmazást kapnak a helyi közösségek jövőképének, stratégiájának megalkotásához." Szűcs Lajos a megyei önkormányzatok új szerepéről, a 2012. év kihívásairól. A világot meg lehet változtatni. Elhivatott munkával, tehetséggel és összefogással ez lehetséges. Akkor is, ha a körülmények, a kihívások és a nehézségek rendkívüliek, és ha eszközeink szerények, így a lehetőségeink alig hagynak teret a cselekvésre. MTI foto
 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.29. 22:09

2011. december 28. Szűcs Lajos Pest megyei közgyűlés elnökének búcsúztatója Érdemes a végén meghallgatni a kórust, milyen szépen dalolnak... ;) Beküldő: Olvasónk, ha nagyban néznéd, kattints a címre....

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok