Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orbán Viktor"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2012.06.15. 10:25

Nem régiben Orbán Viktor miniszterelnök a Századvég Alapítvány és a Heti Válasz újság közösen megrendezett konferenciáján előadást tartott kormánya első félidei, két éves tevékenységéről, teljesítményéről. Az előadás időtartama - a tervezettnél - több mint kétszeresére nyúlt, s ez is bizonyítja azt a tényt, hogy Orbán Viktor nagyon is élvezte saját produkcióját – hűséges, és láthatólag elbűvölt hallgatósága körében. Fotó: Polyák Attila

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.31. 20:32

Félidőben a kormány - Konferencia - Orbán: győztes nemzet a magyar - (MTI) - Orbán Viktor szerint az elmúlt ezer év azt bizonyítja, hogy a magyar nemzet győztes nemzet, Magyarország győztes ország, és "az elmúlt két év kormányzása ennek a ténynek a nyílt bevallására épült". A miniszterelnök a kormánya elmúlt két évét értékelő csütörtöki budapesti konferencián közölte: szerinte sikeres két esztendőt tudhatnak maguk mögött, továbbá kitért arra is, hogy el kell utasítani az EU által javasolt válságkezelést, ám ezt a diplomácia "táncrendje" miatt úgy kell előadni, "mintha barátkozni szeretnénk". ( Fotó: Soós Lajos, MTI )

Politika:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.07. 13:41

Többek között Schmitt Pálról, az új alkotmányról, a médiatörvényről, az IMF-ről kérdezte Orbán Viktor miniszterelnököt a Washington Post újságírója. A kormányfő ellenzékre, parlamentre, külföldi tulajdonosokra, alkotmányra, kommunistákra, amerikai hatóságokra mutogatva tért ki az érdemi válaszadás elől. Az államfő lemondásáról Orbán csak annyit mondott: ez Schmitt döntése volt, amivel kapcsolatban nem tehet mást, mint hogy elfogadja. 

Politika:
 20 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.19. 18:56

Fotó: Kovács István- MTI- A miniszterelnök szerint a közép-európai országok tudják, milyen a demokrácia, mert ismerik a diktatúrát. Orbán Viktor ezt azután mondta, hogy hétfőn Budapesten tárgyalt Sali Berisha albán kormányfővel, aki egyebek mellett arról beszélt, hogy erősíteni kell a két ország gazdasági és oktatási kapcsolatait. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.10. 15:40

Kormányzat – A miniszterelnöknek elege van: 'Az EU az IMF-re, az IMF az EU-ra mutogat'- Annak ellenére, hogy Orbán Viktor barátságos, udvarias hangú levélben hívta fel José Manuel Barroso, az Európai Bizottság és Herman Van Rompuy, az Európa Tanács elnökének figyelmét, hogy az uniós pénzügyminiszterek március 13-i tanácskozásán a magyar álláspontot respektálva hozzanak döntést ....

Politika:
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.07. 11:43

MTI- A német ipar Magyarország szövetségese, mert nem a piacunkat akarja megszerezni, hanem szüksége van a munkánkra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kecskeméten, a Knorr-Bremse haszongépjármű üzletágának beruházását bejelentő rendezvényen. "Mi magyarok gyarmatosítóknak tekintettük azokat, akiknek csak a piacunk kellett és mindig szövetségesnek tekintettük azokat, akiknek szükségük volt a munkánkra is" - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Gazdaság:
 5 Hozzászólás    

tyb - 2012.02.29. 10:31

Mi a közös Mátyás királyban és Orbán Viktorban? Többek között az, hogy bár eltérő okokból, de a valódi királyunkhoz hasonlóan Viktor is szeret a nép egyszerű gyermekei között elvegyülni. Levetkőzve előtte - néhány kivételtől, pl.: a luxusbusztól eltekintve - "királyi" jelképeit, halandóként jön, megy, s érdeklődik.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.20. 13:44


Orbán Viktor záróbeszéde - EP - Kedves Olvasóink! A mai napon kaptam ezt az e-mailt, melyet most szeretettel megosztok Önökkel, mindenféle komment nélkül. Én nem küldöm ezt tovább, bár a FIDESZ központ erre kér, hanem inkább kirakom oldalunkra. Íme: " Kedves Barátom! Orbán Viktor, a mi miniszterelnökünk ismét helytállt. Megvédte Magyarországot, megvédte értékeinket és visszaverte a megalapozatlan európai támadásokat. Küldd tovább! " Ha nagyban néznéd, katt a címre!

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.18. 10:19

Olvasónk írja: Tegnap hangzott el a fityesz részéről, hogy akár fizetett sajtókampányt kell indítani külföldön, a fülkeforradalom mellett. Megszületett az első cikk, íme: Én azért Barossónak, Sárközynek meg Hilary Clintonnak hiszek! Egyik sem ballibkomcsi talán, de már ebben sem vagyok biztos. Íme az országos cikk minderről: The Telegraph: Orbán az egyetlen népszerű politikus Magyarországon

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.17. 14:35

Levélben fordult a Pécsi STOP-hoz Lajos, a nyugdíjas rendőr. A férfi arra panaszkodott, hogy szeptember óta a kormány intézkedései szép lassan 50 ezer forintot vettek-vesznek ki a zsebéből. "Szeptembertől a fűtéstámogatási rendszer átalakításával 12.000 forintot buktunk el havonta. A következő csapás-sorozat január elsején érkezett.

Citrom-díj:
Nyugdíj   
 20 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok