Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Orbán Viktor"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2012.01.17. 12:09

A humor blogba is tehettem volna ezt a két képet, melyet kedves Olvasónk küldött el nekem. Nyilván nem leszek népszerű megint a kormánypárti oldalon, de megosztom Önökkel ezt az élményt.

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.13. 12:23

Jobbik: Orbán Viktor nyilatkozata aláássa a Magyarországgal szembeni bizalmat-  Budapest, 2012. január 13., péntek (MTI) - A Jobbik szerint Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli nyilatkozata aláássa a Magyarországgal szembeni bizalmat és óriási károkat okoz a magyar nemzetgazdaságnak - jelentette ki Volner János az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.10. 13:11

Csepel FIDESZ-es polgármestere össznépi imádkozásra hívja fel Orbán Viktorért az olvasók figyelmét a www.csepel.hu - n, azaz az önkormányzat hivatalos honlapján. Németh Szilárd teszi mindezt azért, mert aggódik a kormányfőért, akit véleménye szerint az ellenzék részéről az utóbbi időszakban brutális támadások értek. Egy ókeresztény ima elmondására szólítja fel a csepeli polgármester a híveket. Íme az ima szövege és a www.csepel.hu –n megjelent felhívás. Katt a címre!

Politika:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.04. 10:17

A Le Monde-ot olvassák, de először mindig Plantut nézik a címlapon azok, akik a több mint 330 ezer példányban megjelenő mértékadó párizsi napilapot veszik. Már csak ezért is figyelemre méltó, hogy a neves karikaturista Magyarországot tűzte tollhegyére a Le Monde hétfőn megjelent, keddi keltezésű számában.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.27. 16:13

A fenti videot kedves Olvasónk küldte be szerkesztőségünk címére, melyet most megosztok Önökkel. Oldalunkon a vélemény szabad. Ha Ön is szeretne küldeni nekünk videot, ide megteheti: szerkesztoseg@miabonyunk.hu - Íme, az Orbán csomag számokban. Ha nagyban szeretnéd nézni, kattints a címre!

Politika:
 1 Hozzászólás    

tyb - 2011.12.17. 21:43

Azt hiszem, hogy nem csak nálam verte ki a biztosítékot, hogy 2012. január 1-től 27 %-ra emeli az Orbán-kabinet vezérelte országgyűlés, az általános forgalmi adó mértékét. Orbán Viktor miniszterelnök - több kormánypárti belső egyeztetés során - azzal érvelt, hogy ezt az adófajtát nem lehet elkerülni, "bemész a boltba, és megfizeted". Talán ez egy kicsit erős volt...

Politika:
ÁFA   
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.14. 21:31

„Magyarország igenis alkupozícióban van az IMF-fel folytatott tárgyalásokon” – ez a vélemény kormányzati körökben, annak ellenére, hogy a lejáró magyar adósságok miatt a kabinetnek nincs sok választása. Ha tavaszra nem sikerül megállapodni a valutaalappal, az leminősítést vonhat maga után, és kérdésessé válhat, hogy tudjuk-e teljesíteni az adósságszolgálatot.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.22. 13:51

Meglepi!- Hamarosan minden magyar nyugdíjas levelet kap Orbán Viktortól! Íme a részletek: MTI- Minden nyugdíjasnak levelet küld Orbán Viktor miniszterelnök, melyben garantálja, hogy jövőre nem változik a nyugdíjak értéke és a rezsi sem nőhet nagyobb mértékben, mint a nyugdíjak. Bő egy éven belül ez a harmadik levél, amit Orbántól kapnak a nyugdíjasok, korábban a nemzeti konzultáció keretében kérdezték, majd a nyugdíjpénztári változásokról téjékoztatták őket.

Közélet:
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.23. 17:07

Három órakor kezdődött az Egy Millióan a Sajtószabadságért mozgalom kormányellenes tüntetése, melyen tudósítóink szerint több tízezres tömeg vesz részt. Az Astoriától zárták le a Szabad sajtó útját, a színpad az Erzsébet híd pillérjének tövében van, Fiatalok, idősek egyaránt, jelen vannak, de látni tűzoltó és rendőr egyenruhában érkezőket is. 

Politika:
1956.   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.16. 17:54

 Zöld, fehér, piros: fordítva lógott a zászló Orbán mögött! Bakit követtek el a cseh szervezők pénteken a Visegrádi négyek prágai találkozójakor. Úgy tűnik, hogy néha hiába a teljes odafigyelés és a szigorú diplomáciai protokoll, még így is becsúszik egy-két horribilis hiba. Pénteken Prága látta vendégül a V4 országok kormányfőit.

Citrom-díj:
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok