Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orbán Viktor"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.30. 15:00

Nagyon durva lesz a kampány! Mondta egyik kedves ismerősöm. Már látjuk, hiszen megkezdődött. Ledöntötték a hungarocell Orbán Viktort, Dopeman a hóna alatt az Orbán fejjel vagizott. Mindez már a baloldali szavazóknál is kicsapta a biztosítékot. Bajnai pártjával a rendezvény mellett állt. Kár volt. Romhányiné Dr. Balogh Edit országgyűlési képviselő jelölt vajon szívesen tombolt volna ott az első sorban? Én nem hiszem.....

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.18. 11:36

Orbán Viktor szerint 2014 a rezsiharc éve lesz, meg persze a választásoké. Utóbbinak szerinte „számos tétje van, de az emberek szempontjából a legfontosabb a rezsiharc.” Orbán Viktor szerint 2014 a rezsiharc éve lesz, meg persze a választásoké. Utóbbinak szerinte „számos tétje van, de az emberek szempontjából a legfontosabb a rezsiharc.” Ha eltekintünk utóbbi szó blődségétől, akkor is felmerül a kérdés: vajon tényleg az embereknek, vagy inkább az egyre láthatóbban maffiajeleket viselő kormányzatnak fontos-e a közműszolgáltatások sorsa? Szerintünk az utóbbi.

Gazdaság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.11. 16:56

Úgy tűnik, a miniszterelnökről készült „Viktória” fedőnevű dosszié eltűnt, a Lévai Anikóról készült „Bojtár” dossziéból viszont eddig nem ismert részleteket tudott meg a Hetek. A nagy kérdés, hogy ki lehetett a Fideszről jelentő "Győri Gábor" fedőnevű ügynök. Két titkosszolgálati dokumentumra hivatkozva tudakolta a közelmúltban Vadai Ágnes DK-s képviselő Orbán Viktortól, hogy együttműködött-e a kommunista titkosszolgálatokkal, illetve ő volt-e a „Győri Gábor” fedőnevű hálózati személy, azaz ügynök.

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.26. 08:21

Rovatunk támogatója a KLB- (MTI) - Ismét felvetette a luxuscikkeket terhelő magasabb, 30-35 százalékos áfakulcs bevezetésének lehetőségét Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban. Emlékeztetett, hogy korábban az Európai Bizottság "visszaverte" a magyar kormány ilyen irányú törekvését, de - mint hangsúlyozta - "egy újabb nekirugaszkodásra lesz szükség", mert így válhat teljessé a magyar adórendszer igazságossága.

Gazdaság:
ÁFA   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.24. 08:24

A drasztikus tavalyi reálbércsökkenés után idén, ha kis mértékben is, de emelkedik az átlagkereset mind bruttó, mind adózás utáni szinten. Miközben a Központi Statisztikai Hivatal ezzel az örömhírrel kedveskedik a dolgozóknak, Orbán Viktor ismét tündérmesét vizionált egy interjúban - amihez persze jócskán kellett csúsztatni. Tavaly a háztartások 3-5 százalék közötti nettó reálbércsökkenést szenvedtek el az infláció és a gazdasági visszaesés okán. Idén a GDP-növekedés ugyan nem igazán indult meg, azonban a rezsicsökkenés miatt mélybe zuhanó - jelenleg 1,9 százalékon álló - pénzromlás miatt némi kompenzációra számíthatnak a keresők.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.02. 18:50

MTI) - Veszélyes útra lép az Európai Parlament (EP), ha elfogadja az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló, Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által készített jelentést, mert azzal egy világos kritériumokat nem tartalmazó, alapszerződés-ellenes eljárást indít meg - közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden Strasbourgban a Tavares-jelentésről folytatott EP-vita után tartott sajtótájékoztatóján. Morvai Krisztina szerein Magyarország NEM gyarmat.

Közélet:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.30. 14:24

Az adósságátvállalásért cserébe bitang módon megkurtította a kormány a helyhatóságok költségvetését: Kübekházának még 4 ezer forint sem jár egy hónapban. Az önkormányzatot megillető állami támogatás: 3480 forint. Erről kapott banki értesítést Kübekháza önkormányzata, ennyivel támogatta az állam egy havi költségeiket, írja a Délmagyar. A faluban hónapok óta látszik, hogy az anyagi összeomlás közeleg, két hónapjuk is volt, amikor egy fillér állami juttatás nem érkezett a kincstártól.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.10. 09:23

Orbán fél az ellenzéktől, fél a tüntető diákoktól, fél a nőktől, fél a sajtótól, fél a szakszervezetektől, fél hajléktalanoktól. Orbán fél tőlünk. Ezért fog megbukni 2014-ben. A hét kezdete számos olyan hírrel szolgált, melyek ékesen bizonyítják: az Orbán-Simicska rezsim a félelemre épül, s mint minden félelemre épülő elnyomó rendszer, megdönthető. Pont a legerőszakosabb húzásaikkal mutatják be magukat a homokozó lapát elvesztésétől rettegő óvodásként. 

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.04. 11:51

Orbán Viktor miniszterelnökkel akar tárgyalni a Hitelesek helyzetének átfogó rendezéséről a Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal. A tárgyalóküldöttség vezetésével Róna Péter professzort, a nemzetközi pénzügyek szakértőjét bízták meg. A delegáció feladata a Hitelkárosultak követelésének 8 pontos előterjesztése, és megnyugtató megoldás elérése a kormánnyal és a bankokkal. A küldöttség tagja egy Hiteles és az MSZF képviselője – tudatta a Magyar Szociális Fórum a Szociális Kerekasztal vasárnap megtartott tanácskozásán született határozatok alapján.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.22. 13:29

Az elmúlt hónapban lényegében változatlanok maradtak a pártok támogatottsági adatai - állapította meg január közepén végzett közvélemény-kutatása eredményeként az Ipsos. Az Ipsos szerint az emberek háromnegyede úgy érzi, rossz irányba haladnak Magyarország ügyei (17 százalék vélekedik e kérdésben pozitívan). Minden társadalmi rétegben a negatív mérleget vonók vannak többségben, és így van ez a politikai közegekben is - kivéve a Fidesz táborát. 

Politika:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok