Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

 

 

A Pest megyei bajnokság 7. fordulójában a Veresegyház VSK csapatait fogadtuk október utolsó szombatján. Ezen a játéknapon is bíztunk a kettős hazai sikerben, azonban ezúttal ez elmaradt.


A junior mérkőzés ezúttal egy kis csalódást hozott. A tabella felsőházához tartozó Veresegyház VSK junior csapat játékosainak fizikális főlényétől kissé megilletődve, mind e mellett enerváltan játszott junior csapatunk, ami sokak, de legfőképp Nagy Attila edző és a vezetőség számára érthetetlen volt. Eddig 100%-os csapatunkon fáradtság, dekoncentráció és a csapatösszhang hiánya látszott.

Sport:

Nemzetközi Szabadfogású Birkózó Versenyt rendezett az Abonyi Birkózó Club ma Abony városában a sportcsarnokban. Résztvevőben ismét nem volt hiány, az ország sok pontjáról érkeztek a versenyzők, és külföldről is. A rendezvény rangját emelte Varga János, az abonyi club tiszteletbeli elnökének jelenléte is, akit sok szeretettel köszöntöttek 77. szülétésnapja alkalmából. 

Sport:

veroniq - 2016.10.25. 20:06

 

Birkózóink az elmúlt időszakban szép eredményeket értek el, íme:

  I. Nemzetközi kadet Ivan Frigic emlékverseny 2016.10.21-23-ig a Szerbiában Zomborban került megrendezésre.
Ivan Frigic egykori olimpiai ezüstérmes birkózó és kiváló edző emlékére rendezett versenyen, közel 140 magyar, görög,makedón,horvát,szerb,bosnyák,bolgár fiatal mérte összetudását.
Abonyi BC fiatal versenyzői szabadfogásban alábbi kiváló eredményt érték el:
69 kg Kiss Máté I. hely
László Árpád III. hely
85 kg Kunfalvi Bence III. hely
László Márk III. hely

Sport:
Babona   

 

Szerkesztőségünk és Olvsóink nevében is sok szeretettel grtulálunk Kovács Istvánnk és Jncsovics Tivdrnk és kívánunk még sok szép hsonló sportsikert! - Erős Emberek Országos Magyar Bajnokság Döntő -95kg Budapest Fitparádé: Két Abonyi versenyző volt a mezőnyben, Jancsovics Tivadar és Kovács István képviselték városunkat.

Október 15.-én Szombaton Budapesten rendezték a versenyt, ahol az indulóknk  5 számot kellett teljesiteni.


Rönknyomás 80 kg, Gumiboritás 320 kg , 4x,Súlycipakolás 100,110,120 kg-os bödönöket 6 méterre hordani, hordó tartás oldalra 2x 11kg, Sziklapakolás 110 kg 110 cm magason át.

Az abonyiak eredményei:

 

Sport:

 

 Éjfélkor kérte meg barátnője kezét Lőrincz Viktor (26) kétszeres világbajnoki bronzérmes birkózó. A riói olimpián botrányos körülmények között vereséget szenvedő sportolót rengetegen sajnálták itthon és külföldön is, hiszen nyilvánvalóan igazságtalanul fosztották meg a bírók az éremtől, de ő hősiesen viselte a történteket. Most szerencsére nagy öröm érte - a magánéletben. Kiderült ugyanis, hogy óriási meglepetésben részesítette már szundikáló barátnőjét az egyik éjszaka.

Sport:

 

Az elmúlt szombaton igazi rangadóra készülhettünk az abonyi sportcsarnokban. Egy jól ismert, de mostanra átalakult Tápiószele SE csapatát fogadtuk. Ezúttal azonban az „igazi rangadó” elmaradt, hiszen meggyőző különbséggel nyertük meg a mérkőzést/mérkőzéseinket.

A felnőtt összecsapáson a kezdeti nehézségek ellenére, ezen a napon a lehető legtöbbet hozta ki magából csapatunk. A mérkőzésbe nehezen jöttük bele és a Szele el is lépett az első percekben. 10 perc után megnyugodtunk és elkezdtük kézilabdánkat játszani. Igyekeztünk kemény védekezéssel megtörni az ellenfél támadóit és ebből gyors ellentámadásokat eredményesre vezetni. Szelei alakulat próbált nem leszakadni és a félidő vége felé az Ő játékuk érvényesült. A második játékrészt 14:10-es eredménnyel vártuk.

Sport:

 

Bajnokságunk 4. fordulójában az Űllői VKSK fogadott minket. Ellenfelünket tekintve ismeretlenül vártuk a mérkőzéseket, hiszen nem sok információnk volt csapataikról, de az esélyekről a tabellák sokat elárultak és leginkább a felnőtt csapatunknak volt félnivaló.

Sport:

 

Mindig sok szeretettel számolunk be az abonyi erős emberek, erős fiúk szerepléséről. Az elmúlt hét végén, október 2-án Csárdaszálláson került megrendezésre az I. Csárdaszállási Strong Day. A verseny több elemet, részt foglalt magában, így egy + 80kg-os Tehetség Kutatót (is) amiben indultak az abonyiak, a Grip Challenge (fogáserő verseny) versenyt, valamint a Mas-Wrestling (bothúzó) számot.


Az abonyiak elért eredményei:


Erős Ember TK + 80kg
Zámbó Miklós (Csárdaszállás) 3. hely
Kovács István (Abony) 5. hely (+ 220 kilós gumiköpeny cipelés győztese legjobb 7.23 mp-es idővel!!)
Jancsovics Tivadar (Abony) 7. hely
Habara Sándor (Abony) 8. hely

Sport:
Abony   

 

Ki volt a Hétvége Legjobbja a Megye I-ben? - teszi fel a kérdést a Jaszkunfoci.hu, ahol az abonyi Sárkány Attilára is lehet szavazni!

Tegye meg! Kattintson IDE gyorsan,  segítsünk Attilának!

Sport:
Foci   

 

2016.09.24.-én Dunaújvárosban szabadfogásban megrendezésre kerülő diák és serdülő korcsoport Területi Csapatbajnokságán.
Diák korcsoportban 6 csapat részvételével két csoportban folytak a küzdelmek Tököl csapata ellen magabiztos győzelmet ,míg a későbbi győztes Ceglédi VSE csapatától vereséget szenvedtünk. A harmadik helyért óriási csatában sikerült legyőznünk a házigazda Dunaferr csapatát.


Serdülő korcsoportban 4 csapat indult. Kiélezett küzdelemben 25-24 győztük le a házigazda Dunaferr csapatát,Érdi Spartacus csapatával 25-25-ös döntetlent ,míg a Cegléd VSE csapatától kikaptunk.

Sport:
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok