Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

 

Az abonyi Nagy Gergely kapus a Magyar Nemzeti Válogatottal készül a következő mérkőzésekre. Hajrá! Cikk minderről:

A képen az U 21-es válogatott, bal szélen Nagy Gergely, akire mindannyian nagyon büszkék vagyunk.

Bernd Storck szövetségi kapitány kihirdette a magyar válogatott bő keretét, amely a Svájc elleni hazai vb-selejtezőre készül.
A 30 fős keretben ismét helyet kaptak az OTP Bank Ligában jól teljesítő fiatalok, így Kovácsik Ádám, Botka Endre, Hangya Szilveszter, Nagy Dominik, Nagy Gergely vagy Vida Máté, tehát Bernd Storck továbbra is következetes abban, hogy megfelelő teljesítmény esetén lehetőséget ad a jövő reménységeinek is. Mellettük ismét ott lesz a keretben Gyurcsó Ádám is, aki rendszeres játéklehetőség mellett jól teljesít a Pogon Szczecinnél.

Sport:
Foci   

veroniq - 2016.09.21. 10:26

Sport:

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk és kívánunk hasonló szép sportsikereket. 

Július közepén kezdte meg felkészülését a KiD FC Abony U13I14-es csapata a következő szezonra. Az előző idényben a fiúk megnyerték a Tápiószentmártonban rendezett teremtornát. 

Sport:
Foci   

Sikeresen szerepeltek az Abonyi Birkózó Club fiataljai. - 2016.09.18.-én Dunaújvárosban szabadfogásban megrendezésre kerülő diák és serdülő korcsoport idénynyitó Területi Bajnokságán.  Versenyen 16 csapat 144 versenyzője ált rajthoz. 

Sport:

Szeptember 10-én megkezdődött férfi csapataink számára a bajnoki menetelés a Pest megyei bajnokságban.

Junior mérkőzés igazi NB II-es rangadót hozott, ugyanis ellenfelünk a Gödöllői KC csapat valamennyi játékosa NB II-es játékengedéllyel is rendelkezett.

Sport:

 

Pályázati lehetőség esetén birkózó edzőcsarnokot hoznának létre Abonyban, melyet természetesen az abonyi születésű Varga János olimpiai bajnok birkózóról, Abony Város Díszpolgáráról neveznének el. Képünk csak illusztráció

Cikk IDE kattintvba minderről a város hivatalos hónlapján

Sport:
Abony   

veroniq - 2016.09.07. 21:59

Sport:
Abony   

Abonyban, a Varga István Városi Sportcsarnokban a hagyományoknak megfelelően igen színvonalas felkészülési női kézilabda tornát rendeztek, ezúttal szeptember 3-án. Az Abony junior csapata tornagyőztes lett, a felnőtt szépen szerepelve lett második a Ceglédi Kék Cápák csapata előtt. A női csapatok új edzővel készülnek a bajnokságra, mely két hét múlva indul.

Sport:

 

 A tavalyi évhez hasonlóan Tóth Pál, az abonyi labdarúgók egykori remek kapusa főszervezésében ismét megrendezték az idős labdarúgók találkozóját a pályán. Most is csodálattal vegyes áhítattal vettem részt az eseményen, szeptember 3-án, ahol a jelen lévők kegyelettel emlékeztek meg egykori csapattársaikra is. Az elhunytak emléktábláját megkoszorúzták, majd egy finom ebédet fogyasztottak el közösen. A menü mennyei sertéspörkölt volt burgonyával és savanyúsággal, de rengeteg sütemény is jutott az asztalra. Egy hatalmas torta is előkerült a hűtőszekrényből, a 80. évüket betöltött csapattársak üdvözletére fogyasztották el ezt közösen a résztvevők. A rendezvényen beszédet mondott Tóth Pál, aki sajnálatát fejezte ki, hogy néhányan nem jöttek el a rendezvényre. Tóth Ernő nyugdíjas testnevelő tanár idézte fel a régi szép időket, aki elmondta, hogy idén hátom kiállítását is megrendezték a Kultúra Házában.

Sport:

 

Péteri László 2014-es aranysípos birkózóbírónak a Lőrincz Viktor meccsén szőnyegelnökként tevékenykedő, szlovén Staniszlav Sernek elárulta, hogy nyomást gyakoroltak rá, hogy a német Denis Kudlát hozza ki győztesnek a riói olimpia bronzmeccsén.

Sport:
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE